Merhaba arkadaşlar bende kendime işte kullanmak için sıfır rapid dizel dsg aldım. Aracı alalı yaklaşık 1 ay oldu ve 12000 km yol yaptım.Aracın resimlerini ve memnun olduğum ve olmadığım taraflarını aşağıda paylaşıyorum.
Memnun olduğum taraflar;
1) Yakıt tüketimi gayet memnun etti beni otomatik olmasına rağmen çok az yakıyor.(uzun yolda 100-110 km hız bandında 100 km 3,7 litre yakıt tüketimi var) 2) Direksiyonu hafif olduğu için dar manevralar da gayet başarılı bir araç. 3) Arka koltuk diz mesafesi gayet iyi ve koltukları rahat bir araç. 4) Ses sistemi gayet yeterli.usb ve aux bulundurması güzel. 5) Uzun yolda kullanımı rahat bir araç. 6) Bagaj kapağının cam ile birlikte açıldığı için eşya koyarken kolaylık sağlıyor.
Memnun olmadığım tarafları ise;
1) Tümsekleri biraz fazla hissettiriyor. 2) Camlar kapanana kadar elini düğmede basılı tutmak gerekiyor otomatik olarak kapamıyor. 3) Klimayı kapatırken bazen klima kapama tuşu tutukluk yapıyor ve takılıyor. 4) Araba 1. vitesten 2. vitese geçerken bir sarsıntı yapıyor.
Bagajın, arka cam ile birlikte açılması çok iyi bir şey. İnceleme için teşekkürler. Güle güle binin.