Şimdi Ara

Skylake a Geçmeli mi? Zen beklenmeli mi? Fx-8350 de kalmalı mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
1.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tayfun benim 13 dereceyi atıyım mı buraya ondan sonra makaraya gel :) :) :) :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel olarak aynı görüşlerdeyim sayılır lakin şu kısım herkesin kafasını karıştırıyor amd evet fazla güç tüketimi var ama bu faturaya sandığınız kadar fazla yansımaz ay boyunca en fazla taş çatlasa 3-4 TL gibi bir fark olur daha önce'de çok tartışıldı bu konu orada 125TDP yazması 125W elektirik çektiği anlamına gelmez bu bakımdan yukarıda DHgamer adlı kullanıcı kusura bakmasın ama iyice saçmalamış yok ekran kartları 100-150W fazlaymış'da işlemci 200W yakıyormuşta bakıp gülüyorum sadece.
    Oğuz: Aman sen karıştırma şimdi ortalığı
  • fx 8350 hala çok iyi işlemcidir. Bence zen işlemcileri bekle derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş millet ne seviyor para harcamayı be.
    8350 her işini görür dostum varsın oyunu winrardan. 10sn geç çıkarsın hiç gerek yok .
    Seneye bakarsın duruma göre.
  • Öncelikle cevaplar için teşekkürler tekrar. Birkaç gündür foruma giremediğim için cevap yazamadım. Önceki mesajlarımda genel olarak fx-8350 den memnun olduğumu belirtmiştim. Buradaki yorumlar neticesinde ise en az zen e kadar beklemeye karar verdim. Zenin durumuna göre artık ihtiyaçlarıma yönelik bir yükseltme yaparım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emhhre E kullanıcısına yanıt
    Doğru karar verdin bence şu durumda en mantıklısı bu olur senin için
  • bence beklemene gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: patren

bence beklemene gerek yok

Sebebini belirtirsen daha güzel olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

quote:

Orijinalden alıntı: YsN1422

4790k 'yı tercih et.Yeni seri diye o kadar para dökülmez ki.Yeni serinin çıkması eski serinin çöp olması anlamına gelmez.Hala ben dahil 1155 soket hatta 1156 soket kullananlar var.Amd'yi değerlendirmeye bile gerek yok.

Memnun musunuz? Amd sempronsadında lanet bir işlemcim vardı. Bilgisayar bile açılmıyordu

Ama dayımın 10 senelik bilgisayarında ki Intel İşlemci her türlü oyunu oynatıyordu

Sempron döneminde çıkan celeronu kullansaydın yatar kalkar dua ederdin semprona. Aynı dönemde çıkan sempron işlemciler celeronlardan daha ucuz ve daha iyilerdi. Bilip bilmeden atıp tutmakla olmuyor bu işler.

Ek olarak elde 8350 varken beklemeye değer. Yanında 290 gibi bir kart kullanıyorsunuz zaten altından kalkamaması için de bir sebep yok. Şu an DDR4'ün başlarındayız ram fiyatlarıda pek uygun sayılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Nimbus -- 30 Eylül 2015; 18:44:03 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.