Şimdi Ara

Skor ve İlk 11 Tahminleri | Bursaspor - Galatasaray (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eğer olası bir sürpriz mağlubiyette ne Dursun kalır, ne Tudor. Artık en ufak rezillikte camia karışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cilehta

quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

2-3 gibi bir skor geçiyor içimden.

nedense hep yenileceğimizi düşünüyorsun

2- 3 skor? Yenilmek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa yener .
    Galatasaray'ın herhangibi bir taktiği yok . İlk ciddi sınavı Antalyaydı . 90 dakika çaresiz bir GS gördük . Bu maçta aynı tarzda geçer .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kataffaz

Bursa yener .
    Galatasaray'ın herhangibi bir taktiği yok . İlk ciddi sınavı Antalyaydı . 90 dakika çaresiz bir GS gördük . Bu maçta aynı tarzda geçer .

Anladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son tahminler

• 2-2 biter bence zevkli bir maç olur. Kombinem hazır heyecanla bekliyorum. Bastır Bursam başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maltepe_16 -- 23 Eylül 2017; 7:49:59 >
  • 2-1 alırız

Skor ve İlk 11 Tahminleri | Bursaspor - Galatasaray
  • Skor tahmini çok zor ama ben gollü bir maç bekliyorum, umarım Galatasaray kazanır.
  • 1-1

• 1-3 kazanırız güzel bir maç olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

Bursa alır tahminim 3-1

7-0 alırız bence
  • İki takım da ilk yarıları çok iyi oynayıp ikinci yarı düşüş gösterdiler şu ana kadar.

Özellikle Bursaspor biranda kalesinde 2 gol görebiliyor.

Geçen hafta gol yemeyen Galatasaray bu hafta kesin gol yiyecektir.

Bu maçı kazanmak istiyorsak 2 golden fazlasını atmalıyız.

Ayrıca Bursa stadı tam dolu olacak bugün.

Tahminim 2-1 Bursa alır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

1-1

Seni hep takip ediyorum. Galatasaray ın puan kaybetmesini dört gözle bekliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucas10 -- 24 Eylül 2017; 16:22:57 >
  • Tamam tamam konuşmaya gerek kalmadı. Bursaspor'a galibiyet kutlu olsun.

Skor ve İlk 11 Tahminleri | Bursaspor - Galatasaray
  • quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

La guen galatasarayin basit oyun sistemini cozebilecek seviyede bir hoca. Galatasarayin on liberolarina baski yapildiginda oyun kuramiyor. Zaten alternatif bir hucum plani da yok. Bir gun once besiktasin alacagi fenerbahce galibiyeti de galatasaray ustunde baski yaratacaktir. Bursasporun kazanacagini dusunuyorum. Skor tahminim 2-0

/>
  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    Bu da çıkmış piyasaya. Sezon sonu kaybolur yine. Hakem faktorunu ve bursali oyuncularin gol.noktalarinda beceriksizligini hesaplayamadim bu hafta da sorun degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu da çıkmış piyasaya. Sezon sonu kaybolur yine. Hakem faktorunu ve bursali oyuncularin gol.noktalarinda beceriksizligini hesaplayamadim bu hafta da sorun degil.

biz hep buradayız brandnew troll u ağlamaya devam
  • Gecen yil ayni haftalarda yine ayni cumleri soyluyordun.konuda neydi. Bu yilda sampiyon olsak ayip olmaz mi neyse galatasarayi ciddiye alan yok. Bu yil kendinizi asip 3. Olursunuz belki.
  • quote:

Gecen yil ayni haftalarda yine ayni cumleri soyluyordun.konuda neydi. Bu yilda sampiyon olsak ayip olmaz mi neyse galatasarayi ciddiye alan yok. Bu yil kendinizi asip 3. Olursunuz belki.

Yok aga siz cidden arsızsınız. Ciddiye alan yokmuş sen 3. yıldızını taktığında bu takımın 4 yıldızı vardı.
  • quote:

La guen galatasarayin basit oyun sistemini cozebilecek seviyede bir hoca. Galatasarayin on liberolarina baski yapildiginda oyun kuramiyor. Zaten alternatif bir hucum plani da yok. Bir gun once besiktasin alacagi fenerbahce galibiyeti de galatasaray ustunde baski yaratacaktir. Bursasporun kazanacagini dusunuyorum. Skor tahminim 2-0

şu mesaja bak yazık bu arkadaşa, üzüldüm.

sen o kadar laf söyle bir tanesi tutmasın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.