Şimdi Ara

SKODA YETİ 1.6 TDİ AMB. 50 BIN TL'YE BAYİLERDE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun hiçbir araç çöp sayılmaz. cam tavan da dahil mi fiyata?

ailede bu da var bir süredir ancak bir türlü sevemedim. nedense Duster "daha" güzel geliyor yanyana parkedince.

1.6 TDI o kadar yakmaz gibi geliyor bana. bizdeki benzinli.

Bu arada benim için önemli olan Duster otomobil, Yeti kamyonet olarak geçiyor. bu büyük bir sorun bence göz ardı edilmemeli. yine de minareyi çalan kılıfını hazırlar denir...
  • Aracı "prestij" için alan adamla işlevselliği için alan adam arasında fark olması normal . Birşeylerin azlığından dolayı düz yolda jipe binme ihtiyacı doğuyor ister istemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: respect_89

gecen sene babam almisti bu aractan.omrumde bindigim en adi, en cop araclardan biri.her yanindan ucuzluk akiyor.zar zor sattirip sportage aldirdim.biri at biri esek!

ben senin problemini hemen söyleyeyim.

sen babana ''çöp''arabayı sattırırsın kıa aldırırsın ama bu sayfada yorum yazanların bir çoğu ve konuyu açan arkadaşımız gider kendi arabasını alır.
    yani sen babanın arabasını savunursun başkaları ise kendi arabalarını bence aradaki fark bu.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

hayırlı olsun hiçbir araç çöp sayılmaz. cam tavan da dahil mi fiyata?

ailede bu da var bir süredir ancak bir türlü sevemedim. nedense Duster "daha" güzel geliyor yanyana parkedince.

Bu arada benim için önemli olan Duster otomobil, Yeti kamyonet olarak geçiyor. bu büyük bir sorun bence göz ardı edilmemeli. yine de minareyi çalan kılıfını hazırlar denir...

resimdeki araç temsili sanırım 1.6 greenline larda cam tavan opsiyonu yok....
  • quote:

Orijinalden alıntı: yıldızyıldız

quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

hayırlı olsun hiçbir araç çöp sayılmaz. cam tavan da dahil mi fiyata?

resimdeki araç temsili sanırım 1.6 greenline larda cam tavan opsiyonu yok....

ne kamyoneti ya aynı yetinin 1.2 benzinlisi var bende otomobil olarak geçiyo

• bence de gayet güzel bir araç ve kampanya,alınabilir.

ayrıca da insanların arabasına çöp demek terbiyesizlik bence.
  • Gayet güzel bir otomobil çöplüğü falan yok biraz modifiye ve yüksek donanım istiyor sadece o da elegance ile mevcut.
  • Hocam nerden aldınız 50 ye 16. gl. amb.!nu ben şimdi aradım Ankara'da bayiyi 54 e verebiliriz diyorlar. Yazında nereden aldığınız millet boş yere kazık yemesin.
  • alınteriyle kazanıp o arabaya binmek gibisi yok hiç bir şeye değişilmez o keyif , emekle elde edilmiş bir mala verilen değer paha biçilemez. biz öğretmenimizi dışarda görünce saygıdan napcamızı bilemeyen bir zamanda büyüdük bir yaş büyüğüne bile büyük saygısı olan bir dönemde yaşadık şimdiki gençlite saygı denge v.s. kalmamış bunlar babasınıda döver anasıda söver yazık
  • 1.4 TSI 160PS'i 45000 civarına gelse, bence güzel satar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Alınmış bir araca kalkıp çöp demek nasıl bir kafadır,nasıl bir terbiyedir anlaşılması zor.Allah kaza bela vermesin der,sen olsan tercih etmeyeceğini söylersin.Adam gelmiş bir hevesle aracını söylemiş,belki birine faydam olur diye son indikleri fiyatı söylemiş ama yok,o çöp,bu yaramaz...Bunları diyen de zaten sadrazamın neyse.

Allah kaza bela vermesin,güle güle kullanın...Özellik,motor bakımından gerçekten parasını hakeden bir araç hele ki B segmenti araçlar bile 45 binleri aşmışken.Tasarım görecelidir ve bazı insanların ilk önceliğidir,ben tercih etmezdim siz edip almışsınız.Ağız tadıyla binersiniz umarım.

