Şimdi Ara

SKY3DS Kart Sorunu (Yardım Lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. Dün SKY3DS kart satın aldım. Satın aldığım arkadaş yalın göndermişti yani SD kartsız. Dünden beri kartı çalıştırmaya uğraşıyorum ama çabalarım yetersiz kaldı. Acaba nerede yanlış yapıyorum yardımlarınızı bekliyorum.

Yaptıklarım

DiskWriterV2.02b1 programını indirdim.
    Sağ tuş tıklayarak yönetici olarak çalıştırdım.
    File/Format dedim formatladım.
    Tample0513 yükledim.
    Write a tıklayıp romu MicroSD karta yazdım.
    MicroSD kartı SKY3DS e taktım.

Veee çalışmadı

Extra olarak DiskWriter diğer sürümleri denedim. 3 Farklı SD kartla denedim. Farklı SD kart okuyucularla denedim. Sizce sorun nerede olabilir?

• Bu arada versiyonum 7.1.0-16E
  • 2. el aldıysan bu sorunu yaşamış olabilirsin.
    Ben sıfır almıştım direk 16lık hafıza taktım o dolunca dedim silmeyeyim başka hafıza kartına atar ordan oynarım. Ama 2-3 tane sdyi denememe rağmen görmedi.
    Kısacası ilk taktığım hariç çalışan hafızam olmadı.
    Bilen biri varsa beni de aydınlatırsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm. Kartı resetlemenin bir yolu varmış. Kartı microSD kart içinde değilken 3DS e takıyoruz. 3 kere ışık yanıp döndükten sonra mavi butona 5 saniye basılı tutuyoruz. Kart resetlenmiş oldu ve microSD kartı takıp oyunları oynayabiliriz.

Şimdi sorun değişti. Yani aslında sorun ilk durum değilmiş onu anladım. Sorun şu ki; kartı itmeye başlayınca ortalarda kartı görüyor kart yerine oturunca kartı görmüyor. Hızlı takınca görmüyor. Yani kartı ortada tutunca oyunu oynayabiliyorum ama kart bir mm yukarı çıkınca gidiyor. Ne yapmak lazım fikri olan veya başına böyle birşey gelen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.