Şimdi Ara

SKY STAR KURULUMU ICIN HELP MEEEE...!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar lutfen bana skay star2 ıcın frekans ayarları nasıl yapılıyor anlatırmısınız help meee...!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretolga01 -- 19 Eylül 2004, 12:09:15 >

• bence bu cok uzun bi is forumu iyice bir gez bulabilirsin bununla ilgili 100lerce acıklama var
  • www.turkeyforum.com/satforum ;) sana orda yardımcı olabilirsz
  • arkadasım ben herseyı ayarladım sıze sole anlatım evde bıtane rıcıver var dıgıtal yayın ları normal tv den ızlıye bılıyorum kendım ayrı tv ızlemek ıcın skystar2 dıye bır alet aldık takıldı dvbviewer dıge bır program yukeldım ama halen bır goruntu alamıyorum sızce neden frekans ayarlarını felan da yaptı bılgısayarcıya goturdum anlamadı gec dedı dıgıtal receıver le ugrasan elektronıkcılere goturdum onlarda kapıdan cevırıyor kıme gıtmem veya ne yapmam lazım pls
  • Dvbviewer değil ilk önce ProgDvb yükleyeceksin.Dvbviewer kartın kendi kayıt yazılımıdır.
    İlk önce Setup4pc ya da sağ alt köşede kartın kırmızı ikonuna tıkla ve uydu ayarını
    oradan yap.Sonra Progdvbyi çalıştır.Diseg ayarı ile izlemek istediğin uydu ayarını yap.
    Zaten yayını yakalarsan kırmızı ikon yeşile dönecektir.Sen ilk önce yapamadağın
    yerleri belirt!.. Ben sana burdan yardımcı olayım!
  • YAPAMADIGIM YER SU SIMDI KANALLARIN BIR KACINI YAKALADIM GALA VIVA FELAN STAR ATV KANALD METRO TV GIBI KANALLARI BULAMIYORUM O SAG ALT KOSEDEKI UYDU AYARLARINI DENEDIM BISAY CIKMIYOR BUDVBVIE.... PROGRAMINDAA CHANEL LIST VAR ORDA SCAN VAR ORDAN BULABILDIM ANCA VE BENIM EVDE KULLANDIGIM DIGITAL RECEIVER DE HEPSI VAR EXTRADAN SOE BIR OLAY VAR ORTADA CHANEL YANI KANAL LISTESININ OLDUGU YERDE turksat/eurasıasat 42 ederce orda butun kanallar gozukuyoır ama bana sole bır hata verıyor [cannot set tunerstatus:(wrong settıngs),Error; 0x90010115 (unknown error code) ] ayrıca evımdekı 2 canak antenden hem tv ye hemde pc recevıer e paralele yanı extradan bır lnb veya canak almadan takmam munkunmu : yardım edersenız cok sevınırım

ALLAH SEVDIGINIZE BAGISLASIN ALLAH TUTUGUNUZ MOUSELERI TUSLADIGINIZ KLAVYELERI ALTIN ETSIN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.