Şimdi Ara

Peugeot 306'yı nasıl bilirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
9.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç alma arefesindeyim. İnternette ve forumda arattım eski tarihli konular mevcut fakat yeni fikir ve düşünceler göremedim, duyamadım.

Etrafımda kime sorsam "306'ların modası zamanı geçti, 306 alırsan altından kalkamazsın, 306'yı bırak boşver" gibi argümanlar duyuyorum.

Bir ilan var, 65.000'de araç. Satıcı değişen ve boyalıları da işaretlemiş. Kilometre orijinal, mesaj attım doğru. 2 kazası var demişti ona da baktım evet 2 kazası gözüküyor. Aracın çizgileri fotoğrafa bakılırsa düzgün duruyor. Gerçekte görmek lazım tabii.

Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 19 Şubat 2017; 20:25:5 >

• Hiç 306 kullanmadım ama eğer özellikle hastası olduğunuz bir araç değilse (hobi olarak görmeyecekseniz) 2001 model pejoya bu parayı vermektense 10 yaş genç aveo ya da en azından japon araçlarından bakmak çok daha akıl karı olacaktır..
  • Fiyatı 8-10 bin düşük olsa alınabilirdi.Bu fiyat çok çok fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat çok yüksek.O paraya yüksek modelli 206 alınır eğer peugeot istiyorsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevenashty

Hiç 306 kullanmadım ama eğer özellikle hastası olduğunuz bir araç değilse (hobi olarak görmeyecekseniz) 2001 model pejoya bu parayı vermektense 10 yaş genç aveo ya da en azından japon araçlarından bakmak çok daha akıl karı olacaktır..

306'yı dış görüntüsü içinde istiyorum. Bir nevi heves diyelim.

Fiyat fazla derken neye göre söylüyorsunuz hocam ? Satıcı 22.000TL'ye kadar düştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Hiç 306 kullanmadım ama eğer özellikle hastası olduğunuz bir araç değilse (hobi olarak görmeyecekseniz) 2001 model pejoya bu parayı vermektense 10 yaş genç aveo ya da en azından japon araçlarından bakmak çok daha akıl karı olacaktır..

Fiyat fazla derken neye göre söylüyorsunuz hocam ? Satıcı 22.000TL'ye kadar düştü.

Piyasaya göre yüksek geldi hocam.Piyasası 17-18 civarı normalde.20 bin üstü pek çıkmıyor.
  • Pejo çok güzel tasarıma sahip ama sıkıntısı boldur 307 çok yaktı beni

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audi383848

quote:

quote:

Piyasaya göre yüksek geldi hocam.Piyasası 17-18 civarı normalde.20 bin üstü pek çıkmıyor.

Kilometre 65.000 ve gaz görmemiş hocam. Ayrıca o paralara yok bu araçlardan. Bayadır bakmıyorsunuz sanırım. Piyasaları 20-25 arası

• Bence 15 yaşını geçmiş bi arabada km ve LPG takılmamış olması gibi şeyleri aramamak lazım.

Model olarak güzel bir tercih ama 120-130 bin km civarı LPG li bir 306 yıl daha uygun bir fiyata alabilirsiniz.Zaten bunu alsanız da LPG olmadan sizi yorar,birde LPG için masraf yapmaniz gerekir.

• gkhn2355 kullanıcısına yanıt
    Benzin olarak her hangi bir sıkıntı yaşamam fakat araç hakkındaki yorumları merak ediyorum ben.
  • Araç, eskiliği haricinde sorunlu değil. Zamanında çok araştırmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Araç, eskiliği haricinde sorunlu değil. Zamanında çok araştırmıştım.

Eskiliği derken hocam?
  • Fiyat bence çok yüksek. 98 model 114 bin km de beyaz renk tertemiz 306 yı 7 ay önce 15 bin tl ye almıştım. Km yi iyi araştırın birde çizgiler çok iyi durmuyor. Yani bu model arabaya bu kadar para verdikten sonra süper orijinal olması lazım.
  • quote:

quote:

Eskiliği derken hocam?

Model olarak. Bu fiyata daha iyisi bulunsa daha iyi olur. Tam hobi olarak kullanmalık.

Kenarda param olsa alırdım şahsen.

• o paraya 406 tavsiye ederim
  • Kesseler şu paraya bunu almam toplu bu model civarı golf alır binerim bundan da 10 kat iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavurma verin lan !

quote:

quote:

Eskiliği derken hocam?

Model olarak. Bu fiyata daha iyisi bulunsa daha iyi olur. Tam hobi olarak kullanmalık.

Kenarda param olsa alırdım şahsen.

Daha uygun fiyata da var ama piyasa çok karışık. 210.000'de olanlar var. Onlardan alacağım desem bu sefer insanın aklına direkt olarak motor geliyor. Sonra çıkarabileceği masraflar geliyor.

Bir tane GTI var mesela, sıfır motor yapılmış. Şimdi o aracı alsan bir dert, almasan bir dert. Eğer usta ellerde yapıldı ise eyvallah, ama ona da emin olamıyor insan.

Piyasa çok karışık. Çok moktan bir fiyat aralığı var araçlar arasında. Şimdi bunlara bakarken Civic 1.6ies'lere de bakıyorum. Bunlardan 5-6K yüksek fiyat ama biraz daha piyasası hızlı ve motoru sağlam araçlar.

Çok kararsızım.

• 307 olsa tamam da 306 o kadar etmez.307 iyidir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Audi383848

quote:

quote:

Kilometre 65.000 ve gaz görmemiş hocam. Ayrıca o paralara yok bu araçlardan. Bayadır bakmıyorsunuz sanırım. Piyasaları 20-25 arası

34 plaka ve 65.000? çok komik. bir kere 34 plaka araç kafadan daha düşüğe gider. gerçekten çok uçmuş. 307 bundan çok daha güzel.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Mesaj attım 5664'e. Kilometre doğru hocam.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.