Bildirim
SKYGO 125cc lik motor kullananız var mı? tavsiye eder misiniz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bahsettiğim motosiklet budur.
-
ben bu motoru kullanmadim ama gorunus olarak havali duruyor keske arka frende disk olsaymis. -
nj -
quote:
Orjinalden alıntı: by polat
SKYGO 125cc lik motor kullananız var mı? tavsiye eder misiniz?
Bildiğin çin malı kesinlikle tavsiye etmem skygo adı altında sanırım 250 cc olması lazım bir cruiser vardı kuşadasında özellikle elektronik aksamlarının sürekli arıza verdiğini duydum parça ve işçilik kalitesi vasat eğer racing istiyorsan cbr 125 tavsiye ederim kemikli makinadır 2.el piyasasıda sağlamdır sıfır alacak bütsen yoksa dahi skygo sıfır alacağına temiz 2.el bir cbr al pişman olmassın
-
Diesel senin bahsettiğin o makinelerin sıfırını 1.650 liradan verdiler bir ara. Arkadaşın birine aldık. 400 lira daha masraf edip komple elektrik aksamını ve balataları, zinciri vs. değiştirdik. 10 numara oldu.. Yarı japon yarı çinli şeklinde geziyor şuan sorunsuzca..
---
Bu makineye gelince. Ön tarafta radyatör görüyorum. Acaba sıvı soğutmalımı diye düşündürdü beni biran? -
quote:
Orjinalden alıntı: NovariX
Diesel senin bahsettiğin o makinelerin sıfırını 1.650 liradan verdiler bir ara. Arkadaşın birine aldık. 400 lira daha masraf edip komple elektrik aksamını ve balataları, zinciri vs. değiştirdik. 10 numara oldu.. Yarı japon yarı çinli şeklinde geziyor şuan sorunsuzca..
---
Bu makineye gelince. Ön tarafta radyatör görüyorum. Acaba sıvı soğutmalımı diye düşündürdü beni biran?
Makine melez oldu yani ama dediğim gibi parça kalitesi vasat her an her parçası elinizde kalabilir Evet radyatör benim de ilgimi çekti eğer photoshop falan değilse sıvı soğutmalıdır zaten çoğu modelde standart oldu artık bu arada bahsettiğim skygo ile ufak bir test yapmıştım ondan bir foto;
-
evet arkadaşlar su soğutmalı ve radyatörlü bi makine ama içimden cbr 125 yatıyo ama bütçe buna karar vermemi zorluyor -
Çin makinelerinde sıvı soğutma sistemlerine pek güvenmeyin. Büyük ihtimal arıza çıkaracaktır ve sıvı soğutma sisteminin tamiri genelde çok kolay olmaz. Malum, yedek parça sıkıntısı..
Güzel bir söz vardır matematikte; çok severim..
"Ne kadar basit; o kadar iyi.." -
quote:
Orjinalden alıntı: NovariX
Çin makinelerinde sıvı soğutma sistemlerine pek güvenmeyin. Büyük ihtimal arıza çıkaracaktır ve sıvı soğutma sisteminin tamiri genelde çok kolay olmaz. Malum, yedek parça sıkıntısı..
Güzel bir söz vardır matematikte; çok severim..
"Ne kadar basit; o kadar iyi.."
bırakın siboblar kendi kendini soğutsun -
arkadaşlar motora yeni başlıyanlar eskiden beri binenlerede çin mallarını kesinlikle tavsiye etmiyorum en dandik hondayı alın ama çin malını kesinlikle almayın 2 teker şakaya gelmez -
arkadaşlar honda cbr 125 de su soğutmalı değilmi ? -
quote:
Orjinalden alıntı: by polat
arkadaşlar honda cbr 125 de su soğutmalı değilmi ?
Evet su soğutmalı fakat o mekanizmanın altında honda imzası var bu arada yanlış anlaşılmasın hava soğutmalı sistem su soğutmalı sistemden daha üstün değil su soğutmalı tabiki hava soğutmalı sistemlere göre daha performans sağlayacaktır ama bu sistem orta sınıf çinlilerde sorun teşkil etmesinden dolayı kötü sonuçlar doğuruyor -
çok tşk binbaşım çok iyi anlattınız -
ben bu aleti kullandım, hantal diğer cin mallarına göre(cross turing,...vs) cift egzos sesi güzel ve tok cıkıyo, inan bana gt 250 r dan 1000 kat daha güzel sesi var,
park halindeyken cift taraflı ayaklık acıyosun scooterlardaki gibi o karizmayı bozuyo işte....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X