Şimdi Ara

Skype için Android Telefon Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    haklısın kardesimde valla su asamada aceleci davranıyorum belki ama telefona vericeğim psikolojik rakamın üstüne cıkarak bu rakamı verdim.Bana göre 400tl bile çok telefon için
  • hocam türkiye de yasıyorsunuz 400liraya alınacak telefonun ömrü max. 1yıl o 1yılda sorunlarla dolu olur ama ben discovery alın derim sizi 2-3yıl idare eder diye düşünüyorum tek skype için kullanmamış olursunz hem:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cübbeli gandalf kullanıcısına yanıt
    kardeşim burda bi arkadaş Huawei Vision un gm den daha sağlam olduğunu söylüyor sen ne tavsiye edersin peki alayım mı huwai en azından f\p olarak daha iyi değilmi sence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yukio

kardeşim burda bi arkadaş Huawei Vision un gm den daha sağlam olduğunu söylüyor sen ne tavsiye edersin peki alayım mı huwai en azından f\p olarak daha iyi değilmi sence..

dostum f/p acısından ve özellik acısından discovery almak daha mantıklı ayrıca vision un güncel kalma süresi daha kısa olur gibime geliyor tabi bu huawei ye kalmış kısacası ben 600tl bulabilirsen discovery almanı isterim günlük kullanım acısından da discovery daha rahat olur hem ekran olarak hem de performans olarak bana göre discovery nin tek eksisi ram i az sayılır ama vision a oranlarsak discovery her türlü alır umarım alacağın cihazdan memnun kalırsın

edit: malzeme kalitesi dersen pek bir yorum yapamam ama huawei x5 kullanmışlığım var bana pek kaliteli gelmemişti vision da malzemeyi bilmiyorum ancak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli gandalf -- 25 Ağustos 2013; 19:16:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cübbeli gandalf kullanıcısına yanıt
    eyvallah çok saol kardeşim çok aydınlatıcı oldu ..
  • Hocam evde kullanıcaksan tablet al derim. Hem ucuz hemde kameraları iyi
  • AVNmouth kullanıcısına yanıt
    yok kardeşim dışardayım sürekli birde ben telefon ihtiyacımıda karşılasın istiyorum yoksa tabletide çok düşünmedim değil.
  • en iyisi gm almak...teşekkürler herkese saolun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.