4 kişilik bir aileyiz ancak bagajımız çok oluyor. Bu nedenle özellikle güvenlik özellikleri gelişmiş olan uzun yıllar kullanabileceğimiz bagajı geniş bir aile arabası bakıyoruz. Şu anda 2009 model opel astra hatcback kullanıyoruz 6 yıldır. İyi araba ama bize küçük geliyor. 1600 motoru geçmeyecek şekilde SUV da olabilir şekilde araba önerilerinizi bakliyorum.
Hocam 1600 motordan vazgecerseniz Forester alın yayla gibi araba. Uzun yillar hizmet eder size.
Dun test videosunda Tusconun bagaji buyuk gorunuyordu. Bir bakin derim
Nedense superb aklıma geldi ama bagaj onda da yetmeme gibi biseyolabilir mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: rorschach_
Nedense superb aklıma geldi ama bagaj onda da yetmeme gibi biseyolabilir mi ?
Passat, Mondeo ve Superb derim ben. Passat'ı bolca kullanma şansım oluyor gayet geniş bir araç. Mondeo'da geniştir diye tahmin ediyorum.
Opel insignia 1.6 dizel otomatik isnizi gorur gibi geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Noestekno
xtrail düşünün bence
Aracin ustune bir port bagaj alin yeter.
Lazim olunca takar sokersiniz araca verilen hee tl fuzuli bence.
Hele su zamnada sifir arac almak delilik.
yok illa alacaksaniz insignia nin sw u var.
Hyundai tucson kalan paranıda yakıt parası yap doya doya gez.
Crysler grand voyager
quote:
Orijinalden alıntı: teknobah
Hocam 1600 motordan vazgecerseniz Forester alın yayla gibi araba. Uzun yillar hizmet eder size.
Forester burdaki yorumlardan bakarak bende çok düşündüm. Ama yılda 10-15 bin km yapacağız. Ayrıca 2000 motor araca o kadar vergi vermek istemiyorum. Yoksa aklım hep foresterda. Aslında Subaru XV nin dizeli olsa onu da düşünüyorum.
rorschach_
kullanıcısına yanıt
Skoda hanıma kabul ettiremiyorum. Aslında bencede fiyat kalite olarak iyi gözüküyor.
quote:
Şu anki araç opel triptonik vites ve ben hiç memnun değilim. O yüzden opel markasına biraz mesafeliyim ama İnsignia arkadaşta vardı, binmiştim hoş bir arabaya benziyor.
quote:
Orijinalden alıntı: labidu
Hyundai 2. elde satamam diye korkuyorum. Bilirsiniz Hyundai ye Türkiyede hep bir ön yargıyla yaklaşılır.
quote:
Orijinalden alıntı: gerçeksöz
quote:
Orijinalden alıntı: labidu
Hyundai 2. elde satamam diye korkuyorum. Bilirsiniz Hyundai ye Türkiyede hep bir ön yargıyla yaklaşılır.
Alıntıları Göster
2. el 2013 2014 gibi volvo s80 araç tavsiye edermisiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: gerçeksöz
quote:
Şu anki araç opel triptonik vites ve ben hiç memnun değilim. O yüzden opel markasına biraz mesafeliyim ama İnsignia arkadaşta vardı, binmiştim hoş bir arabaya benziyor.
Alıntıları Göster
Hyundai Tucson u inceleyin derim
quote:
Orijinalden alıntı: legendboxer
Hyundai Tucson u inceleyin derim
Alıntıları Göster
bagaj dedinmi passat derim hangar gibi bagajı var mübarek koy koyabildiğin kadar
Passat Variant
İnsignia sw
gerçeksözG
kullanıcısına yanıt
Artık yıkın şu düşünceleri; Hyundai sahibinden de en hızlı ve çok satan araba markası olmuş