Şimdi Ara

'SKT T1 Víper' nickde bir oyuncu karşı takıma geldi.(SS'li).

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah "Günlük bonus"u almak için bir oyun atmak istedim , karşıma "SKT T1 Víper" geldi ve onun yüzünden alacağımız oyunu verdik diyebilirim.Aslında bizim takımda da pek bir takım çalışması yoktu.Herkes kafasına göre birine dalıyordu.Jinx'e bir tek ben ulaşabiliyordum ama 2-3 kere vurma şansım oluyordu çünkü Morgana ve Azir engelliyorlardı.Bizim takımdakiler ise 2 kişi ile baş edemiyorlardı bile.Bizden 1 kişi Jinx'e ulaşsa TF'leri alma şansızım vardı ama yapamadılar.

SKT T1 Víper yedek oyuncu filan mı ?

'SKT T1 Víper' nickde bir oyuncu karşı takıma geldi.(SS'li).  'SKT T1 Víper' nickde bir oyuncu karşı takıma geldi.(SS'li).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rab Roy -- 20 Ocak 2015; 11:27:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: salla_hd

Sabah "Günlük bonus"u almak için bir oyun atmak istedim , karşıma "SKT T1 Víper" geldi ve onun yüzünden alacağımız oyunu verdik diyebilirim.Aslında bizim takımda da pek bir takım çalışması yoktu.Herkes kafasına göre birine dalıyordu.Jinx'e bir tek ben ulaşabiliyordum ama 2-3 kere vurma şansım oluyordu çünkü Morgana ve Azir engelliyorlardı.Bizim takımdakiler ise 2 kişi ile baş edemiyorlardı bile.Bizden 1 kişi Jinx'e ulaşsa TF'leri alma şansızım vardı ama yapamadılar.

SKT T1 Víper yedek oyuncu filan mı ?

'SKT T1 Víper' nickde bir oyuncu karşı takıma geldi.(SS'li).

Elo ?

• Saka mısın trde 8 kisiden birninin nicki SKT T1 ile baslıyor.
  • Faker'in kuzeni o
    Edit adamı buldum:http://www.lolking.net/summoner/euw/28330454

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lycormas QQ -- 20 Ocak 2015; 11:16:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lycormas QQ

Faker'in kuzeni o
    Edit adamı buldum:http://www.lolking.net/summoner/euw/28330454
    Dostum EU'da bir SKT T1'in alt takımını kurmak istiyorlar olabilir aslında

• TR ? West'de geldi.Aynı zamanda adamı bende soruyorum fake mi yoksa gerçektende o takımda bulunuyormu diye.
    Bir şey iddia ettiğim filan yok ne bu atar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rab Roy -- 20 Ocak 2015; 11:23:06 >
  • Adamın buildi hoşuma gitti.
  • Benginin yedeği değil miydi viper ?
  • Skt t1 playboy gordum LoL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Justinian

Benginin yedeği değil miydi viper ?
    Fake
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riven Mı

Fake

Alıntıları Göster
    yalnız adam farklı şeyler denemeiş sup için smite felan. biz alsak ne ana kalır ne bacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

yalnız adam farklı şeyler denemeiş sup için smite felan. biz alsak ne ana kalır ne bacı

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tumble

Alıntıları Göster
    Manyak mısın kardeşim fake demek de yanlış olur gerçek oyuncu demek de isteyen nickinin başına SKT T1 ekliyor zaten çoğu oyuncu da yapıyor bunu
  • quote:

TR ? West'de geldi.Aynı zamanda adamı bende soruyorum fake mi yoksa gerçektende o takımda bulunuyormu diye.

west'te de olsa fark etmez. skt'nin oyuncusu west'te ancak plat 1 mi olabilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterisk* -- 20 Ocak 2015; 12:09:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

TR ? West'de geldi.Aynı zamanda adamı bende soruyorum fake mi yoksa gerçektende o takımda bulunuyormu diye.

west'te de olsa fark etmez. skt'nin oyuncusu west'te ancak plat 1 mi olabilmiş.

Alıntıları Göster
    skt takımı tr'ye geçmiş.
  • Evet çünkü skt yedekleri 350 maçta euw te platttan çıkamayacak seviyede Kappa
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePsych0

Evet çünkü skt yedekleri 350 maçta euw te platttan çıkamayacak seviyede Kappa
    arkadaş daha uyanmadan oyunua girmiş sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rikei

arkadaş daha uyanmadan oyunua girmiş sanırım

Akşamları pingden dolayı oyuna girmediğim için sabah staja gitmeden önce zamanım kalırsa 1 el oyun atıyorum.
  • fake dostum uzgunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eneris

fake dostum uzgunum
    Genel olarak nickinin başına C9,TSM,CLG,SKT T1 falan yazanlar olduğu için anlaşılması zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knee-Deep in the Dead -- 20 Ocak 2015; 14:28:05 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.