Merhaba arkadaşlar, forumda tam olarak aradığımı bulamadığım için yazmak istedim. 18-25 Haziran 2023 Milan gidiş ve Roma dönüş olarak İtalya turu planladık. Eşim ve 2 çocuğumuzla birlikte (11 ve 13 yaşlarındalar). 18 Haziranda Milano ya ineceğiz, ve 25 Haziranda Roma dönüşümüz var. Dört kişi olduğumuz için araba kiralamak istiyorum, ancak İtalyada araba sürmenin de zor olduğu ve cezalar korkutuyor. Bu nedenle bu sekiz günlük tatil için tavsiyelerinize ihtiyacım var. Milano, Como Gölü, Venedik, Floransa ve Roma ya gitmeyi istiyoruz. Roma ya perşembe günü gidip pazar gününe kadar orda kalmak istiyoruz, ancak araba Roma da gerekli olur mu, yoksa Roma ya kadar 5 gün araba kiralayıp sonra yaya mı devam etsek, sizler ne önerirsiniz.
Benim düşüncem 18 Milano gidiş, 19 Como Gölü ve sonrası Venediğe geçme, 20 sinde Floransaya geçme ve 22 sinde de Roma geçme yönünde.
Sadece sehir ici kullanım için ekonomik bir arac bakiyoruz. Baslikta dedigim gibi space star 1.2 2022 model arizasız 10 bin km de galeriden alacam 410 bin TL.
Swift 1.2 hibrid ise 15 bin km de 2021 model arizasız ve 500 bin TL. Kurumsal bir firmadan alacam 100 bin TL icin kredi avantaji var.
Elbette hibrit arac daha pahali ama aradaki 90 bin fark icin deger mi kararsizim. Kurumsal bir firmadan alacagim icin rahatim ama fark fazla. Sizce buna deger mi?
Kamp ve piknik için sandalye bakıyorum. Nurgaz ve dekatlon markaları arasında kaldım. İkisinin de fiyatları benzer. 150 TL civarındalar. Yalnız oturduğumda rahatsız eder mi? Uzun süre kullanımda aralarında fark olur mu merak ediyorum.
Dekatlonda satılan KATLANIR KAMP SANDALYESİ - DAYANIKLI - MAVİ - BASIC QUECHUA
Katlanır Kamp Sandalyesi - Dayanıklı - Mavi - BASIC QUECHUA... (decathlon.com.tr)
Nurgaz Campout Katlanır Sandalye Mogan Fiyatı - Taksit Seçenekleri (hepsiburada.com)
Nurgaz Campout Katlanır Sandalye Mogan modeli diğer aklımda olan model.
Öneriniz olursa sevinirim.
24 jant hangi çocuk bisikleti uygun olur?
|
|
İkinci el s60 fiyatı danışma
|
|
Aile arabasu tavsiyesi maksimum 120.000 tl
|
|
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 126
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 8.772 (Bu ay: 133)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası