Şimdi Ara

skoda yeti mi peugeot 3008 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • marka imajı en yüksek olan tartısmasız vw dir. skoda da vw bünyesindeyse tartısmasız o da premium markasıdır türkiyenin,
    yeti ile 3008,qq,ix35,coleos(hem de reno ıyy)hiç karsılastırılır mı
    3008 fransız otomobile de fransızdır onlar
    qq japon uzak dursun prestij meselesi
    ix35 hem hyundai hem de koreli
    dostum yeti vw.bünyesinde illa ki YETİ
  • AutoShowun yaptığı bir testten de başka türlü bir sonuç beklenemezdi. Eğer Vw ya da Vw grubu bir araç varsa testte diğerlerinin hiçbir şansı yok. Yeti Qashqai den nasıl iyi oluyor ya da Hyundaiden veya Koleostan. Ben bu araçlar içersinde 3008'i tavsiye derim. Bir yorumcunun da belirttiği üzere Yeti ticari araç görünümlü Vw grubu araçları yakında Mercedesleri ve BMWleri de geçecek. Skoda bile premium oldu ülkemizde.
  • yeti
  • quote:

Orijinalden alıntı: firarim19

yüce oto , dogus oto yuzde 50 50 pay sahibidir türkiyede skoda konusunda, wv skodayı satın alana kadar yuce oto idi, ancak satın almadan sonra wv türkiye olarak dogus oto soz sahibi oldu , yüce oto da kanunen distribitordür.

yüce oto karar verıyor donanım vs gıbı şeylere....muhattap doğuş değıl...benım anlatmak ıstedığım bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniakcocukcyp -- 9 Kasım 2010; 2:19:55 >
  • dogru :) bende oyle demek ıstemıstım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t821926

AutoShowun yaptığı bir testten de başka türlü bir sonuç beklenemezdi. Eğer Vw ya da Vw grubu bir araç varsa testte diğerlerinin hiçbir şansı yok. Yeti Qashqai den nasıl iyi oluyor ya da Hyundaiden veya Koleostan. Ben bu araçlar içersinde 3008'i tavsiye derim. Bir yorumcunun da belirttiği üzere Yeti ticari araç görünümlü Vw grubu araçları yakında Mercedesleri ve BMWleri de geçecek. Skoda bile premium oldu ülkemizde.

Şaka gibi ya.Siz hiç Yeti' ye bindinizmi gerçekten.Binmediyseniz bence bir binin.Aracın dış görünümü zevk meselesidir o bambaşka bir konu.Burda hangi aracın tipi daha güzeli değil hangi araç daha iyiyi konuşuyoruz.Size sadece şunu söylüyorum dizaynı bir kenara koyun, Yeti bu saydığınız araçların üzerinden atlar çok açık ve net söylüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: dnz60

marka imajı en yüksek olan tartısmasız vw dir. skoda da vw bünyesindeyse tartısmasız o da premium markasıdır türkiyenin,

bu mudur yani? afedersiniz ama gülemedim bile. başka insan yerine utanma duygusu vardır ya, aynen ondan oldu. skoda'nın premium sayıldığı bir ülkede yaşamak istemiyorum ben. vw'i geçtim artık. hadi onu sayın artık tamam. çok ısrar geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler Bing -- 14 Kasım 2010; 17:38:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: brky

quote:

marka imajı en yüksek olan tartısmasız vw dir. skoda da vw bünyesindeyse tartısmasız o da premium markasıdır türkiyenin,

bu mudur yani? afedersiniz ama gülemedim bile. başka insan yerine utanma duygusu vardır ya, aynen ondan oldu. skoda'nın prestijli sayıldığı bir ülkede yaşamak istemiyorum ben.

siz alıntıladığınızdan çok farklı durumdasınız çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: can bora

quote:

quote:

bu mudur yani? afedersiniz ama gülemedim bile. başka insan yerine utanma duygusu vardır ya, aynen ondan oldu. skoda'nın prestijli sayıldığı bir ülkede yaşamak istemiyorum ben.

siz alıntıladığınızdan çok farklı durumdasınız çünkü

neyimi gördünüz? skoda da premium ise otomatikman chery ayarındaki araçlar hariç aşağı yukarı her marka premium oluyor. 3. dünya ülkesi miyiz biz?

