Şimdi Ara

Skype için Android Telefon Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [size=3]Arkadaşlar skype programını görüntülü konuşma yapabilecek şekilde kaliteli ön camerası olan 0 ve 2.el farketmez ama max. 400tl geçmiyecek kalite bir

android telefon tavsiyesi istiyorum marka takıntım yok sadece samsunga biraz gıcığım,sony marka telefonlara sempatim var.Buyrun sizler tavsiyelerinizi

yazın arkadaşlar...

Skype için Android Telefon Tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yukio -- 23 Ağustos 2013; 17:45:45 >

• Huawei Vision.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony xperia miro diyecem ama 500 tl civarı bi fiyatı var sıfırının. 2. el fiyatlarını bilmiyorum. vga ön kamerası olmasına rağmen skype ihtiyacınızı rahatlıkla karşılayacaktır

• ıkıncı elde mıro bulabılırsen ıyı olur bataryasıda cok ıyı gıdıyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Huawei Vision.

fena sayılmaz ama hocam bunun ön cam çok dandik galiba ben söyle ön camı 2mp olan bişe arıyorum.Birde huwaei nasıl sağlammıdır yani en azından gm discovery kadar varmıdır çünkü aklımda otelefonda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: grndy80

ıkıncı elde mıro bulabılırsen ıyı olur bataryasıda cok ıyı gıdıyor çünkü.

acaba bunun yerine 2.el xperia arc alsam nası olr onlarda 450tl var 2. el
  • güzel bi telefona benziyor yalnız ben ön camera 2mp istiyorum vga çok kötü oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Android Telefon Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    +1 olabilir bu fiata iyi bir seçim gibi.
  • on kamera 2 mp o fiyata ancsk cin malinda olur bence. thl w100e bak

• Huawei Vision, GM Discovery'den çok daha sağlam bir telefon. Ancak GM performans olarak ezer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 23 Ağustos 2013; 21:11:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yukio

güzel bi telefona benziyor yalnız ben ön camera 2mp istiyorum vga çok kötü oluyor.

mp değeri ile video kayıt değeri aynı şey değil xperia z ön kamera 2 mp ancak 1080p kayıt yapabiliyor söylediğiniz şeyler birbirinden çok alakasız önce ne istediğinizi bilin
  • iboocum kullanıcısına yanıt
    kardeş ben istediğim şeyi biliyorum ama miroyu vga biliyordum ön camerasını bana ön camera 2mp olması lazım hd kayıt umrumda değil görüntülü görüşme yapıcam diyorum
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    hocam 2tane model var hangisini almalıyım

huawei vision u8850

huawei vision charcoal-u8850
  • jporta kullanıcısına yanıt
    çok farklı çekici bir telefon ama beni korkutuyor işin gerçeği biraz 1 ay sonra teknik servislerle akraba olmaktan korkuyorm.
  • Yukio kullanıcısına yanıt
    İkisi de aynı sanırım, birinin sadece rengi değişik.
  • quote:

kardeş ben istediğim şeyi biliyorum ama miroyu vga biliyordum ön camerasını bana ön camera 2mp olması lazım hd kayıt umrumda değil görüntülü görüşme yapıcam diyorum

2mp fotoğraf boyutudur video ile alakası yok
  • 2.el lg optimus black p970 i 300e bulursun 2mp ön kamera var sahibinden.com da ilanları var 250-325arası

• iboocum kullanıcısına yanıt
    hm anladım ozaman ben hd kayıt özelliğine mi bakmalıyım acaba..
  • cübbeli gandalf kullanıcısına yanıt
    lg de hiç denemedim zaten ilk android deneyimim olacak daha fazla yoruma ve bilgiye ihtiyacım var :(

ya 0 alıcam huwaei su an icin ole dusunuorm yada miro alcam cunku ben hep 2mp on camera deince videoda o kalitede oluyor sanıordum
  • quote:

lg de hiç denemedim zaten ilk android deneyimim olacak daha fazla yoruma ve bilgiye ihtiyacım var :(

ya 0 alıcam huwaei su an icin ole dusunuorm yada miro alcam cunku ben hep 2mp on camera deince videoda o kalitede oluyor sanıordum

telefonu sırf ön kamera için alma yakın zamanda değistirmek zorunda kalırsın zaten 400liralık telefona fazla bağlanma bütçeni artırabilirsen çok daha iyi öneriler alırsın:)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.