Şimdi Ara

sky star 2 yardım acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaslar bana bı yardım edın lutfen ya.sky star2 tv kartı aldım ve canak LNB ekıpmanlarını bagladım .ama sanırım tv kartının uyduya uyarlayamadım yada ayarlarını yapamadıgım ıcın sınyal almıyorum ve hıcbır goruntuyu alamıyorum.bı yardım edın lutfen.bana bı turkce program onerebılırmısınız yada ne bılem anlatıverın su meletı bana

• aynı problem bende de var. sanırım lnb ye güç gitmiyor. progdvb den güç açık dediğim halde sorunu çözemedim. eğer sen çözebilirsen nasıl yaptığını mesutcorut@hotmail.com adresine mail atabilir misin? şimdiden saol..
  • skystarın driverını yüklediğinizden emin olun....Mümkünse 4.30 driverını yükleyin...Bu driverı yükleyince saatin yanında kırmızı "setup4pc" ikonu olmalı...onun üstüne sağ tıklayarak uydunuzun çevrili olduğu uydu kanallarından herhangi birini tıklayın...Bunu yaptığınızda ikonun yeşil olması lazım..Eğer olmuyorsa ya çanağı tam çeviremediniz,ya kablolar tam bağlanmadı...Eğer ikon yeşilse ve siz hala progdvb ile kanal izleyemiyorsanız sorun progdvb programındadır...
  • driver ın 4.3 versiyonu yüklü, fakat sinyal seviyesi 0 oysa azda olsa sinyal alabiliyor olmam gerekmez mi?
  • Çanak ayarları çok hassastır...Eğer izlemek istediğin uyduya tam çevrilmemişse sinyal seviyen sıfır olur...Eğer çanağının tam çevrildiğinden eminsen kablo bağlantılarını kontrol et...skystar2 kullanımı zor bir parça değildir...Ancak çanak ayarları yapmak seni çileden çıkartabilir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.