Şimdi Ara

Skoda Rapid Sedan (98. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.079
Cevap
27
Favori
281.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    rapid daha yeni. 1000 km ye gelmedi.

alçak olmasının farkını 130 km ye kadar anlamazsın.
    130 dan sonra yan rüzgarları daha fazla hissedersin.

yol tutuş olarak bir fark yaratmaz çünkü iki araçtada elektronik güvenlik sistemleri tam.
    yani risk oluşmadan müdehale ediyorlar. istesende risk alamıyorsun.

benim önceki aracım corolla gibi alçaktı (laguna 2005). iki aracıda aşırı zorlamadım. zaten rapid rodajda.
    ikisi arasında gördüğüm tek fark lagunayı 160 da sallayan rüzgarlar rapidi 130 da sallıyor.
    sallamaktan kastım küçük şeyler tehlike yaratan birşey hiç yaşamadım.

corolla uzun yolda yüksek hızda daha güvende hissettirir. 1.33 motorla o hızlara çıkmak ne kadar sürer ayrı konu.
    sürekli uzun yol gidecek olsam astra sedan alırdım. en azından 1.6 performansını yaşardım.

sürekli şehir içi kullandığım için rapidi tercih ettim. eskiden laguna ile her geçişte sürttüğüm hendeklerden güvenle geçiyorum.
    otoparkın iniş rampasına bile sürtüyordu altı. istanbul içinde bezdirmişti.

hepsinin dışında şehir içinde 1.2 turbolu motor için bile alınır. 1.6 atmosferikle eziyet çektikten sonra birdaha asla diyorum şu an

• orcnd kullanıcısına yanıt
    yan rüzgar işine katılıyorum rapid zorlayabilir, ama dediğiniz gibi güvenlik riski oluşturmaya bilir. aylık yakıt harcamanız ve km niz ne kadar acaba?

• emrcnd E kullanıcısına yanıt
    bluetooth kit i teybin usb ozelligini oldurmuyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

bluetooth kit i teybin usb ozelligini oldurmuyor mu?

Aux dan bağlıyorum bundan dolayı usb portu boşta duruyor.

usb girişi vardı ama usb müzik atıp dinleyecek bir insan değilim spotify kullanıyorum

kit sayesinde telefondan müzik dinliyor ve telefonları cevaplayabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 2 Nisan 2017; 13:14:9 >
    usb den baglamasinizda sonucta orijinali gibi arama gelince bluetootha otomatik gecmeyecek, onu kastetmistim.

telefonun sarjiydi, internetiydi, direksiyondan muzik kontrolunden feragat etmesiydi derken bana uyan bir cozum olmadi sanki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 2 Nisan 2017; 13:17:6 >
  • quote:

usb den baglamasinizda sonucta orijinali gibi arama gelince bluetootha otomatik gecmeyecek, onu kastetmistim.

telefonun sarjiydi, internetiydi, direksiyondan muzik kontrolunden feragat etmesiydi derken bana uyan bir cozum olmadi sanki :)

Teyp de aux geçince telefon çağrı vs gelince direk resimdeki kit üzerine tek tıkla tıklayınca çağrıyı cevaplıyor araca yapıştırınca kiti görüntüsünü atarım

araca binince otomatik kite bağlanıyor telefon zaten elle bağlamam gerekmiyor müzik değişimini yine bu kit üzerinden yapıyorum ses açma kapatmayı direksiyondan yapabiliyorum

usb den müzik çalmak dediğim gibi bana göre değil spotify da 400 yakın müzik var spotify kullanmadan yapamam

Telefonu çakmaktan şarj ediyorum zaten

Sonuç olarak telefonu hiç elime almıyorum kiti direksiyon arkasına uygun bir yere yapıştırdım arabaya bugün geçince resmini atarım elimi direksiyondan kaldırıp azcık oynatınca müzik de değiştirebiliyorum telefon da cevaplayabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 2 Nisan 2017; 13:21:43 >

gule gule kullanin, bende muzik isini usb den arabaya birakip telefonu ae den aldigim asagidaki aparatla goguse sabitliyorum ki cok kullanisli oluyor ozellikle navigasyonda. gelen arama oldugunda acip handsfree ye aliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 2 Nisan 2017; 13:29:29 >
  • quote:

gule gule kullanin, bende muzik isini usb den arabaya birakip telefonu ae den aldigim asagidaki aparatla goguse sabitliyorum. gelen arama oldugunda acip handsfree ye aliyorum

Aynı aparattan bende aldım ama navigasyon açıkken biraz zor oluyor ama bu şekil de de iş görüyor tabi

