Şimdi Ara

skoda yeti mi nissan qq mi kararsız kaldım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119
Cevap
0
Favori
13.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önce araç ararken skoda yeti de karar kılmıştım ama bayiler bir türlü staışı yapamadılar dün nissan bayiye uğradım qq i ile test sürüşü yaptım aracın heybeti 2 elli ze 18 000 tl kredisi beni etkiledi alacağım aracı 5 yıl satamayacağım
    şimdi
    yeti geerenline elegance + dolu + foksyomel + kaliteli - ikinci el - görünüm - kredi

qq 1.5 dci tekna +ikinci el +görünüm + kredi - yeti kadar dolu değil - yeti kadar fonksyonel değil

kararsızım yardım edecek arkadaşlara şimdiden tşk ederi

• QQ
  • QQ Tekna yeterince dolu diye biliyorum. Yüzü eskise de kendini kanıtlamış ve piyasası güçlü olan QQ alınır bence de .
  • QQ
  • iki harfte ben yazayım bende QQ diyorum
  • ne kadar skodayı sevsem ve son 4 aracım skoda olsada ,yeti beni hep itti.itme nedeni dış tasarımı ,tasarım yüzünden suv alacak olsam son bakacağım araç yeti olur,yeti alsam ,eş dost doblo almış der valla.
  • QQ
  • Ben de QQ diyorum...
  • yetinin tasarımı küçük ticarilere benziyor.. hiç crossover havası yok..
    tercihim QQ olurdu..
  • ben soyle diyecegim yeti bana göre bi suv andırmıyo eger suv istiyorsanız qq derim ben yeti yi tam biyere koyamıyorum biturlu..sanki büyütülmüş bi caddy kango tipli bir araba cunku...
  • QashQai

Yeti'nin en büyük handikabı dış tasarımı boyu 1.68 aracın yerden yüksekliği 15 cm ,saçma olmuş biraz.Qashqai boy 1.62 yerden yükseklik 18 cm bence daha spor ve şık tasarımı için bile QQ tercih edilebilir.
    Yeti'nin daha fazla f/p olarak uygun olduğu da inkar edilemez ama Yeti arkadaşların dediği gibi Caddyi Doblo havasında ne yazıkki.

skoda yeti mi nissan qq mi kararsız kaldım yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 6 Nisan 2012; 19:49:53 >
  • Qashqai
  • Deneme sürüşü yaparak hangisini beğenirseniz onu alın derim.

Tavsiyem ise:
    Nissan Q. Hem kasa; hem de motor artısı var.

1.5 dCİ olduğu için ekonomik yakıt tüketimiyle rahat rahat gezebilirsiniz. Ayrıca ikinci eli daha iyi.
  • Merhaba. Her ikisini de kullananlara soracak olursanız, çoğunluk Yeti diyecektir. Kusura bakmayın ama QQ'ın Yeti'nin konforunu sağlaması mümkün değil. Yeti'yi bir kez kullanın göreceksiniz.
  • İnsanların % 35i aracını sadece tipine bakarak alır. Başka özelliğine bakmaz.

Yeti nin ne kadar özelliği olsada Ticari araç görünümündedir.

Avrupada Yeti, Japon QQ nin 1/5 i kadar satış yapamamıştır.
  • kağıt üstündeki değerlere bakacak olursak yeti daha önde ama tasarım olarak bakacak olursak elbette QQ

yeti başlığnda bile uzunca bir süre doblo caddy sınıfında olup olmadığı defalarca sorulan bir araç... dıştan çok başarısız bence...

nissan juke da bana göre tasarım olarak facia
  • tr halkı sabıt fıkır.

herkes QQ demıs.acaba QQ dıyenler hıc 1.6 tdı yetı yı kullandımı..

1.6 tdı yetı elegance donanım 61.000 tl ıken.

