Şimdi Ara

Broadway alınır mı?yada muadilleri için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

karbüratörlü olsun-az yaksın

parçası çok ucuz olsun

hararet vs.. kronik sorun olmasın...

tarla yada taşlık yerlerde keçi gibi olsun...

ön camlar elektrikli+klimada olabilir...(olsa iyi olur)

ne alınabilinir acaba

skoda favorit+forman+fellicia-renault broadway-spring vs.. yada muadilleri arasında ne alınabilir.

broadwaylerde kaporta çok çabuk çürüme pas oluyor galiba başka ne sorunları var..

tavsiyelerinize ihtiyacım var.

yani yakıt değerri en düşük+parçası bakımı en ucuz+sanayiyi unutturan kaçi gibi araç arıyorum.

• Lada Vega
    Reno 19
  • Arranger. kullanıcısına yanıt
    RENO 19 AVRUPA diye geçiyor sanırım..parçaları pahalıdır diye düşünüyorum.bununda modelini var mı yavsiye edeceğiniz..fiyat aralığı

vega???bilemedim.niçin almalıyım sizce
  • Vega, konfor-yalıtım broadway'dan biraz daha iyi.

10-15bin civarına 97 ve üstü 1.4 europa bakılabilir. Her açıdan broadway,vegadan daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 12 Kasım 2019; 11:43:5 >
  • Arranger. kullanıcısına yanıt
    bunların parçası ama daha pahalıdır değil mi?
    bahseetiğiniz tutarlarda skoda felicia da var..onunla kıyasladığınızda? yedek parçası ucuz olmalı-yakıt dğeri düşük olmalı.vs..
  • Parçası pahalıdır dediğin, Broadway parçası 50 liraysa reno 19 parçası 55 liradır. 25-30 yıllık arabanın parçasını bulduğuna şükretmiyorsun bi de ucuz parça mı arıyorsun? Reno 19 al. Hem klimalı kem hidrolik bulursun. Parçası 3 kuruş ucuz olacak diye klimasız hidroliksiz arabaya binip de kendini rezil etme..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.