Şimdi Ara

sky star 2 aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sky star 2 aldım.bu kartla birlikte bende digital uydu dünyasına gireceğim. gerçi tv'de 3 yıldır kullanıyorum ama pc için yeniyim. bu kartla beraber sadece tek çanakla türksat izleyeceğim. birde beğendiğim yayınları kayıt edeceğim. bunun için bana genel bilgiler verebilecek ya da bu bilgileri nereden bulabileceğimi yazabilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum. özellikle program tavsiyesi

• bende şimdi aldım geldim.aynı soruların cevabını bende istiyorum
  • inşallah birisi feryatlarımızı duyarda cevap verir
  • Bu forumdan eskileri araştırırsan çok şey bulusunuz bunun haricindede :

www.turkeyforum.com Bu işin can damarı bu sitedir...
  • beyler güle güle kullanın.

kayıt ve normal izlemek ve şifre çözmek için şu programı kurun "progdvb":
    http://www.skyvisiontv.com/download/ProgDVB4.51.3FullInstall.exe
    kurulumla ilgili genel bilgiyi şuradan alın:
    http://www.skyvisiontv.com/download/PROGDVB%20KURULUMU%20ve%20KULLANIMI1.zip

(burada skyvision için kurulum gösterilmiş, siz sadece kurarken skystar seçceksiniz.
    şifreler için şunu indirin ve içindeki dosyaların hepsini progdvb içindeki plugins klasörüne atın:
    http://www.skyvisiontv.com/download/S2emu.zip

kayıt yapmak için progdvb programında CD şeklindeki düğmeye bastığınız an kayda başlar, tekrar bastığınızda kayıt durur. bu kayıt c deki progdvb klasörünün içindeki records klasöründe oluşur. bunu ya media player classicte yada progdvb içinde open diyerek izleyebilirsiniz. çünkü kayıt mpeg 2 formatındadır. yada bir empeg encoder programla bunu vcd divx vs. çevirip başka ortamlarda da izleyebilirsiniz.

arkadaşlar burası bir forum ve bence başka forum adresleri vermek yerine biliyorsak bilgimizi paylaşmak daha mantıklı olur.

• SS2 ustası TEACHER hocadan bu işleri öğrenebilirsiniz hazır programlar var download et ve calıstır sadece..

http://forums.cjb.net/teacherforum.html adres burası saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU)
    11 yıl önce açıldı
    No Man's Sky (2016) [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar.benim dükkan sahibi uydu aldı çift çanaklı.ben aldığım ss2 yi onun çanaklarına bağlicam.kablo felan aldık.benden dayzek istiyo.nedir bu dayzek.ne işe yarar ne kadardır?hangi marka almalıyıom.kısa devte felamn muhabbetleri dolaşıyo ss2 için yanlış dayzek secimi kısa devre yaptırır mı?
  • yanlış diseqc in kısadevre yaptırdığını duymadım hiç. diseqc iki yada daha fazla çanak kullananlar için bu çanaklardan gelen kabloları birleştirip tek kablo olmasını sağlayan anahtardır. yanlış diseqc sorun çıkarabilir. mesela uydular arası geçişte sorun yaşayan çok olur. bir uyduyu görür diğerini görmez mesela. en çok önerilen next markasıdır. mümkünse 4lü bir next diseqc al.
  • fiatı ne kadar bu aletin? dreramaon verdiğin emu dosyaası varya.onu klasör halindemi atcaz yoksa tek tek açıktamı olcak hepsi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hetfield -- 12 Haziran 2005, 17:24:21 >
  • arkadaşlar next de aldım gene olmadı.bu defa trurksat var hotbrid yok.şimdi başka bi disecq aldım.bakalım ne olacak
  • hay ben böyle işin a....na k....yım şimdi hepsi gitti. yaa beyler nerde hata yapıyorum ben_?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bugaboo

diseqc ayarlarını yapamıyorsun. Senin sorunun bu. Altdvb için kurulumu diseqc anahtar ayarlarını anlatmıştım. O yazıyı okuyup uyguladın mı?

yapma bugaboo nasıl yapmamıyorum.senin verdiğin linkte anlatıldığı gibi yapıyorum istersen screen shoot koyayım sky star 2 yi seöçiyorum. settings e geliyorum. mini disecq seceneğini tıklıyorum. disec1 e turksatı(o ayarlı yukardan) 2 yede hotbrid i ayarlıyorum.ok diyorum çıkıyorum. sonra channel serach e geliyorum.ordan arama yapömak istediğim uyduyu seçiyorum. b urda yanlış olaan ne?
  • onu da denedim hatta dniyeyim. gene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hetfield -- 14 Haziran 2005, 21:45:17 >
  • bak gene aynı sorun başka bişe ama ne?

• yaptım babacan hiç sinyal gelmiyo.kanalda bulmuyo.bak taratayım.resim koycam
  • aha hocam bak.hiç kabnal bulamadı. komple diseqc nun bütün ayaklarını denedim satılık skystar 2 günlük garntili faturalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hetfield -- 14 Haziran 2005, 22:19:36 >
  • buyur hocam
  • yarın gene uğraşcam bakalım. saol bilgiler için. benim progdvb ayarlarımda hiç bir sorun yok değil yani.
  • şurayı anlamdım ne anahtarından bahsediyosun. diseqc da 5 tane ayak var.bunların 4 ü lnb ler için.1 taneside reciver için. bu senin dediğin anahtar olayını anlayamadım.kusura bakma ilk defa yapıyorum.zaten bi arkadaş var bağlantıları ona yaptırdım ben.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.