Şimdi Ara

digitürk kumandam çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
13.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar digitürke yeni üyeyim ve bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum...
    digitürk kumandası dün akşama kadar çalışıyordu ve ne olduysa calışmamaya başladı. pilleri yeniledim olmadı. ledine bakıyorum çalışıyor gibi. cihazın fişini taktım çıkardım ama nafile. yine yok.. ne yapmam gerekiyor. servisine mi götürcem. yenisi ile mi değiştirecekler ben ne yapmalıyım ?

• Sol üstte bir tuş var sat tuşu, açma kapama tuşu hizasinda. ona basınca kumanda televizyonu kontrol ediyor, bir daha basınca Digiturku. ben de ilk başta bozuk sanmıştım belki odur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • foz54 kullanıcısına yanıt
    hocam hangi tuş...,mod yazan tuş mu denediim onu.. olmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_k_yavuz -- 14 Mart 2014; 11:07:18 >
  • sizin kumanda biraz farklı, bizimkinde sol üst köşede saydam bir tuş var, üzerinde SAT/TV yazıyor. bu tuş sayesinde hem TV hem Digiturk uydu kumanda edilebiliyor. Ancak TV'de kaldıysa uyduyu kumanda etmiyor..
  • Heavy1 H kullanıcısına yanıt
    Hocam makine dt 9102 dimi sizinde. O halde sizin kumandadan verirlermi. Hem tv hem uydu için iki farklı kablo mu kullanıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: h_k_yavuz

arkadaşlar digitürke yeni üyeyim ve bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum...
    digitürk kumandası dün akşama kadar çalışıyordu ve ne olduysa calışmamaya başladı. pilleri yeniledim olmadı. ledine bakıyorum çalışıyor gibi. cihazın fişini taktım çıkardım ama nafile. yine yok.. ne yapmam gerekiyor. servisine mi götürcem. yenisi ile mi değiştirecekler ben ne yapmalıyım ?

siz gidip alırsanız yenisi sanırım 15 tl yok onları çağırıp kumandayı tamir ederlerse 20 tl başıma geldi hic bir sey yokken bozuldu oradan biliyorum kumanda cok kalitesiz ama bence bozulsn kumandaları tamir edip satıyorlar insanlar 5tl için sıfır olsun diyor ama digitürk'e güvenmiyorum asla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam makine dt 9102 dimi sizinde. O halde sizin kumandadan verirlermi. Hem tv hem uydu için iki farklı kablo mu kullanıyorsunuz

Benim cihaz Digiturk IQ Plus onunla birlikte gelen kumanda.. Siyah renkli.. Saydam tuş yeşilken digiturk'u, kırmızıyken TV'yi kumanda ediyor. saydam tuşa her bastığında yeşil/kırmızı renk değişiyor. Öncesinde kırmızıya kendi TV'nin IR kodunu tanımlaman gerekiyor..
  • rammo kullanıcısına yanıt
    Servise gittim yerinde yoktu. Tlf açtım yenisi 20 lira dedi. Az sonra gelirim dedi. Bekleyemem dedim başka yere gittim kumanda orda da calismadi. 10 lira dedi aldım bir adet. Eve geldim eski kumanda çalıştı. Hay ben böyle işe... Allah allah.

• Heavy1 H kullanıcısına yanıt
    taahhüt bitinceye kadar buna mahkumuz anlaşılan. Taahhüt bitsin acısını çıkarırım ben bunun.

• quote:

Servise gittim yerinde yoktu. Tlf açtım yenisi 20 lira dedi. Az sonra gelirim dedi. Bekleyemem dedim başka yere gittim kumanda orda da calismadi. 10 lira dedi aldım bir adet. Eve geldim eski kumanda çalıştı. Hay ben böyle işe... Allah allah.

bende öyle yaptım yan sanayi bir kumanda aldım sanırım 7,5 tl onu kullanıyorum ötekini digitürk iade ettimmi vereceğim onlarda şaşırır herhalde cillop gibi kumanda bu ne diyecek.
  • Ayni sikintiyi bu haftasonu bende yasadim.
    Calisan kumanda durduk yerde calismamaya basladi. Ne yaptiysam nafile. Calismiyor.
    Allahtan telefonda quick remote ozelligi varda onunla idare edebiliyoruz.
    Buyuk sikinti digi kumandasi calismamasi.

Bu aksam ugrayip alacam bi elektronikciden digi kumandasi.

• kumandamın durduk yere fonksiyonları degişti
    yani kapa tuşuna basınca sesini açıyor sesini aç degince ayarlara giriyor ne yapmamlazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.