Şimdi Ara

Skylanders Battlegrounds Başlangıç Paketi -Vatan Oyuncak Niyetine ışıklı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
8
Favori
7.933
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tane daha aldım 4 adet daha istanbul bahçelievler vatanda var 10 tl
  • Bilgisayar haricinde çalıştırabilsek gece lambası olarak kullanılacak ama olmuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goday kullanıcısına yanıt
    tv den alıyor, civarda tv varsa onu dene :)
  • PC ve TV haricinde çalıştırmak isteyenler eğer varsa PS3 veya soundbar'ın usb girişinden faydalanabilir.
  • az önce açtım. benim portalin ışıkları yanmıyor
  • satuk_bugra kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar bugün gittim kutu içeriği eksik olanlardan birinin portaliyle değiştirdiler. sağ olsunlar yardımcı oldular çalışıyor şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: satuk_bugra

arkadaşlar bugün gittim kutu içeriği eksik olanlardan birinin portaliyle değiştirdiler. sağ olsunlar yardımcı oldular çalışıyor şu an.

beyaz masaya 2 adet koydum bir sağ bir sol, birer adette oyuncak ışığı kapatıp öylece seyrediyorum :D renklerin değişmesi de cabası sanki philisp tv arkası ışıklandırma gibi :P

hayırlı olsun
  • kargoyu ücretsiz yapmanın yolu varmı.
  • GECE gercekten güzel görünüyor benim cocukta cok sevdi. usb ile tvye bağladım sırf gece lambası gibi bile kullanılabilir. tabiki usb girişli fiş lazım.
  • Kargo ücretsiz olsa lacağım bir adet ama mağazayada tewslim etmyorlar teknosa gibi
  • l3g3nt L kullanıcısına yanıt
    Sagolun. Ben de 2-3 tane alacaktim ama bir taneyi zor aldik gercekten guzel bazen gozum takiliyor 10sn falan bakiyorum. Tek sikintim bilgisayara bagli olmasi. Bilgisayar kapaliyken yanmiyor. Baska cihaz da yok odamda takabilecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pendik mağazasında stok görünen ürünün figüranı eksik pendiğe boşa gitmeyin. Neomarin şubesindekini ben aldım başka görünmüyor dediler...aldığınız ürüne mutlaka mağazada bakın içinde eksik olabilir..
  • usb portlu fişte denedim yanmıyor bi kolayı yokmu pc ve tv harici çalıştırmanın?
  • karasac K kullanıcısına yanıt
    5v 500ma lık adaptör alacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruling_S

Denediniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goday kullanıcısına yanıt
    Denemeye gerek yok.Çalışmamasının nedeni akımın fazla gelmesi.Bluetooth kulaklığımda da aynı sorun vardı.500mah adaptör alınca adaptörden şarj olmaya başladı.

• quote:

Sagolun. Ben de 2-3 tane alacaktim ama bir taneyi zor aldik gercekten guzel bazen gozum takiliyor 10sn falan bakiyorum. Tek sikintim bilgisayara bagli olmasi. Bilgisayar kapaliyken yanmiyor. Baska cihaz da yok odamda takabilecegim.

hayırlı olsun,

20 adet satın aldım sadece 2 tanesi bende... diğerlerini gittiğim evlere hediye olarak bıraktım herkes çok sevdi.

TV ye takanda var, Pc ye takanda var, arkadaşın dediği gibi çocuk odasına düşük adaptör ile gece lambası yapanda var :)
  • l3g3nt L kullanıcısına yanıt
    Hocam sakıncası yoksa sorabilir miyim 20 tane nerden aldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruling_S

Linki bir ürün önerirmi siniz?

• quote:

Hocam sakıncası yoksa sorabilir miyim 20 tane nerden aldınız?

b.evler vatandan
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.