yabanlik yapayim, skyfire calismiyor, oynatmiyor deyip canimi sikmayin uleeeen :) twittera resmen yazmislar, performans problemi bekliyorlar, yuklenecek millet elbette ilk ciktigi icin. hemen notunu vermeyin, indirin zamanla keyfine varirsiniz, benim androiddeki default browserimdir, symbianda da uzun sure kullanmistim. iphone'a flash video oynatma yetenegi geldi, az mi yahu :)
Today we are launching Skyfire 2.0 for iPhone. This may have some impact on server availability for Symbian and Windows Mobile users. Original Tweet:http://twitter.com/Skyfire/statuses/29600801538
Ne kadar çok skyfire konu başlığı oldu yahu.
Yükledim ben sorun yok güzel çalışıyor hızı falan yerinde symbian dalı gibi kasilmiyor.
burada kaldırıldıgı söyleniyor.ama isteyen installoustan indirebilir.
Aranizda diziporttan dizi izlemeyi basaran oldu mu arkadaslar.. Ben izleyemiyorum.. Hem zaten ekran ipad icin degil.. Iphonelar icin.. Goruntude bozukluk var..
Nasil olcak yaw.. Oysa ki nasi sevinmistim..
app store da gözükmüyor şu anda
traş hiç bişeye benzemiyor
Pek birşeye benzetemedim,ama operadan daha hızlı daha stabil...Video olayıda biraz süs açıkcası 10 taneden 2 sini anca açıyor şuan
youji**'e girip video açılıyomu ? bunu yapsın varya 5$ veririm
quote:
Orijinalden alıntı: XnetaS Pek birşeye benzetemedim,ama operadan daha hızlı daha stabil...Video olayıda biraz süs açıkcası 10 taneden 2 sini anca açıyor şuan
Acaba acamadiklarini burada soyler misiniz? Ben de androidden deneyim. Belki twitterdan duyurduklari gibi asiri yuklenme yuzunden oynatamiyordur. Bildigim kadariyla serverlar farkli platformlar icin...
quote:
Orijinalden alıntı: excalibur21 Aranizda diziporttan dizi izlemeyi basaran oldu mu arkadaslar.. Ben izleyemiyorum.. Hem zaten ekran ipad icin degil.. Iphonelar icin.. Goruntude bozukluk var..
Nasil olcak yaw.. Oysa ki nasi sevinmistim..
http://www.diziizle.net/index.php bu linkten de dizi izlemek mumkun, ben androidde sorunsuz izleyebiliyorum. Ayrica report linkiyle oynatamadiginiz videolari gelistiriciye bildirmeniz mumkun arkadaslar. Begenmeyenleri anlayamiyorum. Bu browser telefonunuzda bulunan safari altyapisini kullaniyor, androidde de ayni, telefonda kurulu stock browser ustunde calisiyor zaten. browser olarak bi farki yok anlayacaginiz, sevmiyorum diyen safariyi de sevmiyordur :) ustune ek olarak flash video oynatiyor. Oynatamadiklari olsa da bunu bildirmeniz mumkun.
Adamların sunucusu göçmüş millet flash'a yüklenmiş. Kalitesiz hizmet vermektense geçici olarak uygulamayı çekmişler marketten :) Flash'ı sahiden kimse istemiyormuş belli oldu yani. 5 saatte bu sonuca varılmış, hayırlı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Buzmavisi Adamların sunucusu göçmüş millet flash'a yüklenmiş. Kalitesiz hizmet vermektense geçici olarak uygulamayı çekmişler marketten :) Flash'ı sahiden kimse istemiyormuş belli oldu yani. 5 saatte bu sonuca varılmış, hayırlı olsun.
Steve jobs yine hakli cikti hocam, adam flashsiz iphone olmaz diyordu, meger kullanicilarin neyi dort gozle bekledigini iyi tespit etmis adam...!
quote:
Orijinalden alıntı: eyyübi Gayet normal bir sonuç iphone için :)
skyfireı ben nokia e65de denemiştim kasarakta olsa youtube videolarını üstünde izleyebilmiştim.ama iphone için olanda alt kısımda bir yer çıkıyor.orayı seçiyorsunuz çeviri yaptığını söylüyor.bekletiyor bekletiyor sonra düşük bir kalitede videoyu oynatıyor.beklediğim gibi değil.youtube videolarını zaten uygulamadanda izliyordum ben