Bildirim
sky3ds cilere müjde cia ve daha fazlası
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: legendheaven
sky3ds kartı artık cfw cfg destekliyor bölge kilidi 10 oyun sınırını kaldırmak isteyen danışabilir cia dosyaları yükleniyor iletişime geçebilirsiniz :)
edit olarak emunand mevcut -
bu ne hız hocam 2 günde sky3ds prosu oldunuzquote:
Orijinalden alıntı: PulsefireSorakaquote:
sky3ds kartı artık cfw cfg destekliyor bölge kilidi 10 oyun sınırını kaldırmak isteyen danışabilir cia dosyaları yükleniyor iletişime geçebilirsiniz :)
edit olarak emunand mevcut -
quote:
Orijinalden alıntı: Voidian
bu ne hız hocam 2 günde sky3ds prosu oldunuz
Abim turkiyeye geri dondu :)
< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır > -
Hocam nasıl cfw ve cia destekliyor, sadece rom oynatıyor diye biliyorum. Gateway yapmıyor muydu o işi???quote:
Orijinalden alıntı: Voidian
bu ne hız hocam 2 günde sky3ds prosu oldunuz
Alıntıları Göster -
Nasıl oluyor açıklar mısın ? Eğer gateway gibi tüm oyunlar bir yerde olursa durmadan dua ederim -
Merak ettim nasıl bişey. Tahmin ettiğim şeyse işe yaramaz bir yöntem. -
Beyler kendi emeğim olan bir program yazdım 3ds yada n3ds nizi bilgisayara takıp işinizi yapabiliceksiniz test aşaması başarılı oldu sonik zeki genel olarak yardimi rxTools saolsun diyim :) yakara colombianin yardımı saolsun turkiyeye geri donmem ile bursaya ilk nintendo urunleri dukkani açtım kardes bu forumdan bahsedince bide iyice gaza geldim yazilim mühendisliği okudum elektrikçi varsa aranızda kart profili hazır yardımlarınızı bekliyorum desteğinizide ilk türk yapimi 3ds paketi halinde sunacağım denemek isteyen ozelden bilgilendirin lutfen piyasaya cikarmayi bile planlıyorumquote:
Orijinalden alıntı: Bowser Zeki
Merak ettim nasıl bişey. Tahmin ettiğim şeyse işe yaramaz bir yöntem. -
quote:
Beyler kendi emeğim olan bir program yazdım 3ds yada n3ds nizi bilgisayara takıp işinizi yapabiliceksiniz test aşaması başarılı oldu sonik zeki genel olarak yardimi rxTools saolsun diyim :) yakara colombianin yardımı saolsun turkiyeye geri donmem ile bursaya ilk nintendo urunleri dukkani açtım kardes bu forumdan bahsedince bide iyice gaza geldim yazilim mühendisliği okudum elektrikçi varsa aranızda kart profili hazır yardımlarınızı bekliyorum desteğinizide ilk türk yapimi 3ds paketi halinde sunacağım denemek isteyen ozelden bilgilendirin lutfen piyasaya cikarmayi bile planlıyorum
Bir nevi yeni 3ds kartı ve sky3ds injection ve hacklama kodlari yazdim tamamen bana aittir bahsettiğim programlari sadece bilgi aldim -
quote:
quote:
Beyler kendi emeğim olan bir program yazdım 3ds yada n3ds nizi bilgisayara takıp işinizi yapabiliceksiniz test aşaması başarılı oldu sonik zeki genel olarak yardimi rxTools saolsun diyim :) yakara colombianin yardımı saolsun turkiyeye geri donmem ile bursaya ilk nintendo urunleri dukkani açtım kardes bu forumdan bahsedince bide iyice gaza geldim yazilim mühendisliği okudum elektrikçi varsa aranızda kart profili hazır yardımlarınızı bekliyorum desteğinizide ilk türk yapimi 3ds paketi halinde sunacağım denemek isteyen ozelden bilgilendirin lutfen piyasaya cikarmayi bile planlıyorum
Bir nevi yeni 3ds kartı ve sky3ds injection ve hacklama kodlari yazdim tamamen bana aittir bahsettiğim programlari sadece bilgi aldim
3ds nin firmwaresi 9.2 den yüksek olsa bile mi hacklediniz? Eğer öyleyse tebrik ederim... Gba.temp diye yabancı sitedekiler 1 sene bunu yapmaya uğraşıyordu...
-
Hocam siz ciddi misiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: darknesss45
Hocam siz ciddi misiniz?
evet ciddiyim çalışmalarım n3ds yide kaplıyor geniş bir yelpazede yaptım :) demo testlerime göre 4 - 5 3ds ye mal oldu :( 4.4 ve 9.9 arası çalıştırmayı başardım :) -
-
-
Bekleyişteyiz...
-
Gelişme var mı?quote:
Orijinalden alıntı: TR_mahmutpek
Bekleyişteyiz...
-
Adama sky3ds almak için, sahibinden'den, whatsup'tan ve sms yoluyla mesaj attım sürekli. Cevap vermiyor Sanırım bununla uğraşıyor -
Beyler kusura bakmayin chip entegresi sorunu yasadim onunla uğrasiyorum merak ettiğiniz birsey varsa sorabilirsinizquote:
Orijinalden alıntı: yazar11
Adama sky3ds almak için, sahibinden'den, whatsup'tan ve sms yoluyla mesaj attım sürekli. Cevap vermiyor Sanırım bununla uğraşıyor -
Gelişme var mı?? -
quote:
Orijinalden alıntı: TR_mahmutpek
Gelişme var mı??
Chip modificationuyla ilgileniyorum 3ds ile uyumu sağlamak için mini usb port karta dahil ediyorum yani karti usb takabiliceksiniz
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X