Şimdi Ara

Skrtel ne stoper ama be(!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gs'de Yılmaz, bizde Maşık, Bjk'de Yener. Yok edin abi bu adamları forumdan. Nerde bir rezillik bu adamlar orada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skertel şu takımın 18 kişilik kadrosunun en önemli oyuncusu.Bugün Skertel'i defanstan çıkar,yerine kimi korsan koy Çarşamba pazarına döner takım.

Günah keçisi yapmayın,porfesyonel ve işini hakkıyla yapmaya çalışan düzgün bir oyuncu.

Laf sayılacak o kadar hergele varken hele
  • E sıktınız ama artık bu damı yıllarca liverpoolda ve burda izleyip konşuyoruz.Fenere geldiğinden beri yaptığı hatalt bini geçti.Sadece bu mu?

Şu leş takımın en iyi isimlerinden olması onu iyi futbolu mu yapıyor?Kim var rakibi iyi top oynayan kim var?Ytenekli adamlarıda kuruttu artık kadro.Kimsein oynayası falan yok.Takımda kimsenin bşarı hedefide yok valbuena hariç.

BU sene Fner ilk üçe girerse hakemlr sayesindedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

E sıktınız ama artık bu damı yıllarca liverpoolda ve burda izleyip konşuyoruz.Fenere geldiğinden beri yaptığı hatalt bini geçti.Sadece bu mu?

Şu leş takımın en iyi isimlerinden olması onu iyi futbolu mu yapıyor?Kim var rakibi iyi top oynayan kim var?Ytenekli adamlarıda kuruttu artık kadro.Kimsein oynayası falan yok.Takımda kimsenin bşarı hedefide yok valbuena hariç.

BU sene Fner ilk üçe girerse hakemlr sayesindedir

Kjaer'i kaç maçta kurtardı geçen sene Skrtel. Benim için Kjaer'den kalite farkı olmayan bir isim.

Ulan Makedonlar bizim sahayı maçtan önce Devlet Su İşleri gibi suladılar görmediniz mi?Amaç belliydi ve ilk golde istediklerini aldılar.Hasan Ali muamelesi yapmayın adama.

• faho kullanıcısına yanıt
    Hsaan Ali değil Semih kayanın iyi top kesen hali muamelesi yapıyorum
  • quote:

Hsaan Ali değil Semih kayanın iyi top kesen hali muamelesi yapıyorum

Peki kimi getirsin yönetim?Var mı bir önerin paşam?Takımda kulüple ilişiği kesilmesi gereken pekçok vasıfsız kişi varken takmışsın Skrtele.
  • faho kullanıcısına yanıt
    Skrtel,ismail,Volkan demirel,Rvp,Ozan,(Volkan şenden şükür kurtulduk)WDW

hasan ali,şener,alper,topal gibi adamlar yedeği idare edecek seviyedeler skrtelden yedek olmaz misal

Yeni alınan kameni,soldado vb bunlarda çöp

Fenerbahçe bu adamlara bu kaar para vereceğine sahad savaşcak genç oyuncular alsın

Galatasarayınaldpı maiconu 2yıldr söyleyip duruyoruz stoprere gelsin diye.Bruno Alves Skrtelden kötümüydü peki?Bunları açıkla
    Bjknin marceloyu sen asaydın skrtele para verene kadar.

Adam senin oyuncunun iki kat üstü topçuyu 3 de bir fiyata alıp birde 7-8milyona satıyor.Anladın mı vizyon farkını.Taraftar kitlesinen vizyon beklemiyorum zaten.Bjk skrteli alsa bjkli taraftar ona da sevinirdi.Pepe marcelo onlra ov izyonlu yönetimin armağanları.
  • quote:

Skrtel,ismail,Volkan demirel,Rvp,Ozan,(Volkan şenden şükür kurtulduk)WDW

hasan ali,şener,alper,topal gibi adamlar yedeği idare edecek seviyedeler skrtelden yedek olmaz misal

Yeni alınan kameni,soldado vb bunlarda çöp

Fenerbahçe bu adamlara bu kaar para vereceğine sahad savaşcak genç oyuncular alsın

Galatasarayınaldpı maiconu 2yıldr söyleyip duruyoruz stoprere gelsin diye.Bruno Alves Skrtelden kötümüydü peki?Bunları açıkla
    Bjknin marceloyu sen asaydın skrtele para verene kadar.

Adam senin oyuncunun iki kat üstü topçuyu 3 de bir fiyata alıp birde 7-8milyona satıyor.Anladın mı vizyon farkını.Taraftar kitlesinen vizyon beklemiyorum zaten.Bjk skrteli alsa bjkli taraftar ona da sevinirdi.Pepe marcelo onlra ov izyonlu yönetimin armağanları.

Skrtel; Maicon, ve Marcelo'dan daha iyi stoper bir kere.Bunu ben demiyorum Dünya diyor. Alves mevzusuna girme zor güç yolladık,kasap stoper tanımının son temsilcilerindendi Alves.

Bjk açısından bakarsak,Marcelo ve daha sonra gönderilen İspanyol stoper hususunda tombala çektiler ve şanslarına Marcelo çinko oldu,Bjk yönetiminde vizyon yüksek olsa Mitroviç balonuna 8,4 milyon euro paket masrafı yapmazlardı.

Kiralıkla ve menajer ilişkileri ile iş döndürmeye çalışıyorlar yaklaşık 3 yıldır,Fb ve Gs de ortada adam akıllı olmayınca çok matah işler yapmış gibi görünüyorlar.Şampiyonlar liginde evlerinde galibiyet alamadılar hala.Lyon'a her iki maçta da oyun olarak ezildiler.Allah yüzlerine baktı da Kiev faciası olmadı Lyon maçlarında.

Hakem eyyamları olmasa Başakşehir geçen sene muhtemelen şampiyon olacaktı.

Bardağın bu taraflarını da gör.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.