< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Skoda Scala'nın Türkiye lansmanı gerçekleştirildi: İşte güncel fiyat listesi (2. sayfa)
-
-
-
Her kuşu hallettiniz bir leylek kaldı herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musta2 -- 28 Ağustos 2020; 19:35:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ehonomi eyii
Egea HB bunun yanında bedava
-
%50 derken oy verenler değilde görevlerini kötüye kullananlardan bahsediyorsan haklısın ama oy verenlerse o çok saçma olur :) daha geçen gün kızılay et konservelerinin akpli bi şahısın otelinde kullanılırken yakalandı ve yaptığı açıklama
Mevlana ne güzel söylemiş, "Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var lakin, bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye."
Ahmaklara verilecek cevap sukuttan ibarettir...
Şeklindeydi şimdi bu şahıs ceza almazsa gözüm açık gider yada öldürülen haksızlığa uğrayan kişilerin haklarını teslim edip onlara bunları yaşatanların da cezalarını vermek gerek bunda hem fikiriz ama direk %50 diyince akla tayyibin evinde tutamadığımız %50 var cümlesi gibi yanlış anlaşılıyor halkı bölmeye girer ve bu durum ülkeye verilecek en büyük yanlıştır. Kucaklaşıp halkı konuşur tartışır ve ilerler duruma getirmek gerek kavga edip kutuplaştırırsan ayvayı yemişiz :)
-
Ahhaha yıl sonuna kadar 7bin adet satsın o vites topuzunu...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
200 bin üstünde para vericem ama manuel alamıcam. Dsg sevicilerine mutluluklar.
Yıllardır egeaya mk atanlar, b segmenti diyenler bu aracı överler şimdi. Egeadan ne fazlası var? Egea en azından ucuz.
Gıcır gıcır almadan olmaz.
-
Sırf 1800 tane Intercity aldı zaten ne anladım bu işten :D
-
-
Muhtemelen öylequote:
Orijinalden alıntı: Acil StopYeni bir BMW vakası yaşanacak galiba.
Alıntıları Göster
Neyse ki zam gelmemiş, sadece güncellenmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 29 Ağustos 2020; 8:59:36 >
Araç satılmadan zam yapmışlar :)
Manuel yok mu bu araçta şimdi? Kuru kavrama dsg’ye mahkum edecekler milleti desenize.
Sanki e/f segmenti araç satıyorsun da manuel getirmiyorsun. Bak sen şu doğuşa!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
"Peugeot 2008 1.5 blueHDI GT-LINE" ile "Skoda Scala 1.5 TSI premium + ful paket" arasında hangisini seçerdiniz ?
Ek bilgi:
0-100 9.0sn, şehiriçi düzgün kullanım 6-7 lt,
güncel kasa (2. el potansiyelini koruması açısından),
yerden nispeten yüksek, ful paket (geri kamera, dijital display, sürüş güvenlik vs) bir araç arıyorum.
Bütçemi 300 310 gibi kabul edebilirsiniz. Görev malüllüğümden dolayı arabayi sadece bayiden alabiliyorum. Yani kısaca ikinci el bakmıyorum. Bütçe olarak bıçak kemiğe dayanmış durumda, ülkem daha çok Küba'ya benzemeden 2 3 hafta içinde eli yüzü düzgün bir araç almam lazım. İzmir'de yaşıyorum, yılın 4 5 ayı haftasonları egenin koylarını turluyoruz. Gerek otoyol gerek şehir içinde yeterli bir araç arıyorum. DSG motor ile blueHDI oldukça verimli geldiler ancak, Peugeot'un motor verilerini biraz şişirdiğini farkettim, 2008'den biraz soğudum ancak Scala da bana çok deneysel ve biraz da fazla plastik geldi. Leon ile kıyaslanmış genelde. Fikirleriniz welcome
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaarsen01 -- 29 Ağustos 2020; 11:14:10 >
-
Hocam öncelikle bahsettiğiniz iki araçta birbirinden çok ayrı sınıf araçlar ve 300-310 Bin TL'ye alabileceğiniz çok daha iyi araçlar varken neden bunları tercih ediyorsunuz? Aynı paraya daha üst segment ve geniş araçlar alabilirsiniz. Benim size önerebileceğim tavsiyeler aşağıdaki gibidir; (Fiyatları bazılarının nispeten daha uygun)
*Skoda Karoq 1.6 TDI DSG Premium
*Skoda SuperB 1.6 TDI DSG Premium
*Citroen C5 Aircross Feel Adventure 1.5 BlueHDi EAT6 (Tipi tartışılır ama sınıfının en iddialı ve geniş aracı)
*Peugeot 3008 Active Life 1.5 BlueHDi EAT6 Sport Pack (Bir tık pahalı ama iyi pazarlık yapan biriyseniz fiyatını bütçenizin üst limitine kadar düşürebilme şansınız var)
*Seat Ateca 1.6 TDI DSG S&S Xcellence
*Nissan Qashqai 1.5 dCi 115 DCT Sky Pack (eskidi gerçi ama alternatif olabilir ama tabi öncelik yukarıdakiler)
Yani açıkçası aynı bütçeye sahip olsam söylediğiniz araçlar yerine mutlaka bunlardan birini tercih ederdim. Gönlünüze göre bir araç bulmanız dileğiyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darknesia -- 29 Ağustos 2020; 12:19:36 >
-
Rapid'in adı scala olmuş fiyat Octavia alana hayırlı olsun.Seneye buda silinir piyasadan adı değişir.Roomster gibi diğerlerinin yanına atılır unutulur gider anlık isim anlık model tutarsız SKODA
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X