Şimdi Ara

Skoda süper b yardım edin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
3.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Kodiaq tiguan D-suv araçlardır rakibi qq değildir .Kıyaslarken X-traille yapılmalı .Bilgi veriyim dedim.

Tiguan C-SUV'dir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kerotobil

Hocam çok doğru bi karar. qq dar bir araba, suberb e geçince patron havalarına girebilirsiniz dikkat edin

qq da amele havası mı var 130 140 k lık araçta süper yorum

Superb patron arabası zaten, şoför kullanımına uygun. Qashqai'de ön koltuğa dizleriniz değerken kendinizi patron gibi hissedemezsiniz. Isıtmalı/Soğutmalı ön-arka koltuklar, 230V priz, panaromik sunroof, 12 hoparlörlü 610W ses sistemi, arka koltuktan ayarlanabilen ön yolcu koltuğu gibi özellikleri var Superb'in. QQ'de bulamazsın bunları.

• Geçen kasım, ötv zammı öncesinde 1.6 lt dizel Superb style (orta paket) aldım. Şu an 8 bin km de, araçtan gayet memnunum. Aracı aldığım gün kış lastiği taktırdım (Nokian WR D4, 69 db ses seviyeli, 215/55/17). Tekrar orjinal yazlıkları olan Pirelli'leri taktırana kadar aracın sessizliğine hayrandım. Pirelli 71 db, yol sesi denilen sesin bariz tek başına en büyük sahibi bu lastikler maalesef. Resmen aracın ses seviyesini bir alt sınıfa düşürüyor.

Pirelli'leri Goodyear'ın sessiz lastikleriyle takas yapmaya çalıştım ama gerçekleştiremedim. Aracın dizel motorunun hafif sesi dışında neredeyse hiç ses yokken (rüzgar sesi de rahatsız edici değil, sessiz denilebilir yüksek hızda da), Pirelli lastikler yüzünden, abartılı olmamakla birlikte bir uğultu size eşlik ediyor yol boyunca. Tekerlek yuvalarına püskürtme ses yalıtımı da yaptırdım ama Pirelli'den kaynaklanan sesi pek azaltmadı.

Superb sınıfındaki en konforlu araçlardan, iç mekanı devasa, daha büyüğü zor bulunur, bagajı da öyle. Süspansiyon konforu çok iyi, muadillerin çoğundan yumuşak, yolda yaylanarak gidiyor. Çok yüksek hıza uygun değil.

Sormak istedikleriniz olursa yine cevaplarım.

• _Etzel_ kullanıcısına yanıt
    160k

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • talbotlago kullanıcısına yanıt
    Doyurucu cevabınız için tşk ederim araç ne yakıyor otomatik mi bide siz kaça aldınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Kodiaq tiguan D-suv araçlardır rakibi qq değildir .Kıyaslarken X-traille yapılmalı .Bilgi veriyim dedim.

Tiguan C-SUV'dir.

Gidin bakın resmi siteye offffff kafadan sallamayın ya.tiguan d suv.Otomotiv dist. Derneği sanırım sizden iyi biliyordur .Araştırmadan sallıyorsunuz.Okuyun biraz beyefendi.

• D segmentinde en mantıklı araçtır superb.

Belki yeni insignia da bakılır.

Fiyat ve beklenti en çok hangisi karşılıyorsa o alınır.

Qq ile alakaları yok bu araçların.

İlla suv olacaksa ateca veya kodiaq ka da bakılabilir

• zapatya Z kullanıcısına yanıt
    1.6 dizel dsg style, 111 bine almıştım. Şuan liste fiyatından 4-5 bin indirim yapabiliyorlar peşin paraya sanırım. Pazarlığa bağlı.

Aldığımdan beri genel ortalamam 6,5 lt civarı ama genelde hızlı veya sıkışık trafikte kullandım, yokuşu bol yerdeyim İstanbul'da. Şehirler arası yolda full dolu, klima açık, genelde 120 km hız ile (yolun yarısında ara ara çok sıkışık bayram trafiğinde) 5,5 lt gibi rakamlar olabiliyor. Çok sakin kullanımda, hız sınırlarına uyarak, açık yolda 5 lt nin altını rahat görebilirsin.
  • Dsg kusursuz sorunsuz bir şanzımandır bu araçları almaya devam edin şanzımancılar biraz daha ekmek yesin.Alın gitsin nolcak

• Kardes superb aklina yatmis daha ne dusunuyorsun. Ben aralik ayinda aldim. Qq test etmek icin 100 km otedeki bayiye gittim. Ses konusunda superble aralarinda inanilmaz fark var. Superb daha sessiz. Bunda lastik secimi de etkili. Sert lastik ses yapiyor tabi. Benim ailem 4 kisilik. Bagaj benim icin cok önemliydi. Bagaj inanilmaz buyuk ve kullanisli. Arka diz mesafesini soylememe bile gerek yok. Diger ayni siniftaki araclardan bmw ve yeni insignia haric hepsini test ettim. Aralarinda at ile deve kadar fark yok. Yaptigim secimden inanilmaz memnunum. Araca binen ve goren herkes hayran kaliyor. Ama en onemlisi benim memnuniyetim. Hayirli olsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Tiguan C-SUV'dir.

