Şimdi Ara

SKULLCANDY AVIATOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

skullcandy marka aviator model headphone kullanan var mı hiç? tasarım olarak baya bi hoşuma gitti fiyat oarak da 150 dolar tavsiye edilen fiyatı var. tecrüba şansı olan ve nere yurtiçinde nerede bulabileceğim konusunda bilgisi olan varsa yardımını bekliyorum.
    teşekkürler.

• Hiç sesine bakmadan berbat bişey olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca o markadan uzak dur
  • hadi yaa tasarım olarak baya iyi ama deneme fırsatım olmamıştı hiç..
  • Aviator hakkında Skullcandy nin genelinin aksine fena değil diyorlar. Ama fiyatını hakeder mi? Biraz zor...
  • Hımmmm... Anlıyorum... Çocukluğuna inelim istersen...

quote:

Orijinalden alıntı: mobile prof.

Hiç sesine bakmadan berbat bişey olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca o markadan uzak dur
  • sanırım deneyen yok hiç. peki bu markayı nereden bulabileceğim hakkında bi fikriniz var mı? en azından denemek iyi olur..
  • Skullcandy'ler genellikle Darty'lerde satılıyor ama açık olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Urbanears Kransen & Sumpan
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pea.

Skullcandy'ler genellikle Darty'lerde satılıyor ama açık olmuyor.

teşekkürler
  • Bende Skullcandy Hesh serisinden var. Çok memnunum. ses bakımından çok kaliteli bir kulaklık. Fakat birazda gösteriş olduğu için fiyatlar biraz pahalı oluyor. Ona vereceğin parayla daha iyilerini alabilirsin tabiki ama ses kalite bakımından hiç şüphen olmasın.
  • Forum ahalisi yeşil skullcandy Aviator arıyorum. İstanbul Yalova içi elden teslim alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.