Şimdi Ara

skodayı nasıl bilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaslar ne dusunuyorsunuz skoda hakkında...

• Tıkırtılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

Tıkırtılı

bıraz acarmısınız tıkırtılı derken
  • iyi bilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: logi59

quote:

Tıkırtılı

15 binden sonra ön göğüs kapı içleri varsa cam tavan ve bagaj bölmesinden tıkırtılar gelmeye başlar(2012 model YETİ sahibiyim)2011 model Skoda SuperB te var şirketimize ait oda aynı şekilde özellikle bozuk yollarda tıkırtı mevcut.

Yalıtım zayıf kullanılan malzeme VW ye nazaran 1 alt sınıftır vsvs

Şu an aracım serviste Cam tavan dan gelen aşırı ses tıkırtı ve açılıp kapanma sorunu için bıraktım sonucu bekliyorum bakalım ne çıkacak

• Kardeş seat al derim hem daha ucuz hem daha dolu bide bana göre daha şekil araba
  • quote:

quote:

quote:

Tıkırtılı

15 binden sonra ön göğüs kapı içleri varsa cam tavan ve bagaj bölmesinden tıkırtılar gelmeye başlar(2012 model YETİ sahibiyim)2011 model Skoda SuperB te var şirketimize ait oda aynı şekilde özellikle bozuk yollarda tıkırtı mevcut.

Şu an aracım serviste Cam tavan dan gelen aşırı ses tıkırtı ve açılıp kapanma sorunu için bıraktım sonucu bekliyorum bakalım ne çıkacak

dogru soyluyorsunuz hocam

• iyi bilirim
  • quote:

Tıkırtılı

Tıkırtı konusuna katılıyorum. Ülkemizde oldukça bozuk asfalt mevcut. O durumlarda tıkırtılar gelmekte. Kulak alışıyor bir süre sonra :D
  • quote:

quote:

quote:

Tıkırtılı

2 superb 1 octavia sahibiyim tikirtinin T si yok hocam.

• quote:

evet arkadaslar ne dusunuyorsunuz skoda hakkında...

Çelik malzemesinin kendine has sağlamlığı var diye okudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZNGN 61

quote:

evet arkadaslar ne dusunuyorsunuz skoda hakkında...

Çelik malzemesinin kendine has sağlamlığı var diye okudum.
    skodayı iyi bilirim ama 1.2 htp motor yetersiz kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zibidi Gonzales -- 22 Kasım 2013; 14:17:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

skodayı iyi bilirim ama 1.2 htp motor yetersiz kalıyor

Alıntıları Göster
    SuperB denen bir modeli var.
    çok beğeniyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: panthera52

SuperB denen bir modeli var.
    çok beğeniyorum :)

Alıntıları Göster
    Bu ülkede skoda algısı ucuz kalitesiz, 2.3. kategori bir üretici, ikinci eli zayıf.
    Forumda ise VW çatısı altında VW den bile daha iyi kalitede otomobil üreten oldukça iddialı bir üretici olduğu yönünde
    Şahsım adına maalesef marka imajı yüzünden ne kadar kaliteli ve iyi bir otomobil üretirse üretsin satın almayacağım bir otomobil, kısaca otomobiller iyi ama imaj eksik maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Bu ülkede skoda algısı ucuz kalitesiz, 2.3. kategori bir üretici, ikinci eli zayıf.
    Forumda ise VW çatısı altında VW den bile daha iyi kalitede otomobil üreten oldukça iddialı bir üretici olduğu yönünde
    Şahsım adına maalesef marka imajı yüzünden ne kadar kaliteli ve iyi bir otomobil üretirse üretsin satın almayacağım bir otomobil, kısaca otomobiller iyi ama imaj eksik maalesef.

Alıntıları Göster
    10 numara bi sıkıntısını çekmiyorum her işe koşuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

10 numara bi sıkıntısını çekmiyorum her işe koşuyor

Alıntıları Göster
    4,5 yıldır kullanıyorum. 2001 model aracım o yıllardaki birçok muadilinden çok daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mukeya

4,5 yıldır kullanıyorum. 2001 model aracım o yıllardaki birçok muadilinden çok daha iyi.

Alıntıları Göster
    Global bir marka olmayan fakat global birçok markadan daha iyi otomobiller üreten bir firma olarak bilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Global bir marka olmayan fakat global birçok markadan daha iyi otomobiller üreten bir firma olarak bilirim

Alıntıları Göster
    Fabia kullanmış biri olarak gönlümde yeri olan bir araçtır. Superb ise hedefimdeki aracı. F/p oranı bence mükemmel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basketbol6

Fabia kullanmış biri olarak gönlümde yeri olan bir araçtır. Superb ise hedefimdeki aracı. F/p oranı bence mükemmel.

Alıntıları Göster
    Bir iki kere kullandım sadece şirket aracı olan fabiaları. Aklımda kalan şey durmuyor oluşuydu. Frenleri hiç hoşuma gitmemişti. Ben değilde babam yıllarca kullandı ve çok memnundu. Önce forman sonra felicia combi aldı. O skoda kullanırken çekoslavakya daha ayrılmamıştı He birde geçmişte naziler için çalışıyor diye biliyorum birde tarihten bilgi verdim bak

Son olarak geçen superb'ye baktım ve hayran kaldım. Skoda hakkında düşüncelerim bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zapt-ı Na Mümkün

Bir iki kere kullandım sadece şirket aracı olan fabiaları. Aklımda kalan şey durmuyor oluşuydu. Frenleri hiç hoşuma gitmemişti. Ben değilde babam yıllarca kullandı ve çok memnundu. Önce forman sonra felicia combi aldı. O skoda kullanırken çekoslavakya daha ayrılmamıştı He birde geçmişte naziler için çalışıyor diye biliyorum birde tarihten bilgi verdim bak

Son olarak geçen superb'ye baktım ve hayran kaldım. Skoda hakkında düşüncelerim bu kadar.

Alıntıları Göster
    Şıkoda diye okunur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.