Şimdi Ara

SKYPE İLE İSTEDİĞİN YERİ 1 AY SÜRE İLE BEDAVA ARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
1.948
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Skype'ın en iyi özellikleri bir ay¹ süreyle ücretsiz!

abileceğiniz birçok şeyi ücretsiz denemenizi istiyoruz. Özetlememiz gerekirse, dünya genelinde cep telefonları ve sabit hatları arayabilir ve görüntülü grup çağrılarıyla² tüm arkadaşlarınız ve ailenizle görüşebilirsiniz. Bir ay ücretsizdir.

Neler yapabilirsiniz?

• 40'tan fazla ülkedeki sabit hatlara ve 7 ülkedeki cep telefonlarına ücretsiz sınırsız çağrı³ yapabilirsiniz.

• En fazla 10 arkadaşınızı aynı görüntülü çağrıda bir araya getirebilir ve hatta ekranınızı paylaşabilirsiniz.

• Ücretsiz deneme süresinin ardından abonelik satın alma şartı yoktur.

konu linkihttp://www.skype.com/tr/offers/skype-with-love/

• Aranabilecek ülkeler arasında Türkiye ne yazık ki yok. Yurtdışı sabit hatları sık arayanlar için güzel fırsat...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • size bir fırsatta benden

http://collegebudget.com/national/deal/today-only-$10-for-$20-worth-of-skype-credit.-redeemable-instantly!?a_bid=11110001&a_aid=4e3c6b1019566

20USD lik skype kredisi 10 USD

fakat

.edu ile biten email adresi veya facebook olmak zorunda.(2. şık türkiyedekiler için daha olası :-)))

bu arada skype den hiç hoşlanmam.

ben almadım .

Voip dururken , skype neymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 5 Mayıs 2013; 10:05:56 >

• Skype zaten bedava değilmi herkes görüntülü konuşuyor bildiğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

size bir fırsatta benden

http://collegebudget.com/national/deal/today-only-$10-for-$20-worth-of-skype-credit.-redeemable-instantly!?a_bid=11110001&a_aid=4e3c6b1019566

20USD lik skype kredisi 10 USD

fakat

.edu ile biten email adresi veya facebook olmak zorunda.(2. şık türkiyedekiler için daha olası :-)))

bu arada skype den hiç hoşlanmam.

ben almadım .

Voip dururken , skype neymiş.

teşekkürler bilgi için.

• Ay sonunda tarifeyi otomatik uzatıp kredi kartından para kesiyorlar , ben paypal ile ödemiştim, itiraz edince iade ettiler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Skype zaten bedava değilmi herkes görüntülü konuşuyor bildiğim.

Skype ile normal ev ve cep telefonlarını aramak için kredi kullanmanız gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kıbrısı arayabiliyormuyuz arkadaslar ? Türk tarafını :)
  • Aşağıdaki ülkelerdeki sabit hatlara çağrı yapabilirsiniz: Almanya, Arjantin, Avustralya, Avusturya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Güney Kore, Hırvatistan, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsrail, İsveç, İsviçre, İtalya, Japonya, Lüksemburg, Macaristan, Malezya, Norveç, Polonya, Portekiz, Rusya (yalnızca Moskova ve St. Petersburg), Slovakya, Şili, Tayvan, Venezuela, Yeni Zelanda ve Yunanistan.

Aşağıdaki ülkelerdeki sabit hatlara ve cep telefonlarına çağrı yapabilirsiniz: ABD, Kanada, Guam, Hong Kong S.A.R., Porto Riko, Singapur ve Tayland.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beynenmilel

Ay sonunda tarifeyi otomatik uzatıp kredi kartından para kesiyorlar , ben paypal ile ödemiştim, itiraz edince iade ettiler.

1 aylık kampanya'dan yararlanıldığında, otomatik ödeme olayını iptal edilebiliyor.
  • teşekkürler cevap için, yokmuş demek
  • sıcak fırsat yurt dışını arayan kişiler için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.