Bildirim
SKY STAR kumandasını kullanamıyorum
Songmics XL Köpük Yastıklı Katlanır Kamp Sandalyesi, Dış Mekan Sandalyesi Siyah GCB07BK : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B07MN2WK3V
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
neden çalıştıramadığını anlayamadım kurulumdan sonra kumanda ikonu çıkmıyormu,yoksa çıkıyorda kumandamı görmüyor,yada kullanışlı bi progarammı soruyorsun .. soruyu biraz daha açık sorasansan ona göre bir cevap alırsın.. -
winlrc diye bi program çıkıyo hata veriyo.sanırım kumanda programı o.aslında benimde pek bilgim yok.ya programı yüklenmemiş yada ayarı yapılmamış. -
winlirc de com port secimi yapılması gerekiyo. ondan hata veriyo olabilir. bi de kumandayı fonksiyonel kullanmak için uice die bi program var onu kullanabilirsiniz. ornegin alt dvb de bi tusa istedigin bi kanalı atayarak kanal listesinde sıralı deilde istediin sırayla gidebilirsin. uiceyi forumda aratısan linkine ulasırsın.ayrıca bu programla winamp, video oynatıcısı veya aklınıza gelebilecek her programa bu programların kısayolları uzerinden hukmedebilirsiniz. yani winampta sonraki sarkı için klavyeden ,sanırım v idi, hangi tusa basıyosan kumandada bi tusa o harfi atayarak kullanabilir, programları ac kapa, bilgisayarı kapa yapabilirsiniz. program shareware dir. ama cozumu vardır
saygılar.. -
yine olmuyo winlrc configuration sayfası açılıyo ordaki bütün ayarları denedim yine hata veriyo -
Arkadaşım winlirc programını kurabiliyor musun kuramıyor musun öncelikle bunu açıkla, daha sonra bu kumanda ayarlarını hangi programda kullanmaya çalışıyorsun.
Eğer Winlirc ve ProgDVB ikilisini kullanıyorsan burada çok ayrıntılı yazılmış.
http://www.sigmaelectronic.net/Turkish/SIGMAIR.HTM -
verdiğin link işimi gördü teşekkür ediyorum .bana kurulumun nasıl yapıldığı lazımmış.linkte yeterince açıklayıcı zaten.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X