arkdaslar bi cogumuzun yaptıgı su offline download olayı hakkında bi şey merak etttim... su ana dek hep türksattan download yaptım we hic divx indirme sansım olmadı yani 700 MB felan gibi full filmler... (dosya boyut limitini 1-2GB yapıyorum tabi ....sorun bu degil yani...)
indirme programı olarak SKYnet kullanıyorum.. sürümünü hatırlamıyorum... acaba bunun ince ayarlarından kaynaklanaiblirimi... yani tex dosyasındaki kimi karmasık satırlar war ne biliyim veriyi yakalamasıyla alakalı... acaba bunlarımı desitirmek gerekiyor.. ben sadece temel ayarlarını yaptım.. frekans , pidler kayıt yeri vs .....birde bilmedigim bişi yaptıgımız ayarları kaydetmenin yolu nedir (indirme esnasında dosya limiti uzantıları ayarlarken.. her acılısta tekrar tekrar cok zor oluyor).. bi kısayol tusumu war onun icinde..
şimdidden teşekkürler....
hoca skynet i açıp g ye bas klavyeden. filter ayarlarını yap. ctrl+s yap yani kaydet. gerçi gene inmiyo ama sabredersen belki.
Saol g yi biliyodumda ctrl+s i bilmiyodum.. (bide sayfadaki dosya indirme grafiklerinin oldugu kısmı assagı dogru acma weya tersi yukarı dogru kapatma gibi işlerde M ve N ile yapılıyor... bilmiyenler icin...) aslında CTRL+S de basit bi kısayolmusta niye denemedim ben bunu
turksat'tan download mı? mp3 ler haricinde doğru dürüst bir şey indiğini görmedim. büyük boyutlu avi dosyaları gözüküyor ama hiç inmiyor.