Şimdi Ara

sky star 2 almak istiyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sky star 2 almak istiyorum evimde digiturkten kalma çanak var bunu kullanabilirmiyim şimdi forumu okudumda kafam karışıtı bi dünya codec dvb falan var çok zormu kurum olayları yaw ne olur yardım edermisiniz geçen hafta bursa gold bilgisayardan alacaktım ama kalmamış bu hafta alacam ama sorular var kafamda nasıl yaparım kurulumusetup cd ile iş göremezmiyim digiturk çanakı işimi görmezmi cav lütfen!!!

• dijiturk çanağı olduğu yerde pek işini görmez kardeş ya. dijital tv kartları çok kolay sayılmaz ama gözünde de büyütcek kadar değil. yani 2 günde bizimde yardımımızla örenirsin dostum. ama çanak mevzusu işte. bazı şeyler gerekcek. mesela sadece dijiturk çanağıyla yetinmeyü düşünmüyosan çanak alcaksan adamakıllı al bi tv kartı.
  • peki kullanıyosun neler var yani hangi kannalar var acayip soru ama kısaca anlatabilirmisin????
  • inca dijital tv kartı yada skyvision dtv yada visionplus dtv. al.
  • bende skyvision tavsiye ederim. ben onu kullanıyorum o yüzden tavsiye ediyorum. çok memnunum.

abi dijitürk çanağındamı neler var??
  • digiturk çanağı pek işine yaramaz hocam. offline download olayı için ideal eutelsat w3 (digitürk) uydusu ama tv için pek diil. 5-6 kanal izlersin. eğer almak istiyosan 1 yada 2 çanak kurdur ondan sonra al. marka konusunda m.selcuk ve özellikle cinnete katılıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    65' TV tavsiyesi arkadaşlar
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.