1.5 dcı QQ en baz donanımı bıle 59.000 tl. (yetı ıle aynı doananımlı QQ 77.678 tl).

yanı aralarında 15 bın tl gıbı bır fıyat farkı var.

yurt dısında yapılan bırcok test de aşagı yukarı aynı puanları almıslar.hatta bazı konularda yetı 1 adım onde.

yetının 2.el pıyasası yok denıyor zaten 1.6 tdı cıkalı 1-2 ay oldu.
    2.elı cok da kotu olmayacak.QQ nın 2.elı daha ıyı olabılır ama yukardakılere bakılacak olursa deger mı ?.

yetının dıs gorunusu kotu dıyor cogu.gorunus gorecelı bır kavramdır.bana gore QQ nın goruntusu daha kotu.

hadı cogunluga gore daha ıyı dıyelım .bu fıyat farkına deger mı ?.

not: 2 aracıda test eden aklı selım bırı aradakı farkı hıssedecektır.ben hıssettım.
    en ufak ornek sıze QQ nın ıcınde benı boguyolar sandım yetıden sonra.o kdar darkı ıc hacmı.
    yakıt tuketımı QQ de daha fazla.bılmem kac senedır aynı kasa..ıcı ıgrenc.on konsol ne ole dacıa gıbı.dızel QQ den ın 1ç6 tdı yetıye bın bu arac benzınlı mı dersın o derece sessız ve atık.
    halen daha nasıl QQ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyatrakya -- 9 Nisan 2012; 19:31:11 >

• arkadaşların çoğu QQ demiş anacak şöyle sorayım
    yetinin avantajları sadece motoru ele alacağım

1 çevreci motor (yeni vergilendirme siteminde çok büyük avantaj olacak büyük ihtimalle ikinci elide kuvetlendirir)
    2 Yakıt ortalaması performans olarak QQ iden iyi iken ortalama olarak 100km 1 lsitre fark atıyor (şehir içi QQ 6,3 Yeti5,2)
    3 asr
    4 strat stop
    5 yokuş kalkış sistemi
    6 dinamik açı kontrollü bi-xenon ön farlar

sadece bunlar motor şeklinde konfor ve güvenliktede ciddi farklar var

QQ ise
    1 görüntü ( amma hakikaten güzel)
    2 2 el satış ( oda 2 yıl kadar kasa değişecek -)
    birde araca ne taksan yakışıyo
    3 araç içi ses çok az alıyor ( ama QQ en üst donanımlısını sürdüm Yetinin en alt donanım ondanda kaynaklanıyor olabilir )
    4 kredi desteği 18000 %0

tüm bunların yanında QQ 4000 tl daha pahalı

şöyle özetleyeyim aklım yeti diyor gönlüm QQ

tavsiye edecek arkadaşlar sebep belirtirse sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: mekselin

arkadaşların çoğu QQ demiş anacak şöyle sorayım
    yetinin avantajları sadece motoru ele alacağım

1 çevreci motor (yeni vergilendirme siteminde çok büyük avantaj olacak büyük ihtimalle ikinci elide kuvetlendirir)
    2 Yakıt ortalaması performans olarak QQ iden iyi iken ortalama olarak 100km 1 lsitre fark atıyor (şehir içi QQ 6,3 Yeti5,2)
    3 asr
    4 strat stop
    5 yokuş kalkış sistemi
    6 dinamik açı kontrollü bi-xenon ön farlar

sadece bunlar motor şeklinde konfor ve güvenliktede ciddi farklar var

QQ ise
    1 görüntü ( amma hakikaten güzel)
    2 2 el satış ( oda 2 yıl kadar kasa değişecek -)
    birde araca ne taksan yakışıyo
    3 araç içi ses çok az alıyor ( ama QQ en üst donanımlısını sürdüm Yetinin en alt donanım ondanda kaynaklanıyor olabilir )
    4 kredi desteği 18000 %0

tüm bunların yanında QQ 4000 tl daha pahalı

şöyle özetleyeyim aklım yeti diyor gönlüm QQ

tavsiye edecek arkadaşlar sebep belirtirse sevinirim

kısacası.dıs gorunus sızı cok fazla etkılemıyorsa.kesınlıkle yetı.

bırde fark 4000 tl demısswınız. yanlısınız var.en az 10 bın tl fark var.yakın donanımlarda.

baz QQ 59 bın tl ıken. full yetı 61 bın tl . ve aralarında ozellık olarak daglar kadar fark var.

ve bılmem kac senedır aynı kasa. her yer QQ boh geldı. bıraz ayrıcalıklı olmak lazım.

bıde yetının kalıte olarak cok daha ıyı oldugu gercegı var.gıdın bakın tıguan dan bır parca alın serı nosuna kadar aynı cogu parca ortak uretı.)motor zaten bellı 1.6 tdı cr..

2 aracında fıyatları esıt olsa tercıh zevklere kalır ama.

arada 10 bın tl gıbı bı fark var. dıs gorunus tartısılabılır ama fıyat ve kalıte asla......

• 1,5 dizel motorlu QQ
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.