Şimdi Ara

Skrtel ne stoper ama be(!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelir şimdi herkes hata yaparcılar.Hiç mi hata yapmayacakçılar

Rvp ye star dediler
    Volkan Şene yıllardır özlediğimiz kanat dediler
    Diego İsmaille Pereira yüzünden oynayamadı dediniz
    Alın başınıza çalın Skrtelinizide hala akıllanmadınız

Nerde boş beleş çok para verilen adam varsa hpesini çok sevdiniz

Bu sene de Fenerbahçemiz rezil olacak Aykutu Azizi ve diğer futbolcu değil damacanaları ile birlikte bu sene de umudum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 17 Ağustos 2017; 21:31:24 >

• Skertel mehmet topal denen kalasın kademesine girdi orda asalak aykutun göz bebeği kalas topal neredeydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın maşık.
  • Pepeden daha iyi
  • ozanı öven kaldı mı ki?

Varsa onlara da çıkışalı

SKretel İLE HASAN ALİNİN FİYATI BİR Mİ TABİKİ ÖNCE SKrtele kızacğım
  • Topal kazma skretel dünya starı doğru haklısın özür dilerim yanlış izliyorum sanıyorum iki yıldır
  • Al sana dünya yıldızı kalas

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Stoper mi o adam?

Mevkisinde mi oynuyor?
  • Valla ben Ahmethanı çok beğendim..Golümüzü nasıl engelledi ama..Az kalsın atıyodukya..
    Soldadoyuda çok beğendim ..Gelecekte ofsaytta kalma konusunda rekora gidebilir..Sarı kart filan rekoru da kırabilir..
    Valla takım sanki dün biraraya gelmiş gibi ne kadar heyecanlı oynadılar..Kendi kalelerine gol bile attılar..
    Adam hala forvetim yok demiyor yahu..Hala yanlış düşünmekte devam ediyor..15-16 pozisyonumuz varmış ..O şutlar geri pas etkisindeydi..
    3-0 ,4-0 skor olmazsa taraftarı stada getiremezsiniz ,aklınızı başınıza alın..
  • okumayın maşık

4.5 milyonluk mitrovici 500 bine alındığını sanıp skrtelden iyi olduğunu iddia etmişliği bile var seviyesi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

okumayın maşık

4.5 milyonluk mitrovici 500 bine alındığını sanıp skrtelden iyi olduğunu iddia etmişliği bile var seviyesi bu.

Loadinq...
  • bak kardaşim alttaki alıntıdan gördüm bloklusun yazma artık

O bi yanlış hadi geç Marcelo Skrtel karşılaştır hadi hadi karşılaştır alınan para perfornmas getirdği para hadi yap.

AÇ oku yabancı forumlara gir Skrtelden memnun bir tane adam yoktu liverpoolda Liverpoolda oynadı çzok iyi topçu AUUVVVV.lİVERPOOL 10 YILDIR STOPER SORUNU YAŞIŞOR STOPER

Şu forumun en boş adamısın SAĞA SOLA LAF ATIP kendi kendine psikolojik mastürbasyon yapıyorsun hadi yaylan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 18 Ağustos 2017; 11:28:20 >
  • Skrtel'in hatası yok, adam nefis çoktu topu o ivmeyle devrilmesi çok doğal, zemin de kaydı hem. Asıl suçlu etrafında hiç baskı yokken topu geriye kafayla diken Mehmet Topal'Da.
  • herkes hata yapar hiç mi hata yapmıcak

• komik çocuksun

poolda kötü olabilir ama bizde gayet iyi bir adam forumda sorunu olan birisisin biri hata yapsada ( ki hatayı da topal yapıyor skrtel le alakası yok ) hemen eleştirsem diye bekliyorsun

hoş pereira sevici birisisin normal kaliteli adamları sevmemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

komik çocuksun

poolda kötü olabilir ama bizde gayet iyi bir adam forumda sorunu olan birisisin biri hata yapsada ( ki hatayı da topal yapıyor skrtel le alakası yok ) hemen eleştirsem diye bekliyorsun

hoş pereira sevici birisisin normal kaliteli adamları sevmemen.

• Skrtel takımda eleştirilecek son adamdır. Tek başına savunma yapıyor daha ne yapsın. Topal denen kazma geri kafayla topu rakibe indirmeseydi o gol olmazdı.

• Adam alıntılıyor sana gene cevap vericem kalite Kjaer NAni değilde Rvp skrtelse kaliteden ne anladığına bakmak lazım.Fenerde eleştirilecek son adammış.Daha ayakta duramayan stoper.Daha kademe almayı bilmeyen stoper.

Bu adam Ba dan bir tık fazla oynuyor.Bruno ALvesin yanına yaklaşamaz.

Fenerbahçe rezil rüsva halde diye bu saçma adamı savunacak değilim.Ve ne hikmetse takım iki yıldır defansif oynadığı halde yemediği gol kalmadı.Farklı adamlarla mı oynadı yo yine Hasan aLİ ŞENER Kjaer ile oynadı.Bruno Alvesde bunlarla oynadı

• yav he he ba dan bir tık fazla oynuyormuş

• 1 hatada adamı harcadınız hemen.ayağıda kaydı hem o pozisyonda.geriye o topu atanda topal orda o top geriye vurulmaz.iki golde zaten topalın geriye oynama seviciliğinden geldi.skrtel takımda en son konuşulacak adamlardan.neustadter oynadığını da gördük topal zaten fiyasko.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.