+1000 de benden, bende anlamadım bu nasıl terbiyedir, liseli olsa gerek bunlar... dizel clio bile 40 bin üzeri bu araç bedava sayılır bu fiyata

bu arada güle güle kullanın güzel tercih, dış görünüş olarak ta hoşuma giden araçlardan biri, direksiyonuna geçtiğinizde insana güven veren bir havası da var

• Bir eşyayı hasım olarak görüp bir şeyler yazmak ne kadar hastalıklı bir ruh yapısıdır varın gerisini siz düşünün.
  • İyi bir fiyat/fayda oranı.Gülerek kullan.
  • Alınan bir arabaya hem de adam elli bin tl vermiş sen hangi kafayla çöp dersin. Çok büyük terbiyesizlik. Arabanız hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • görünüş olarak bir türlü ısınamadım ama fiyat performans anlamında tatminkar bir seçenek. kazasız belasız mutlu günlerde kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

1.4 TSI 160PS'i 45000 civarına gelse, bence güzel satar.

Abi hoşgeldin

Yalnız senin şu yüksek fiyatlı araçlara düşük bedel biçmen yetide tutmaz söyleyeyim.Araba zaten çok uygun fiyatlı.Compact-Suv sınıfında 50000 liraya dizel araç söylesin biri gidip alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

http://ticariarac.vw.com.tr/fiyat_listesi/Default.aspx

adam akıllı tasarım makyaj gelsin sadece ön tarafa , illk gidip ben alacağım 1.2 TSI DSG'lisini ; köşeli yapısını geçtim o yuvarlak farlar çok sinirimi bozuyor Juke ve bu araçta ...

Hocam sen boşver golfü, ben yeti için para biriktiriyorum, bi de makyajlı kasanın ilk fotolarını bekliyorum, mevcut kasayı seviyorum her türlü yetileneceğim inş. ama belki makyajlı kasa daha da güzel olur... seni de yeti kulübüne alalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyatrakya

SKODA YETİ 1.6 TDİ AMB PAKET 50 BIN TL BAYILERDE (iyi bır pazarlıkla alınabılıyor-alanlar mevcut) LİSTE FIYATI 62 BIN-KAMPANYALI FIYATI 56 BIN- YILSONU INDIRIMI ILE 50 BIN TL
    Ben aldım cok memnunum şiddetle tavsıye edıyorum.
    Bu segmentde bu ızellılerde dızel baska arac yok.

Silindir Hacmi 1598 cc
    Beygir Gücü 105 hp
    Maksimum Tork 250 nm
    Yakıt Türü Dizel
    Şanzıman Tipi Düz Vites
    Vites Sayısı 5 ileri
    Şehir İçi Tüketim 5.2 lt
    Şehir Dışı Tüketim 4.2 lt
    Ortalama Tüketim 4.6 lt
    Km Başı Tüketim 20 Krş
    Maksimum Hız 178 km
    0-100 Km Hızlanma 12.1 sn
    Yıllık Vergisi 768 TL
    Karoser Tipi SUV
    Uzunluk 4223 mm
    Genişlik 1793 mm
    Yükseklik 1671 mm
    Boş Ağırlık 1393 kg
    Bagaj Hacmi 416 lt
    Yakıt Deposu 55 lt

Sürücü Hava Yastığı
    Yolcu Hava Yastığı
    Yan/Perde Hava Yastıkları
    Antiblokaj Fren Sistemi (ABS)
    Fren Güç Dağılım Sistemi (EBD/HBA/BAS)
    Elektronik Denge Sistemi (ESP/DSC/ESC)
    Çekiş Düzenleme Sistemi (ASR/TCS)
    Klima/İklimlendirme
    Sis Farları
    Direksiyondan Kumanda Sistemi
    Çelik/Alaşım Jantlar
    Park Sensörü/Sistemi
    Yol Bilgisayarı
    Yokuş Kalkış Destek Sistemi (Hill Holder)
    Start&Stop Sistemi
    vs vs vs vs vs vs...

50bin e full duster var 4x4 deri koltuk dalgamı geciyorsun milletle...

çakma ticariyi degilmi o = )

ayda yılda 1 tane goruyorum yanımdan gecen yeti ve alan adamın haline üzülüyorum...

• 1.6 tdı dsg olsa

Önü makyaj görse çok satar ama bu haliyle zor tabi
  • sissil gelmiş ve imajına yakışır bi mesaj daha atmış.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.