Şimdi Ara

SKY STAR 2 versiyon 2.6c Nasıl?? Alacamda..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SKY STAR 2 versiyon 2.6c Acil olarak araştırıyorum..

1. Bu kartı bilgisayara takıp şifreli olarak kaç kanal çözebilirim.. 2 uydu yayınından..
    2. Bu kartın şifreleri hangi sitelerde var?? Şifreleri yüklemek kolaymı..? Hertürlü şifreli kanal çözülürmü??
    3. Netten nasıl download yapacam.. yapan biri varsa sölesin? çok sevaba geçer..
    4. Son olarakda bu kartla dijitürk yayınlarını çözebilen varsa...

HEMEN GİDİP ALACAM BU KARTI..

kartın fiyatıda 85 dolar + kdv sanırım değilmi??
    2 çanak + 2 lnb de =90 milyon sanırım..?

Acil olarak kullananlar tecrübelerini, bu kartın +larını ve -lerini yada alternatiflerini yazsınlar..
    SAYGILAR....

• ben üç aydır kullanıyorum, hotbird ve turksat-euroasisattan 7-8 yüz kanal seyredersin, epeyce bir kanalın şifresini yanksee ve shlcrypt ile çözersin, iki çanak ve iki lnb alıp kullanırsın. dt konusunda şifre çözümü imkansız.
  • Mutlaka al dostum pişman olmayacaksın
  • 3 e cevap veren yok mu? hani şu download işi....
  • 3 icin sayfalari biraz karistir bulursun. eutelsat w3 uydusundan download yapacaksin
  • Peki bir arkadaş donma oluyor kanallarda demişti.. Böyle bir sorun olmaz dimi?

Şimdi aklıma yeni bir ilginç bir soru geldi:

>>>>>Sky Star 2 kişi aynı eğer netten download yapabiliyorsa , aynı uyduya çevirip oyun oynayabilirlermi?? yada dosya paylaşımı olabilirmi?? bunu deneyen 2 vatandaş varmı hiççç???<<<<

Varsa hemen yerel internet kuralım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uydudan download için;
    1-eutelsat w3 için 60'lık ofset, 90'lık parabol yeterli.
    2-uydudan dl iki türlü oluyordu biliyorsunuz.. fazzt ve skynet (veya filgaraber).. fazzt olayı bitti.. skynet ve filegraber ile dosya indirmeye devam edebilirsiniz.
    3-eutelsat'ta opensky (11262 horizontal) ve eon (11449 vertical) data frekansları üzerinden dl yapabilirsiniz.. ama pid scaner gibi bir yazılımla önce download yapmak istediğiniz kanalın veri pidlerini bulmakta yarar var..
    ayrıca, tabii ki eutelsat, turksat veya hotbird ile sınırlı değil skynet-filegraber.. sirius uydusunda da epeyce data kanalı var..
    dat konusundaki sorunuza gelince, indirdiğiniz dat'lar bizim bildiğimiz anlamda mpeg türü veri akışı içermiyor büyük ihtimalle. dat uzantısını birçok başka yazılım da kullanıyor.. eğer mpeg içeren datlar olduğunu düşünüyorsanız vcdgear gibi bir yazılımdan geçirerek dat>mpeg dönüşümü yapabilirsiniz. bu işlem sırasında "fix mpeg errors" seçeneği işaretlenerek mpeg hataları da giderilir ve içinde mpeg1 türü veri varsa izlenebilir hale gelirler..

• SKY Star2 CI olanı çıkıyor haberiniz olsun!!!
  • SKY Star2 CI mi çıkıyor??

NERDE ?
    NE ZAMAN ÇIKAR?
    FİYATI KAÇ PARA OLUR?
    NE FARKI OLACAK?
    HABERİ NERDE GÖRDÜN? SİTE İSMİ VARMI?

ŞİMDİ BUNLARI CEVAPLA..
  • SS2 yi alıp çok iyi bir şekilde kullanmak senin elinde. Bu iş ile ilgili uzman forumlar var. meselawww.morkom.com.tr/forum . Bu forumdakiler çok iyi açıklama yapıyorlar ve gerekli tüm dosyalar burada mevcut.
  • [Deleted by Admins]
  • arkadaşlar modul girişli dijital tv kartı çıkalı 1 yıldan fazla oluyor astranex ürünü olup kullananlar yazılım desteği olmaması nedeni ile şikayetçi ülkemizdede nedense hep bu marka satılıyor isteyenler burdan ulaşabilir ama tavsiye edilecek bir marka değil
    birde vision plus ve ınca markaları var onlarada burdan bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dispeçer -- 15 Ağustos 2004, 20:10:05 >

• Herkes takmış modül işine kafayı,

Arkadaşlar receiver firmaları bile modül işini terk edip
    tek tek emu yazılımlar geliştirirlerken modülle ne
    izleyeceğinizi gerçekten merak ettim. Modüllü ve en
    gelişmiş CAM li receiverlarda izlenip de SkyStar2 ile
    izlenemeyen bir kanal söyleyin OK diyeceğim.

Diyelim ki modüllüsünü aldınız oraya takacağınız
    CAm modül SS2'den daha pahalı, üstelik mutlaka
    kart ile birşeyler izleyecekseniz Phonix Interface
    gibi 10 USD'nin altına kolayca mal edilebilecek
    aparatlar var Emu yazılımlarla CAM gibi
    kullanılabiliyor zaten.

Bu arada SkyStar2 2.6C 'yi
    www.sigmaelectronic.net firmasında

69 USD + KDV'ye satılıyor

sakın fazla para vermeyin. Üstelik kurulum da
    ücretsizmiş.

• hiç düsünmeden al kartı ve keyfine bak.bilgisayar için bundan güzel bir ürün ben daha gormedim
  • [Deleted by Admins]
  • hımmm yaw ne işler varmıs uyduda uyduk bizde :)
  • ben 130 ml alıyorum
    siparişimi verdim şimdi kargo yolu gözlüyorum

yorumlarımı yazarım
  • Yorumlarını bekliyoruz.Memnun olmayanı görmedim hiç bu zımbırtıdan.

Belkide ilk olursun kim bilir
  • katılıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: RAHMETLİ

Bi cihazın üzerinde nekadar fazla özellik varsa o kadar iyidir. Olmuşken niye modul girişlisi olmasınki, öyle her kanalı emu ile çözemessin. Bunuda kulağına küpe yap.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.