Şimdi Ara

Fiat Doblo Sefeline,Trekking ve Premio plas isim farklılık nedeni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
18.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üç ayrı farklı isimlendirme sebebe neden acaba bilgisi olan varmı aralarındaki farklar nelerdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Safeline güvenlik paket çift airbag ABS kumaş koltuklar standart versiyon ,sis farı opsiyon , jantlar teneke arka cam manuel.

Premio plus ful donanım 4 airbag tüm güvenlik sistemleri var asr düğmesi ESP ve Hollanda holder gibi 3 donanımı kontrol eder koltuklar kadife renkli konsol yok yok ticari araç açısından.

Trekking yüksek gövde çift renkli tamponlar yan çıtalar arazi görünümü kış paketi Premio plus versiyonda olan herşey var .
    Yapay Zekanın Yanıtı

Fiat Doblo Safeline, Trekking ve Premio Arasındaki Farklar

Fiat Doblo Safeline, Trekking ve Premio modelleri birbirinden farklı özelliklere sahip Fiat Doblo'nun üç farklı versiyonudur. İşte bu modeller arasındaki temel farklar:

Safeline ile Premio Arasındaki Fark

• Safeline, Doblo'nun en temel versiyonudur ve daha uygun fiyatlıdır.
    • Premio ise daha fazla konfor ve özellik sunar, ancak daha yüksek bir fiyata sahiptir.

Fiorino Safeline ile Premio Arasındaki Fark

• Fiorino Safeline, Fiat Fiorino modelinin bir versiyonudur ve Doblo Safeline ile benzer özelliklere sahiptir.
    • Ancak Fiorino daha küçük bir boyuttadır ve daha az yükleme kapasitesine sahiptir.

Fiat Doblo Safeline ile Premio Arasındaki Fark

• Bu iki model arasındaki temel farklar yukarıda "Safeline ile Premio Arasındaki Fark" bölümünde özetlenmiştir.

Doblo Trekking ile Premio Arasındaki Fark

• Trekking, Doblo'nun arazi şartlarına uygun hale getirilmiş versiyonudur.
    • Dört tekerlekten çekiş sistemi, yükseltilmiş süspansiyon ve daha dayanıklı bir gövdeye sahiptir.
    • Premio ise daha çok şehir içi kullanım için tasarlanmıştır.

Doblo 1.6 Premio ile Premio Plus Arasındaki Fark

• Premio Plus, Premio'nun daha gelişmiş bir versiyonudur.
    • Daha güçlü bir motor, daha geniş bir bilgi-eğlence sistemi ve gelişmiş güvenlik özellikleri sunar.

Fiat Doblo Paket Sıralaması

Fiat Doblo'nun paket sıralaması aşağıdaki gibidir:

1. Safeline
    2. Trekking
    3. Premio
    4. Premio Plus

Safeline ve Premio Arasındaki Fark

• Safeline, Doblo'nun temel versiyonudur ve daha uygun fiyatlıdır.
    • Premio, daha fazla özellik ve konfor sunar, ancak daha pahalıdır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yokmu bilgisi olan.

• Donanım paketleri hocam, safeline, premio ve trekking diye gidiyor. Donanım detaylarını bilmiyorum ama.
  • Premio plus en full modelidir. Trekkingde farklı şeyler var ama bilmiyorum bende

• Respectformuslims kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için tesekkurler. Bende sizin bildiğiniz kadar biliyorum. Trekking ve Sefeline nin farkı nedir acaba bilgisi olan yokmu.

• Fiat'ın sitesi bunun için var aslında

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Kimse foruma girmesin o zaman nasıl olsa tüm marka ve modellerin özellikleri sitelerinde yazıyor oradan bakıp karşılaştırma yaparız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugüne kadar direk arabanın donanımını soran bir tek sizi gördüm o yüzden. Cevap gelmiyor zaten gördüğünüz gibi, zaman kaybedeceğinize açıp bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 3 Mayıs 2017; 1:0:15 >
  • tamamıyla donanım olarak farklı içerikteler

örnek trekking de ısıtmalı koltuklar standart iken

diğeri standart koltuk

birinde start stop varken diğeri düz motor..

aynı şasi farklı donanımlar özetle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: favorimps4

Kimse foruma girmesin o zaman nasıl olsa tüm marka ve modellerin özellikleri sitelerinde yazıyor oradan bakıp karşılaştırma yaparız.

yani biri gitsin araştırsın ve size yanıt versin öyle mi?
  • erka1907 kullanıcısına yanıt
    Bundan sen bunumu çıkarıyorsun. Çok dar dusuncelisin burası bilgi paylaşma yeri ben baktım bu 3 donanım paketinde Sefeline hariç fiyat olarak nerdeyse aynı aralarındaki farkı gösteren bir yazı bulamadım. O yüzden buraya yazma ihtiyacı duydum.Burada bilgili insanların olabileceğini düşündüm Ama gördümki herşeye boş boş cvp veren insan daha çökmüş Herkezi kast etmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: favorimps4

Bundan sen bunumu çıkarıyorsun. Çok dar dusuncelisin burası bilgi paylaşma yeri ben baktım bu 3 donanım paketinde Sefeline hariç fiyat olarak nerdeyse aynı aralarındaki farkı gösteren bir yazı bulamadım. O yüzden buraya yazma ihtiyacı duydum.Burada bilgili insanların olabileceğini düşündüm Ama gördümki herşeye boş boş cvp veren insan daha çökmüş Herkezi kast etmiyorum.

''bunu mu çıkarıyorsun'' mu ayrı yazılır.
    nokta virgül noktalama işaretleri eksik.
    donanım paketinin adı safeline.
    ''ama gördüm ki'' ki ayrı yazılır.
    cvp değil, cevap
    çökmüş değil çokmuş.
    herkezi değil herkesi.
    kast etmiyorum değil kastetmiyorum.

oldu mu, aldın mı cevabını.

• Safeline güvenlik paket çift airbag ABS kumaş koltuklar standart versiyon ,sis farı opsiyon , jantlar teneke arka cam manuel.

Premio plus ful donanım 4 airbag tüm güvenlik sistemleri var asr düğmesi ESP ve Hollanda holder gibi 3 donanımı kontrol eder koltuklar kadife renkli konsol yok yok ticari araç açısından.

Trekking yüksek gövde çift renkli tamponlar yan çıtalar arazi görünümü kış paketi Premio plus versiyonda olan herşey var .

• echomaniac E kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam bilgi için.

• Trekking en üst donanımlı olanı koltuk ısıtma, yerden biraz daha yüksek 4 mevsim lastikler elmas kesim jant felan var premio plus bir düşüğü trekking var kendimde ondan biliyorum

• Ne kafalar var ya hahaha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.