Şimdi Ara

skoda superb 1.6 otomatik dizel mi? opel insignia 1.6 dizel otomatik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arabamı değiştirmeyi düşünüyorum. Çocuklu bir aileyiz, bir kaç model arasında kaldım. Şu anda da skoda superb 1.6 dizel ve insignia 1.6 dizel otomatik düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım?

• İnsignia yeni dizel otomatik seçeneğiyle benim de aklımı kurcalıyor. Superb'in ruhu yok bana göre.
  • Eğer çocuk sayısı +2den fazlaysa superb eğer değilse geri kalan herşey için insignia Bi showrooma gidip makyajlı insigniayı test edin derim gerçekten güzel olmuş
  • Bu zamana kadar 1.6 dizeli yok dwyip duruldu buyrun dizel ve otomatik vites.

Insignia
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cauvr

Eğer çocuk sayısı +2den fazlaysa superb eğer değilse geri kalan herşey için insignia Bi showrooma gidip makyajlı insigniayı test edin derim gerçekten güzel olmuş

İki çocuğum var. Şu anda 370 lt lik bagajı olan astra HB var. 450 ve üzeri bagaj bize yeter. O yüzden ikisininde bagajı bize yeter. Bende İnsignia üzerinde duruyorum. Ama acaba şanzıman problemi olur mu ? Bir de Türkiyede ilk defa satışa çıkacak, o yüzden yorum da yok pek forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerçeksöz

quote:

Orijinalden alıntı: Cauvr

Eğer çocuk sayısı +2den fazlaysa superb eğer değilse geri kalan herşey için insignia Bi showrooma gidip makyajlı insigniayı test edin derim gerçekten güzel olmuş

İki çocuğum var. Şu anda 370 lt lik bagajı olan astra HB var. 450 ve üzeri bagaj bize yeter. O yüzden ikisininde bagajı bize yeter. Bende İnsignia üzerinde duruyorum. Ama acaba şanzıman problemi olur mu ? Bir de Türkiyede ilk defa satışa çıkacak, o yüzden yorum da yok pek forumda.

Alıntıları Göster
    skoda superb 1.6 otomatik dizel mi? opel insignia 1.6 dizel otomatik mi? konusunu başlattı (9 sa. önce) Arabamı değiştirmeyi düşünüyorum. Çocuklu bir aileyiz, bir kaç model arasında kaldım. Şu anda da skoda superb 1.6 dizel ve insignia 1.6 dizel otomatik... Mesaja git » İkinci el s60 fiyatı danışma konusunu başlattı (3 gün önce) Sıfır araçların fiyatı malum. İkinci el güvenliği ön planda araç bakıyorum özellikle volvo. Ancak s80 kasası değişecek deniyor. s60 daha uygun fiyatta... Mesaja git » volvo s80 1.6 dizel motor bu araç için yeterli mi? konusunu başlattı (3 gün önce) 2. el otomatik vites dizel volvo s80 bakıyorum. Biliyorum ağır bir araba zaten bu yüzden biraz da güvenli. Ama benim için güvenlik çok önemli. Bu araç... Mesaja git » Aile arabasu tavsiyesi maksimum 120.000 tl konusunu başlattı (4 gün önce) 4 kişilik bir aileyiz ancak bagajımız çok oluyor. Bu nedenle özellikle güvenlik özellikleri gelişmiş olan uzun yıllar kullanabileceğimiz bagajı geniş ...
    konunu şikayet ediyorum arkadaşım,zaten 10 tane açmışsın devamlı forumu meşgul ediyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

