Şimdi Ara

Skyfire Browser Çıktı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: realbrutal
    skyfireı ben nokia e65de denemiştim kasarakta olsa youtube videolarını üstünde izleyebilmiştim.ama iphone için olanda alt kısımda bir yer çıkıyor.orayı seçiyorsunuz çeviri yaptığını söylüyor.bekletiyor bekletiyor sonra düşük bir kalitede videoyu oynatıyor.beklediğim gibi değil.youtube videolarını zaten uygulamadanda izliyordum ben

jb yapilmamis bir telefonda tekrar youtube yasaklandiginda 3g uzerinden youtube izlemenin tek yontemi skyfire bildigim kadariyla. bir de youtube degil de soyle sitelerden video izleyebilme olanagi kazanmak (alt barda video uyarisi gozukuyorsa oynatabilir, hata veriyorsa bilin ki server problemindendir) ayricalik degil mi?

http://www.diziizle.net/index.php
    bu arada jeff (skyfire ceo'su) soyle bir tweet gecmis,

Gizmodo: Skyfire on iPhone "worked pretty darn well. Yup..." Thanks! We're working to add more slots shortly.http://gizmo.do/agPJ07 about 1 hour ago via yoono

server kapasitesini artiracaklarmis, tabi adamlar hesaplayamadilar jb li crack app indirenleri :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapya -- 4 Kasım 2010; 20:52:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: B.C.G

youji**'e girip video açılıyomu ? bunu yapsın varya 5$ veririm

• 1500 tl lik telefon Kendi Tarayıcısıyla Flash Site Ve Videoları Açamıyor mu Yani ? Skyfire programını yapan şirket flash destekli tarayıcı üretebiliyor da koskoca apple nasıl üretemiyor anlamıyorum.Ben nokia 5800 kullanırken en çok video izleyememekten şikayet ediyordum sırf bu yüzden iphone olsa iyi olurdu rahat rahat izlerdim felan diyordum.Meğerse bırakın video açmayı flash siteleri bile göstermiyormuş (ki 5800 bile açıyor ) Apple ' a da Nokia' da yakışmıyor bu durum bir flash browser üretmek bu kadar zor mu ? !
  • quote:

Orijinalden alıntı: power_net
    1500 tl lik telefon Kendi Tarayıcısıyla Flash Site Ve Videoları Açamıyor mu Yani ? Skyfire programını yapan şirket flash destekli tarayıcı üretebiliyor da koskoca apple nasıl üretemiyor anlamıyorum.Ben nokia 5800 kullanırken en çok video izleyememekten şikayet ediyordum sırf bu yüzden iphone olsa iyi olurdu rahat rahat izlerdim felan diyordum.Meğerse bırakın video açmayı flash siteleri bile göstermiyormuş (ki 5800 bile açıyor ) Apple ' a da Nokia' da yakışmıyor bu durum bir flash browser üretmek bu kadar zor mu ? !

Bencede iphonea verilen paraya yazik hic bi ozelligi yok 5800in kalemi bile var
  • 5800 gibi aptal telefonlarla iphone'u karıştırmayın arkadaşlar. Ben de rahatsızım flash'ı oynatmamasından ama iphone ile bastırmatik telefonları karşılaştırmayın lütfen, verilen paraya değiyor sahiden iphone, bazı uyuzlukları olmasa mükemmel olacak ama işte böyle uyuzlukları da var katlanıyoruz.

Ayrıca konuya dönelim:www.dizzim.com sitesinden de dizi izlenebiliyor. Ayrıcawww.metacafe.com direk siteden çalışıyor. diziport çalışmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavisi
    5800 gibi aptal telefonlarla iphone'u karıştırmayın arkadaşlar. Ben de rahatsızım flash'ı oynatmamasından ama iphone ile bastırmatik telefonları karşılaştırmayın lütfen, verilen paraya değiyor sahiden iphone, bazı uyuzlukları olmasa mükemmel olacak ama işte böyle uyuzlukları da var katlanıyoruz.

Ayrıca konuya dönelim:www.dizzim.com sitesinden de dizi izlenebiliyor. Ayrıcawww.metacafe.com direk siteden çalışıyor. diziport çalışmıyor.

Dizzim.com u bilmiyordum. Cok kapsamliymis. Ve muhtesem oynatiyor. Esimin gozleri faltasi gibi acildi desperate housewives in son bolumunu acinca, onun 3gs inden demo yaptim. Resmen devrimdir IOS tarihinde...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.