Şimdi Ara

skoda superb 1.6 otomatik dizel mi? opel insignia 1.6 dizel otomatik mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alperdgal

quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

quote:

Orijinalden alıntı: gerçeksöz

quote:

Kalp insignia mantik skoda der;)

İnsignia biraz daha fazla yakıyor galiba. Mantık olarak neden skoda dediniz acaba?

Patlak desege mantıklı gelmiştir ona.

Patlak desege bana mantikli gelse dsg arizasi diye konu acmazdim zeki cocuk, ikinci el fiyatlarina bakarsaniz hanhisinin mantikli oldugunu daha net anlarsiniz

İroni olduğunu anlamadım mı zeki çocuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Patlak şanzımanlı scoda en iyi seçim olur ama mutlaka emisyon paketi ile alın. Euro 1 standardındaki o motorların 2-3 yıl içinde muayeneden geçememe riski var.

Vw grubunun yaptığı bu sahtekarlıktan sonra geleceğinin ne olacağını kendileri bile bilmiyor. Şu dönemde vw grubundan araç alınmaz.

Robotize şanzımandan heleki saatli bomba olan dsg'den kesinlikle uzak durun diyoruz hâlâ almayı düşünenler çıkıyor. Daha kötüsü arızalı olduğunu bile bile kendi araçlarının değeri düşmesin diye öneren şark kurnazları var.

• Bencede insignia superb gereksiz uzun ve sehir içinde zorlanırsın malum dsg de de sıkıntılar var ayrıca insignia daha sportif superb ise daha makam arabası tarzı simdi opelde ön satısta kampanyalar var sadakat indiri mi v.s ayrıca voswagenin ne olacagıda belli deil sonuçta kardes firma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 25 Eylül 2015; 15:23:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İnsignia biraz daha fazla yakıyor galiba. Mantık olarak neden skoda dediniz acaba?

Patlak desege mantıklı gelmiştir ona.

Patlak desege bana mantikli gelse dsg arizasi diye konu acmazdim zeki cocuk, ikinci el fiyatlarina bakarsaniz hanhisinin mantikli oldugunu daha net anlarsiniz

İroni olduğunu anlamadım mı zeki çocuk

Ironiyse sikinti yok zeki cocuk:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperdgal -- 25 Eylül 2015; 15:51:58 >

• insan evladı insignia der
  • quote:

quote:

Hocam insignia kesinlikle daha sportif ve goze daha hos geliyor, ancak 2.eli dusunuce insan superb diyor

• Ben insignia tercih ederdim, sürüş keyfi çok daha yüksek, iç ve dış tasarımı bana göre kalbe ve göze daha çok hitap ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

skoda superb 1.6 otomatik dizel mi? opel insignia 1.6 dizel otomatik mi? konusunu başlattı (9 sa. önce) Arabamı değiştirmeyi düşünüyorum. Çocuklu bir aileyiz, bir kaç model arasında kaldım. Şu anda da skoda superb 1.6 dizel ve insignia 1.6 dizel otomatik... Mesaja git » İkinci el s60 fiyatı danışma konusunu başlattı (3 gün önce) Sıfır araçların fiyatı malum. İkinci el güvenliği ön planda araç bakıyorum özellikle volvo. Ancak s80 kasası değişecek deniyor. s60 daha uygun fiyatta... Mesaja git » volvo s80 1.6 dizel motor bu araç için yeterli mi? konusunu başlattı (3 gün önce) 2. el otomatik vites dizel volvo s80 bakıyorum. Biliyorum ağır bir araba zaten bu yüzden biraz da güvenli. Ama benim için güvenlik çok önemli. Bu araç... Mesaja git » Aile arabasu tavsiyesi maksimum 120.000 tl konusunu başlattı (4 gün önce) 4 kişilik bir aileyiz ancak bagajımız çok oluyor. Bu nedenle özellikle güvenlik özellikleri gelişmiş olan uzun yıllar kullanabileceğimiz bagajı geniş ...
    konunu şikayet ediyorum arkadaşım,zaten 10 tane açmışsın devamlı forumu meşgul ediyorsun.

Çok haklısınız gerçekten kararsızım ve forumu işgal ettim. Bunun şikayet nedeni olacağını bilsem bu kadar konu açmazdım ama dediğim gibi haklısınız. Çok fazla fikrim değişti.

tek konudan devam ederseniz fikrinizi de tek konu içinde netleştirirsiniz....

ilk açtığınız konu dışındaki konuları kilitliyorum....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.