• orcnd kullanıcısına yanıt
    hocam merhaha
    aracınız hayırlı olsun
    aynı durumda kararsız kaldım
    corollamı rapıdmı?
    hatta 2. el dhslı dızel rapıtmu dıye?
    suan getz dızel kullanıyorum yenı tercıh edecegım aracın performansı üzermı benı ?
  • Boş skodamızı yavaş yavaş dolduruyoruz.
    bluetooth kit bağladım.Bu sayede telefondan görüşme ve müzik dinleyebiliyorum artık :)
    Kapılarda vida gözüken yere krom kapak takıldı
    ve kolçak eklendi daha bir çok gelmeyen siparişim var ulaştıkça paylaşacağım :)

Birde diğer siparişim kapı eşiği ulaştı onuda uygulayınca paylaşırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 3 Nisan 2017; 13:58:19 >

• quote:

Kapı esiklerim geldi dün. 9 $ civari bir fiyati var, kalitesi fiyatina gore gayet yeterli. dusunenlere tavsiye ederim, hemen her arac modeli icin var. farkli tasarimlarda cabasi.
    Bu mesaja eklenen görseller:

eski bir mesajimi alintilayayim sizin esikleri gorunce. birde geri gorus kamerasi almistim ben plakalikta takili.

kol dayamanin baglanti kismini fotograflayabilir misiniz? birde fiyat/link bilgisi.

• quote:

kol dayamanin baglanti kismini fotograflayabilir misiniz? birde fiyat/link bilgisi.

ortada bardaklığın önünde kare yuvar var aracın dolusunu alıncada oraya giriyor zaten sonradan aldığım kolçakta oraya giriyor direk herhangi vida vs hiç bir şey yok yuvasına soktum kullanıyorum kolçak görüntüsü

fiyat 150 TL aksaraydan aldım gidip kişinin kartı halen var mı elinde bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 3 Nisan 2017; 18:10:48 >

cevap icin tesekkurler.

• Mnr980 kullanıcısına yanıt
    ben de toyoto ve rapid karşılaştırması bakıyordum. rapid için konfor daha iyi deniyor mesela. toyata ise daha alçak olduğu için tutunma vs nedeni ile güvenli dir deniyor. tabi bozuk yerlerde yere yakın olduğu için sürtm vs olur mu. rapid yerden yüksek. yine kimileri diyor ki; artık güvenlik önlemleri araçlarda yüksek, savrulma kayma vs olmaz artık diyorlar. toyoto da motor çeşidi çok ama rapid motorunu daha çok tercih ediyorlar e6 yeni nesil vs. ayrıca dsg şanzıman otomatikçilerin sevdası olmuş. toyoto artık türk malı olmuş gibi, çok tercih eden var, sanırım c sınıfı ayrıca.
  • KApı eşikleri ve pedalları da uyguladım

• 1.6 dizel 30.000 bakimi icin 843 tl istedi az once ankara and otomotiv.

kafayi yemis bunlar, nasilsa garanti bitiyor boyle yaparsalar zor musteri bulurlar

• suicide kullanıcısına yanıt
    sizin 30 bin devrildi, biraz daha araba hakkında görüşlerinizi yazar mısınız?
  • tigerito T kullanıcısına yanıt
    aklima gelenleri yazayim,

yakit konusunda memnunum. genelde 2-3km lik sehir ici kisa mesafe ve 120-130 sabit s.arasi toplam 26 bin km nin karisik ortalamasi 4.8lt.

sorun cikartma acisindan, bir kere garantiden devir daim pompasi degisti.

soguk havalarda kasislerden gelen gicirti sesi icin servis bir sey yapmiyor, normal diyor...

saglamlik olarak da bir eksigini gormedim, araci genelde kotu yollarda kullaniyorum malesef. kendini birakan, yipranan bir sey gormedim simdiye kadar.

hic araba alti surtmeyen ben rapid ile buna alistim, nasil oluyor bilmiyorum ama cok sik alti surtuyor...

ust hizi yuksek tutan degilde her kosulda, virajda hizli gitmeyi seven bir yapim var. bugune kadar yol tutusta bir sorun yasamadim. yazlik/kislik degisimini genelde zamansiz yapmama ragmen tutustan memnunum.

bakim vs. icin sarf malzemeleri aslinda ucuz. 130 liraya filtreleri, 125liraya yagi aldim mesela, 100 lira da iscilik verip degistirtsem(henuz firsatim olmadi) bence totalde iyi fiyat olur.

parca ararken vw in araclarinin uygun olmasi cok iyi bir sey bence.

siradan bir b sinifi konforunda, zor begenenleri tatmin etmeyebilir ama ben memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 26 Nisan 2017; 8:10:22 >

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.