• quote:

neyimi gördünüz? skoda da premium ise otomatikman chery ayarındaki araçlar hariç aşağı yukarı her marka premium oluyor. 3. dünya ülkesi miyiz biz?

hayır bahsettiğim şey bu değil.

bahsettiğim şey daha farklı;

birkaç tane yeni üye belki fake hatta bunlar geliyor birşeyler karalıyor bunun üzerinden sayfalarca sözde çok aklı başında üye "evet premium" "hayır premium değil" muhabbeti yapıyor.

ne kadar kısır tartışmalar içine girdiğinizi neden farketmiyorsunuz ?

hani siz o alıntıladığınız mesaja gülemiyorsunuz bile ama sizin mesajın da gülünecek tarafı bile yok. sorun bu.

bırakın birkaç kişi karalasın işte şu "premium" , şu "premium +" , öbürü "premium -" ...

yoksa sizin seviyeniz de ondan farklı değil
    ... mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: can bora

quote:

hayır bahsettiğim şey bu değil.

bahsettiğim şey daha farklı;

birkaç tane yeni üye belki fake hatta bunlar geliyor birşeyler karalıyor bunun üzerinden sayfalarca sözde çok aklı başında üye "evet premium" "hayır premium değil" muhabbeti yapıyor.

ne kadar kısır tartışmalar içine girdiğinizi neden farketmiyorsunuz ?

hani siz o alıntıladığınız mesaja gülemiyorsunuz bile ama sizin mesajın da gülünecek tarafı bile yok. sorun bu.

bırakın birkaç kişi karalasın işte şu "premium" , şu "premium +" , öbürü "premium -" ...

yoksa sizin seviyeniz de ondan farklı değil
    ... mi ?

doğru haklısınız onu ben de olay yatışınca farkediyorum. herkes kendi yorumunu yapsa, alıntılamasak, tartışmasak daha iyi ve yararlı olabileceğini ben de biliyorum ama ilk anda onu düşünmüyorum. 1 dk içinde mesjaı görüp cevap yazıyorum. refleks gibi olmuş. mesajı yazdıktan sonra da acaba yazmasa mıydım diyorum. bazen de 10 15 dk içinde yazdığım mesajı dönüp siliyorum. bu sefer öyle bir şansım da olmadı. ama bundan sonra dikkat etmeye çalışacağım. en azından bu düşündüğümü o mesajları görür görmez hatırlamaya...

• quote:

bu ne ya
  • 206 sayesinde pejo dan soğudum ben kaliteli demişiniz ama 206 dan sonra inanasım gelmiyo artık pejolara... dış görüşünü de epey kötü bence. tabi tercih meselesi.. yeti diyorum
  • Vw nin 1.6 dizelini yeti ye koysalar çok alınası bir araç olurdu.Dizel motor tercih edecekseniz 3008 ve qq , benzinlide kesinlikle yeti diyorum.Ben tasarım olarakta yeti yi beğendim.Biraz Frelander tarzı olmuş.Yeti nin boyutları görüş açısı , sürüş kıvraklığı şehiriçi trafiğinde artıları.Yol tutuş olarakta tiguanla karşılaştırmalı testinde x3 e en yakın model olduğu yazıyodu.3008 in iç mekanı bence en iyisi.Tercih sizin
  • yeti'yi hiç kullanmadım ancak dısarıdan bakıldıgında Aracın camları çok küçük görünüyor ben içerde tıkışmışım gibi hissederim, 3008 1.6 HDi tüketim anlamında çok daha başarılı, otomobil oldukça geniş ve konforlu.
  • yeti kusmuk bir araç , ticari gibi ögggh
  • En güzeli bu işte

Millet hala Skoda ya .ok ata dursun
    Skoda yı bilenler
    Sıfırınıda , 2. elinide gayet uygun fiyata almaya devam etsin

Bir firmanın çok daha büyük olması ve daha fazla satması
    Daha küçük ve daha az satandan kaliteli olduğu anlamına gelmez.

