Şimdi Ara

Skoda Rapid Sedan (95. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.079
Cevap
27
Favori
281.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tigerito

Daha önce de sordum ama kullananlar cevap yazmadı,
    rapid sedan ile spaceback seçiminde fikrini nedir?
    Bagaj işini kenara koyarsak hangisini tercih edersiniz.
    Sedan vs h.back olarak artı ve eksileri nasıldır,
    yol tutuşları, ses yalıtımları...?

Ben Rapid spaceback aldım, saha spor bir yapısı var ve yakışıklı görüntüsü vardı. Tabj kişiden kişiye değişir , sedan araçlar birbirine benzeyen çok yönü var ama spaceback de çok farklı bir kasa olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhat E kullanıcısına yanıt
    Motor gücü epey bir farklı yani
  • 1.2tsi Eueo 6 motor var spaceback de suan. Bence 1.2 tsi motor , atmosferik 1.6lardan daha performanslı. Ayrıca spaceback e çok oturmuş bir motor.

• yokuşda, araç yüklü iken, fazla yolcu varken performansı hakkında ne dersiniz?
  • maltepedeki yüce otomotiv servis hizmetini bırakmış.
    erya ya ulaşmak ölüm, 1 haftaya servis randevusu vermiyorlar.

Bakım zamanım geldi, iyi niyet garantisi bozulmasın diye km geçmeden yetkili serviste bakım yaptırmak istiyorum.
    ist anadolu yakası, Kartal'a yakın bir yerlerde, hizmetinden memnun kaldığınız, önerebileceğiniz yetkili servis var mıdır?
  • rapidcilerden hiç ses yok valla. anlaşılan rapidler yerli yerinde ve sıkıntısız.
  • tigerito T kullanıcısına yanıt
    yazin sonuna dogru and oto su pompasini degistirdi garantiden. yazmistim burda ince bir ses vardi motorda, suan sorunsuz.

• suicide kullanıcısına yanıt
    kac bindesin şuan, nihai izlemineriniz nedir?
    18binde suan. cok defa belirttigim gibi memnun olmadigim tek nokta ic mekan kalitesi. Beklentileri cok yuksek biri degilim, diger yonleri ile beni tatmin ediyor acikcasi. Birde memlekette yakit fiyatlari kafasina gore artmasa ne guzel olacak... Karma ortalama 5lt fakat mazot 4 lirayi gecince bu da cok geliyor insanin gozune.

• geçenlerde egeayı bayisinde incelemeye gittim de, rapid ile yakın fiyatlarda. ama o iç mekan kalite olayı ve işçiliği gerçekten yakışmadı yani. yeni nesil şahin resmen.

motor du, ucuz yedek parça, yerli vs birşey demeyeceğim ama iç mekan kalitesini kimse rapid ile kiyaslamasın yani.
    rapidden kotu muydu? yumusak plastik falan deniyordu? dosemelerde falan mi bir oturaksizlik var acaba.

• Bilmiyorum ama bana egeadaki konsol basit geliyor citroen c elysee konsolunu andırıyor bi parca ekranlı teyp dışında bir artısını göremedim ki o zaten rapid de var sert plastik konusu gereğinden fazla önemseniyor bence hem birçok araçta tasarıma bir artı katmadığı hatta kotulestirebildigi gibi hem de olmazsa olmaz sayılacak bir kriter değil bence sert olacaksa da biçimli olsun

• Bizde spaceback 1.4 tdi dsg yarış mavisi style cam tavanlı için kapora verdik, 2 haftaya gelecek araç, izlenimlerimi yazarım daha sonra

• zgrp Z kullanıcısına yanıt
    tasarim olarak banada cirkin geliyor egeanin ici. ozellikle ekranin cevresindeki piano black ve onun disinda kalan bosluk kisim...

dokunulmadigi surece sert plastik fena durmuyor dogru fakat cok cabuk ciziliyor ve dokunur dokunmaz hayal kirikligi yaratiyor malesef...

Ben buna katılmıyorum hyundai nin plastiğine dokununca rapid bir gömlek üstün bence çünkü geniş alanlarda plastik kullanılmış ve altı boş olduğu için kalitesiz bi his vermiş rapidde ise daha küçük alanlara uygulanmış altı daha dolu daha tok.

dogrudur, ne hyundai yeni modellerinde ne de egea da birebir inceleme firsatim olmadi. incelemelerden yola ciktim sadece, eger ki bu modellerin malzeme kalitesi algisi rapidden de kotu ise ozaman vay hallerine...

Rapid'den de kötüyse demeyin bence rapid kötü bir araç değil, fiyatına göre. Bu fiyata aldığınız araçlara bakarsanız plastik aksam dışında yürürü de rapidin üstünde bir kaliteye sahip değil mesela 1.2 tsi motor bir rapidin Spaceback ambition modeli 52700 liste fiyatı ile satılıyor dsg şanzımanlı modeli ise 57800 TL aynı ayarda kabul ettiğiniz araç egea nın en ucuz otomatiği olan 1.6 benzinli etorq urban modeli 61900 TL liste fiyatı ile satiliyor. Bir başka örnek dacia sandero stepway 90 bg benzinli otomatik versiyonda fiyat 46850 eğer taksit kampanyası olursa 48350 den fiyatlandırılıyor dizel olsun derseniz fiyat 57 bine çıkıyor
    Bu fiyatlar arasında kıyaslama yapmak için özellikleri de kıyaslamak lazım. Çok detaylı bir analiz yapmayacağım, performans hangisinde daha iyi yanyana koyup inceleyebilirsiniz ama skoda rapid malzeme kalitesi olarak fiyatına göre çok iyi ayrıca bu fiyata c segmentine yakın bir iç hacim sunuyor ilave olarak fiat'ın egea sından baya ucuza dsg şanzımanlı, volkwagen motorlu, mekaniği sağlam bir araç karşımıza çıkarıyor dacia size edc şanzıman vaad etmiyor fiyat olarak avantajlı duruyor ama stepne bile ayrı verilen bir aksesuar. fiatta zaten çift kavramalı yarı otomatik yok dolayısıyla şu anda fiyatını en hakeden araçlardan biri rapid.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgrp -- 28 Eylül 2016; 21:04:36 >

tekrar soyleyeyim bir 2015 sedan rapid sahibi olarak ic mekan beni tatmin etmiyor malesef. diger araclari gormedim, fiyatlarini da bilmiyorum acikcasi. fiyatina gore rapid iyi olabilir ona itirazim yok fakat egea cok abartili iddialarla ortaya ciktigindan oyle dedim.

işçilik kötü görünüyor. marangozun elinden çıkmış gibi ve zımpara yapılmadan satışa çıkmış duruyor. bagaj şekli ve kullanımı kötü.

malzeme kalitesi epey kötü, ve dediğiniz gibi oturaksızlık var. ilkokul çocuklarının maketleri gibi. orda burda kesik izler aralıklar, malzeme parçaları vs... çok itici geldi.
    anladim ve hepten merak ettim simdi sagda solda birinde gorursembi detaylica bakayim.

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.