Şimdi Ara

Skt T1 Lig Sonuncusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vefasızlığa gerek yok bir dönem herkese lol sevdirmiş takım umarım toparlarlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne olacak bu takımın hali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KSV de SKT de çöp artık Go KT, GO Freecs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qrznBot -- 12 Mart 2018; 2:49:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanırım artık taktikleri çözüldü ve yeni oyun planları geliştiremiyorlar. Bu benim beklediğim bir şeydi açıkçası, sonsuza kadar domine edecek halleri yoktu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bir açıdan Bengi'nin de aslında ne kadar haklı olduğunu anlıyoruz. Adam son şampiyonluğun mimarıydı fakat takımın zayıf halkası diye yaftaladılar adamı.

Adam olaylardan habersiz ama gelmiş konu açmış :D

quote:

Özellikle bu metada taktikten çok yetenek işe yarıyor. Skt eskisi gibi 3 vs 2 veya 4 vs 2 takaslar bulamıyor. Oyun bir noktadan sonra doğrudan takım savaşına dönüyor ve bu durumda skt avantaj sağlayamıyor.

Adam SKT1 den habersiz ama gelmiş konu açmış.
    SKT'yi takım savaşlarında yetersiz buluyor :D (bahsettiği eski skt :D )

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takım değişiyor sürekli aynı taktik strateji oynamıyor adamlar.
  • SKT Her zaman bir yolunu bulur ve kendini Dünya kupasına atar :)

fanı falan değilim ama faker değişik bir oyuncu
  • SKT takımının hala ilk 5'te yer alma şansı var ama bu rakiplerinin performanslarına bağlı. Kore'de bir sonraki hafta çok heyecanlı olacak. Takım analizlerini yaparken dikkatimi çeken en önemli durum ilk oyunlarda sıkıntı yaşamaları, ikinci oyunu kazanmaları durumunda ise galibiyete yakın olmaları.

Bunun sebebi çok açık, gerekli motivasyonu bir türlü bulamıyorlar ve rakipleri şu an çok iyi durumda. Kingzone DragonX elemeleri son haftaya girmeden garantiledi. 2 gün sonra KSV ile maç yapacaklar. Kaybetmeleri durumunda bir sonraki haftayı ve rakipleri bekleyecekler. Kazanırlarsa durum biraz değişebilir. Bu yıl SKT olmadan bir uluslararası turnuva izlemeye kendimizi hazırlamamız lazım.
  • Skt'siz dünya şampiyonası daha zevkli ve rekabetçi geçecektir umarım hiç gelmezler

• Best mid in the worst team
  • quote:

Orijinalden alıntı: IraArel

quote:

Bir açıdan Bengi'nin de aslında ne kadar haklı olduğunu anlıyoruz. Adam son şampiyonluğun mimarıydı fakat takımın zayıf halkası diye yaftaladılar adamı.

Adam olaylardan habersiz ama gelmiş konu açmış :D

quote:

Özellikle bu metada taktikten çok yetenek işe yarıyor. Skt eskisi gibi 3 vs 2 veya 4 vs 2 takaslar bulamıyor. Oyun bir noktadan sonra doğrudan takım savaşına dönüyor ve bu durumda skt avantaj sağlayamıyor.

Adam SKT1 den habersiz ama gelmiş konu açmış.
    SKT'yi takım savaşlarında yetersiz buluyor :D (bahsettiği eski skt :D )

Boş yapma dostum. Yaklaşık 4 sezondur 4 ligi takip edip burada yorumluyorum. Dünya kupasında en çok tahmin tutturanlardan biriyim. Üstelik açıklamalarını da yazıyorum.

Ne konuştuğunun farkında bile değilsin.

Şunu da ekleyeyim: Evet eski skt 5 vs 5 takım savaşından ziyade 3 vs 2, 4 vs 2, 4 vs 3, avantajlı takaslar kovalayan ve bunuda akıllıca makro bir oyunla elde eden bir takımdı. Skt 2 sezon boyunca early game'de nehrin mide yakın bölümlerinde elde ettiği avantajlar ile takımlara üstünlük sağlamayı başarmıştır. Örneğin olafın rakip ormanı sürekli rahatsız etmesi ve takas kovalaması sonucu o civarda alınan takaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 20 Mart 2018; 5:9:20 >

• eulogy kullanıcısına yanıt
    Kardes adamlar son 2 yildir sadece takim savaslariyla is yapti. Skor olarak altin olarak geriyken hep takim savaslariyla topladilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Davşan4

Aynen midde talon zed oynanıyo aynen s4 metası

Şuan oyun tamamen takım oyunu bireysel yeteneğin nerdeyse etkisi yok

Geçen konusunu da açtım skt dediğimiz takım 3 kere worlds kazanmış takım. Bu takımda oynamak ayrıcalık olmalı. Saçma sapan untara,thaf,effort gibi tr seviyesinde oyuncular ne geziyo sktde? Eskiden bunlar hep yedek olarak bulunurdu arada oynardı şimdi ana oyuncu oldular sorun bundan kaynaklanıyo

Ne zaman şöyle sacma bir yorum görsem profiline bakıyorum. Survivor konusuna mesaj atmis oluyorlar hep tesadüf degil bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • realexile R kullanıcısına yanıt
    Haklısın keşke mastürbasyon konusuna yorum yapsaydım

• quote:

Orijinalden alıntı: Davşan4

Haklısın keşke mastürbasyon konusuna yorum yapsaydım

;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skt, Rox ve Ksv 9-9 bitirebilir ligi. O durumda playoffa kim kalıyor?
  • SKTde bang ve faker hariç herkes çöp
  • tabibitosan kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla söylüyorum serilerdeki maçlara bakıyorlar.

KSV 9-8, 21-20
    ROX 9-8, 21-21
    SKT 8-9, 21-22

SKT son maçını Kongdoo ile oynayacak. Dolayısıyla onlar için nispeten kolay bir müsabaka sayılabilir. 2-0 kazanmaları durumunda 9-9 olup aynı zamanda 23-22 olacaklar. ROX Tigers ise nispeten daha güçlü Jin Air ile oynayacak. Kaybederse 9-9 olacak ama maç bazında hesaplamaya göre 2-0 yenilirse 21-23 olacak, 2-1 yenilirse 22-23 olacağından SKT turlamış olacak. KSV ise ne yapıp edip Kingzone karşısında 1 maçı kazanarak kendisini garantiye almak zorunda.

Anlayacağın duruma göre her şey değişebilir. Maç serisini kazanmak kadar maç serisinde 1 maçı almış olmak bile önemli artık.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.