Şimdi Ara

skype ses kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar skype programını kullanıyorum karşımdakinin sesini çok net duyabiliyorum ama benim sesim karşı tarafa çok anlaşılır şekilde gitmiyormuş ayrıca ses seviyesi olarakta çok az gidiyormuş acaba bu benim dandik onboard ses kartımdanmı kaynaklanıyor yoksa skype ta olsun msn de olsun mikrofon ayarları yapmammı gerekiyor benim anlamadığım bu skype programının ses kalitesi telefonla aynı diyorlar acaba çokmu abartıyorlar yoksa sadece bendemi sesçok dandik çıkıyor ayrıca 2.sorum ses ayarı denetiminde hem mikrofon sesini hemde hoparlör (kulaklık) sesini son ses yapamıyorum yaptığım zaman tınlamalar oluyor acayip bir ses çıkıyor ancak birini son ses yapıp diğerini orta seviyelere getirince tınlamalar kesiliyor ne yapmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibralper -- 2 Şubat 2006 15:56:00 >

• bu konuda bilgisi olan kimse yokmu yaw şimdi gidip bir ses kartı alacam 35-40 dolara hiçbir fark olmayacak elimde patlayacak yardımedin lütfen sesli chat benim için çok önemli
  • sorunsuz sesli görüşme yapan yokmu yaw benim öğrenmek istediğim msnde yada skypta telefon kalitesinde olmasa bile ona yakın nasıl sesli görüşme yapabilirim bubun için harici bir ses kartımı almalıyım yoksa çok çok kaliteli bir mikrofonlu kulaklıkmı almalıyım skype dan memnun olanlar lütfen sahip oldukları mikrofon modelini yazabilirlermi ( gerçi bununla pek ilgisi olacağını sanmıyorum ama)
  • skpeyi bende kullanıyom ve ses kalitesi kesinlikle mükemmel yani gerçektende telefon kalitesini aratmıyo.ayar olarakda skaypiden ayarları yapamayacağınıda sanmıyorum çünkü oda çok basit bence senin ses kartında sorun olabilir.
  • Ses kartından çok kullandığınız internet bağlantınızın kalitesi önemli. Benim 512K ADSL ve Yurtışı Skype'ta abimle konuşuyorum ve onun da 2048K. Son derece kaliteli ses var. Ancak yine yurtdışından 56K bağlantısı olan bir arkadaşla yaptığım görüşmede seste dalgalanmalar, kesiklikler oluyor ve netlik bozuluyor. Ben de onboard ses kartı kullanıyorum.
  • ses kartı veya mikrofondan kaynaklanabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P€N€MY -- 23 Ocak 2011; 22:30:03 >
  • internet hızım 512 adsl bununla ilgisi varmı skype ses kalitesinin birde hangi marka mikrofon kullanıyorsunuz ses kartıma gelince onboard c-media wave device ne yapmamı öneriyorsunuz yeni bie ses kartımı almak zorundayım bu sadece skype için değil msn messenger içinde geçerli ses kurulum sihirbazında son ses konuşuyorum yinede gösterge bir türlü sarı alana geçmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibralper -- 4 Şubat 2006 0:12:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denon ses sisteminde ses sorunu.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • diğer sorunum ses ayarı denetiminde hem mikrofon sesini hemde hoparlör (kulaklık) sesini son ses yapamıyorum yaptığım zaman tınlamalar oluyor acayip bir ses çıkıyor ancak birini son ses yapıp diğerini orta seviyelere getirince tınlamalar kesiliyor ne yapmam lazım
    şeytan diyor git yeni bir anakart al pahalısından şöyle ses çıkışı iyi olan neyse mikrofon ayarlarını en iyi seviyeye getirmek için varmı yapabileceğim bişey çıldıracam ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibralper -- 4 Şubat 2006 0:18:25 >
  • xp yardımda bunlar yazıyor : Bağlantıyı sınamak için:
    Denetim Masası'ndan Konuşma’yı açın.
    Konuşma Tanıma sekmesini seçin.
    Doğrudan mikrofona doğru konuşun. Ses düzeyi Mikrofon Düzeyi göstergesinde görünmelidir. iyide bende konuşma tanıma diye bişey yokki sizde varmı arkadaşlar
    çok fazla soru sorduğumun farkındayım ama bu sesli görüşme olayı benim için çok önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibralper -- 4 Şubat 2006 0:34:55 >
  • Hoparlörün yaptığı tınlamalar mikrofona yakın olduğu için olabilir(feedback) Mikrofonun yerini değiştirirsen tınlamalar kesilir gibi geliyor. Fakat kulaklıklı mikrofon kullanıyorum diyorsan pc ye ayriyetten bi hoparlör bağlayıp mikrofonu öyle test etmelisin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.