Şimdi Ara

sky star 2 yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sky star 2 tv karti aldim. driverini yükledim prog dvb programınıda kurdum ama bir türlü calistiramiyorum. bütün dirverlkerini denedim ama bir türlü calısmadı. sinyal alamiyorum. daha önce de kullanmıstım bu kartı aynı sekilde yapmama ragmen sonuc alamadim. calismiyor. karti yeni aldim kartmi bozuk yada ben mi hata yaptim bilemiyorum yardim ederseniz sevinirim..

canaktan gelen kablo sağlam..

• Sky Star ilginç bir kart
    yakın zamanda benimde başıma aynı olay geldi
    farkında olmadan kartla beraber gelen cd deki DVB Viewer programını kullanmadığım için kaldırdım
    bir süre sonra tv izlemek için progdvb çalıştırdığım zaman sinyal almadığını gördüm
    başka bir hdd ye sıfır sistem kurup tüm driver ları yeniden kurdum ancak bu bahsettiğim programı kurmadım yine bir sonuç alamadım
    Hatta kartı ilk aldığım zaman da yine aynı durum başıma gelmiş ve servise göndermiştim çalışıyor diye de geri vermişlerdi
    sonradan anladım ki bu DVB Viewer yüklü olmadan kart çalışmıyor
    tam olarak nedeni bu mudur bilemem ama bende en azında bu programı kurunca çalışmaya başladı
  • lnb ayarlarını yaptın değil mi?
  • teşekkürler sorun çözüldü dışardan kablo ezilmiş yeni kabllo aldık hallodu. nasıl ezildiyse çalışıyordu 1 önceki gün :) teşeküürler ilginize.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.