Bu çoğu sektörde böyledir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belenenses -- 16 Kasım 2010; 14:19:34 >
  • Merhaba. Bizde engelli raporuyla araç alacağız. araç 8 yaşındaki engelli yeğenim için alınacak. Yüksek ve ferah araba arıyoruz bizde sizin gibi. 5 yıl aracı satamamak ve 1600 cc altı alabilmemiz koşulları araba seçerken daha dikkatli olmamızı gerektiriyor. Bende çok araştırdım. 3008, grand scenic ,yeni kasa c-max ve yeni kasa grand c-max arasında kaldım. Araştırdığım kadarıyla +ları ve - lerini yazmak istiyorum araçların. Karar sizin. Yeti yi hiç araştırmadım, hem dış görünüş hem de iç mekan darlığı direk kafadan sildim. Bunlar forumdan okuduklarım ve diğer sitelerden araştırdıklarım.
    3008
    + Ferah iç mekan
    +1,6 dizel ve otomatik vites olanağı
    + Donanımsal olarak dolu olması
    +büyük olmasına rağmen güçlü motor, virajlarda kontrollü sürüş
    +Kumlu,buzlu ,çamurlu yollarda sürebilme özelliği
    -Ön kısmı görüş zorluğu
    -Müzik sistem kalitesizliği
    -2.el satış problemi
    -Servis ve parça maliyetinin yüksek olması
    -Genel kapı gıcırtısı sorunu
    -Genel şanzıman arıza problemi

Grand Scenic
    +Ferah iç mekan
    +7 koltuk seçeneği
    +Donanımsal olarak yüksek (3008 daha donanımlı)
    -1,5 motor seçeneği
    -otomatik vites seçeneğinin olmaması
    -Arka sıra koltuk emniyet kemer çıkıntılarının oturmaya engel olması,
    -Genel silecek problemi

ford c-maxı görme şansım olmadı. ama dolu bir donanım ve iyi bir görüş açısı var. ama otomatik vites seçeneği yok malesef. Sanırım size otomatik vites şart. O yüzden 3008 bu eksilerine rağmen alınabilecek şık güzel bir araba. ama vites kullanabilecekseniz c-maxı tavsiye edserim.

• quote:

quote:

bu mudur yani? afedersiniz ama gülemedim bile. başka insan yerine utanma duygusu vardır ya, aynen ondan oldu. skoda'nın premium sayıldığı bir ülkede yaşamak istemiyorum ben. vw'i geçtim artık. hadi onu sayın artık tamam. çok ısrar geldi.

arkadasım yorumumdaki ironiyi anlamadıysan kusura bakma ama ben sana..anlasılan burda yorum yaparken parantez içinde
    sizin için ayrıca acıklama yapmak gerekecek..(Skoda iyi markadır ama vw.büyesinde oldugu için kosulsuz her rakibini yok sayanlar
    için o cümleleri kurdum.umarım anlamıssınızdır.)
    bu siteye bir insanın yeni üye olmasını ve ya sadece konu hakkındaki tecrübesi oldugu forumlarda yorum yapıp diğerlerini
    takip etmesi onun fake hesabının olması anlamına mı gelir..
    ben bir yorum yaptım begenirsiniz ya da begenmezsiniz,yukardaki arkadas gibi algılamada zorluk cekerseniz''kardeşim bu nasıl yorum?''
    diye sorarsınız.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.