skoda superb 1.6 otomatik dizel mi? opel insignia 1.6 dizel otomatik mi? konusunu başlattı (9 sa. önce) Arabamı değiştirmeyi düşünüyorum. Çocuklu bir aileyiz, bir kaç model arasında kaldım. Şu anda da skoda superb 1.6 dizel ve insignia 1.6 dizel otomatik... Mesaja git » İkinci el s60 fiyatı danışma konusunu başlattı (3 gün önce) Sıfır araçların fiyatı malum. İkinci el güvenliği ön planda araç bakıyorum özellikle volvo. Ancak s80 kasası değişecek deniyor. s60 daha uygun fiyatta... Mesaja git » volvo s80 1.6 dizel motor bu araç için yeterli mi? konusunu başlattı (3 gün önce) 2. el otomatik vites dizel volvo s80 bakıyorum. Biliyorum ağır bir araba zaten bu yüzden biraz da güvenli. Ama benim için güvenlik çok önemli. Bu araç... Mesaja git » Aile arabasu tavsiyesi maksimum 120.000 tl konusunu başlattı (4 gün önce) 4 kişilik bir aileyiz ancak bagajımız çok oluyor. Bu nedenle özellikle güvenlik özellikleri gelişmiş olan uzun yıllar kullanabileceğimiz bagajı geniş ...
    konunu şikayet ediyorum arkadaşım,zaten 10 tane açmışsın devamlı forumu meşgul ediyorsun.

Çok haklısınız gerçekten kararsızım ve forumu işgal ettim. Bunun şikayet nedeni olacağını bilsem bu kadar konu açmazdım ama dediğim gibi haklısınız. Çok fazla fikrim değişti.

• Kalp insignia mantik skoda der;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperdgal

Kalp insignia mantik skoda der;)

İnsignia biraz daha fazla yakıyor galiba. Mantık olarak neden skoda dediniz acaba?
  • quote:

Eren tekin arabaları pek eleştirmez ama superbi yerden yere vurdu youtubedan bi izle derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

Eren tekin arabaları pek eleştirmez ama superbi yerden yere vurdu youtubedan bi izle derim

Alıntıları Göster
    superb yenisi olacak ise superb tabiki. sütçü insignia ya para vermeyin.
  • İnsignia
  • quote:

Linki atabilir misiniz?
    Aşağıdaki linklerde de insignia pek övülmüyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=9z87fifAg2A
    https://www.youtube.com/watch?v=55pFY_jATrs

Aslında marka algısından dolayı opeli tercih ediyorum. Ama sahip olduğum opel astra HB triptonik vitesten hiç memnun değilim.

• Yeni skoda suberb
  • gerçeksöz G kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=8inPimxFRV8
  • quote:

https://www.youtube.com/watch?v=8inPimxFRV8
    onuda geçtim dsg konusunda uyarıldınız diye hatırlıyorum ben.halen dsg li araç sormanız ilginç.uzun yillar kullanmaktan bahsedip s80 kasa değiştirecek demeniz,geniş araç bakıp s60tan bahsetmeniz,seneye kasa değiştirecek olan insigniayı almaktan bahsetmeniz ayrıca ilginç.derdiniz araba almaksa bir konu açın oradan devam edin diğerlerini silin bence(ki zaten adminler silecektir şikayet ettim).Yok derdiniz sabah akşam başka konuşup forumu trollemekse zaten yeterince trolleyen var bir de siz çıkmayın gözünüzü seveyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SkiP_ -- 25 Eylül 2015; 13:38:08 >

• Valla bana vw nin tasarımı çok sıradan ve çok eski geliyor.skoda da vw alt yapısı olsuğundan tasarımı nasiplenmiş bence insignia
  • quote:

quote:

İnsignia biraz daha fazla yakıyor galiba. Mantık olarak neden skoda dediniz acaba?

Patlak desege mantıklı gelmiştir ona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

quote:

quote:

Patlak desege mantıklı gelmiştir ona.

Patlak desege bana mantikli gelse dsg arizasi diye konu acmazdim zeki cocuk, ikinci el fiyatlarina bakarsaniz hanhisinin mantikli oldugunu daha net anlarsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

superb yenisi olacak ise superb tabiki. sütçü insignia ya para vermeyin.

Euro 2-3 tdi mı alsın diyorsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.