Şimdi Ara

volvo s80 1.6 dizel motor bu araç için yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. el otomatik vites dizel volvo s80 bakıyorum. Biliyorum ağır bir araba zaten bu yüzden biraz da güvenli. Ama benim için güvenlik çok önemli. Bu araç için 1600 motor yeterli gelir mi?
    Zaten şu anda 2009 model opel astra easytronic hatchback sürüyorum ve onun da performansından memnun değilim 1600 motor. Sanırım ondan daha iyidir.
    S80 için 2000 motor tabii ki daha iyi ama yılda 2000 TL fazla vergi vermek istemiyorum. Deneyimi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• Zamanında bu konu dorumdA çok tartışıldı, biraz aratırsanız bulursunuz.
    E segmenti arabada yakıt ekonomisi ve vergi avantajı istiyorsanız yeterli olur, performans istiyorsanız d3 d4 motorlosuna bakın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 22 Eylül 2015; 17:46:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0-100 12.5 sn falandı galiba
  • E segment 1600 cc ve dizel. Komik ama gerçek. C segmentler anca iken e segment ne olur tahmin edemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erbay güney

E segment 1600 cc ve dizel. Komik ama gerçek. C segmentler anca iken e segment ne olur tahmin edemiyorum

İşte bende bilemiyorum. Uzun süreli bir araba alacağım içinde pişman olmak istemiyorum.
  • Chip yaptırırsanız 150 hp civarı güç elde edersiniz araba da haliyle pekala yürür o durumda

• astradan sonra pek birşey değişmez yürürü konusunda, yine aynı hızlarda gidersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

astradan sonra pek birşey değişmez yürürü konusunda, yine aynı hızlarda gidersin

Bende biraz bundan çekiniyorum. İstanbul trafiğinde ışıklarda triptonik vitesli astra ile bazan sorun yaşıyorum, çok köklemek gerekiyor onu da ben yapmıyorum.
  • S80 kasalarının değişeceği yorumlarını okuyorum birçok yerde, bagajı çok ufak ama astra ile yıllarda idare ettiğime göre s60 ile de idare edebilirim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-volvo-s60-advance-dizel-otm-plus-deri-koltuk-sorunsuz-232468252/detay
    bu aracın fiyatı sizlere göre nasıl?
  • Bu segmentte bir araç alınacaksa 2.0 motorlu tercih edilir.Benim çok fazla performansla işim olmaz sadece beni A noktasından B noktasına götürsün fazla da vergi ödemeyim derseniz 1.6 tercih edilir ama dediğim gibi performans anlamında beklentiniz olmasın.
  • Konu sahibine tavsiyem e segment bir arac alinacaksa lpg uygulanabilir 2000 cc arac alsin. Her konuda tatminkar olursun.

Dizel ise bu konuda a6 iyidir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.