Gidin bakın resmi siteye offffff kafadan sallamayın ya.tiguan d suv.Otomotiv dist. Derneği sanırım sizden iyi biliyordur .Araştırmadan sallıyorsunuz.Okuyun biraz beyefendi.

Gittim baktım resmi siteye.

"The Tiguan stands in contrast to virtually every other compact crossover SUV by emphasizing refinement, performance and interior quality."

http://www.vw.com/models/tiguan/section/design/

"The Volkswagen Tiguan is a compact crossover vehicle (CUV) manufactured by German automaker Volkswagen."

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Tiguan

Kim kimden iyi biliyor ona sen karar ver. VW C-SUV diyor Tiguan için.

• Renault Talisman 1.6 dCi EDC 160 BG Icon 144.250 TL

( 2016 modelleri için bu fiyat. Bayileri bir arayın belki ellerinde kalmıştır. Çünkü hala fiyat listesinde 2016 model fiyat listesi var. 145 bin TL'ye 160 BG dizel otomatik D sınıfı bir araç. )
  • Audi BMW Mercedes veya Passat'a paran yetmiyorsa al.

Skoda iyi marka değil ama Nisan'dan iyidir.

Skoda VW YAN SANAYİ ÜRÜNİDÜR

• Qq ve yeni insignia test etim , xtraille defalarca şehir içi ve şehir dışı seyahat ettim . Superb kullanıyorum .

qq ve xtrail :

Görünüm olarak güzel , yüksekte olmak çok güzel .Reno motoru cvtye rağmen hem az yakıyor hemde performansı çok düşük değil (ağırlık,cvt ve ruzgar direncine göre ) ancak bagaj küçük , yol , ruzgar ve motor sesi Superbin 2 katı diyebilirim . içerde konuştuğumuzu duyamadığım anlar oluyor. ilk zamanlar cam mı açık diye kontrol ediyordum . Suv olduğu için Suspansion sert 19 inchle bozuk yollarda tüm darbeleri organlarınızda hissedersiniz . Aynı segmentte kodiaq xtraile göre 150 litre daha fazla bagaj ve daha geniş iç hacim sunmakta

Donanım olarak full paket gerçekten dolu ancak bi katlanan ayna ve kapıları otomatik kilitleme koymak çok zor olmasa gerek . Camları açıp kapatırken tek dokunuş yeterli değil , basık tutmanız lazım . Bunlar basit ama 180 bin tl premium olmayan full bir araçta olması gereken özellikler .

Tok kapı sesiyle dalga geçiyoruz ama qq ve xtrail kapısını kapatınca gelen ses te çok kötü . İstediğiniz zaman istediğiniz seçeneklerde araç bulabilirsiniz . Renk ve opsiyon seçebilir aracı kısa sürede alabilirsiniz . Doğuşla 0 muhattap olursunuz kafanız rahat olur . Bakımlar 10 binde Superble hemen hemen aynı fiyat .

Superb :

Yerli yabancı nerdeyse bütün otomobil videosu çekenler tarafından çok övülen , passat ve bir çok araçla kıyaslanıp FİYATINA göre üstün gelen bir araç .Görünüm bana göre Passattan güzel , Suspansiyon çok yumuşak dolayısıyla yol tutuş passata göre zayıf ama daha konforlu, her tarafı oldukça geniş özellikle bagaj . Malzeme kalitesi oldukça iyi işçilik zayıf . Dsg ye girmiyorum , performans yeterli yakıt tüketimleri ideal . Ruzgar sesi hava şartşarına göre 100-120 den sonra rahatsız edici oluyor . Yol sesi prellilerle gelenlerde oldukça hissediliyor ancak qq xtrail kadar değil .

Yüksek hızlarda bi yanlışını görmeseniz de güven vermiyor yeni İnsignia ve passat bu konuşarda çok dhaa iyi . Bakımlar 15 binde xtraille hemen hemen aynı fiyata bilgisiz tecrubesiz skoda servislerinde yaptırabiliyorsunuz . Xtrailden yaklaşık 20 cm ,qq dan daha da fazla uzun , şehir içinde qq kullanmak ve parketmek çok daha rahat. Superb otoban ve uzun yollarda daha iyi .

Mutlaka araç yok ayağı yaparlar , istediğiniz aracı almanız zor . Beklerim 4 ay sıralara girerim diyosanız ayrı konu . İçinizde hep acaba bunlarla ne sorun yaşarım hissi olur .

İnsignia GS :

Görünüm önden çok iyi arkadan sıradan . Oldukça alçak (yerden ve tavan ) ve çok iyi aerodinamik yapıya sahip. Yol tutuşu yukardakilerin hepsinden iyi ve konforda oldukça yerinde . Boyutlar Superble aynı ama içi daha dar ve bagaj 100 lt daha küçük Superb gibi liftback . Yeni yüz olma avantajı çok fazla ama kesinlikle f/p değil . Arkada baş mesafesi uzun insanlar için sorun olabilir . Sürüşü Superbden çok daha ruhlu ve keyifli . C segment kullanır gibi hissediyorsunuz D rahatlığı sunuyor . Malzeme kalitesi çok iyi değil ve alınırsa full + full alınması gereken bir araç bana göre .

• Kuga bak
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.