Şimdi Ara

Skype'ta ingilizce dil eğitimi için tavsiye? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
5
Favori
21.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Englishdom'u ben de denedim,ve çok beğendim. highfive Arzu :)
  • Ben de düşük bir ücret karşılığında Skype üzerinden ingilizce konuşma dersi verebilirim. Skype adresim osvaniur
  • adim Ibrahim 42 yasindayim 24 yil ingilizce 19 yil kanada ve maerika tecrubem var skype uzerinden her seviyede ingilizce itina ile ogretiyorum

(deepblue.kesk)

kanada da da yasiyorum su an turkiyedeyim 1 yilligina
  • HER KESE MERHABA ONCELIK ILE
    HER SEVIYEDE INGILIZCE OGRETIYORUM BASLANGIC SEVIYESINDEN SINAVLARA

24 YILDIR INGILIZ CE KONUSUYOR OKU YOR VE YAZIYORUM BUTUN EGITIMI MI (HEALT,PHYSICS,ASTROPHYSICS,MICROBIOLOGY,INGILIZCE DIL BILIMI ) OLMAK UZERE KANADA DA TAMAMLADIM INGILIZCE OLARAK .

OGRETMEK KONUSUNDA HEM COK ISRAR LI HEM COK TECRUBELI YIM VE SEVEREK ITI NA ILE YAPIYOR VE BUNDAN COK ZEVK ALIYORUM .

COK UZUN BIR SURE TURK CE KONUSMADIGIM ICIN TURK CEM BIRAZ FAKAT BIRAZ KIRIK OLABILIR .INGLIZCEYI KONUSARAK YAZARAK DINLEYEREK OGRENMEK ISTIYORSANIZ BANA ULASABILIRSINIZ .

DERSLER 60 DAIKKA ILE 90 DAKIKA ARASI HAFTA ICI OLMAK UZERE MEVCUTTUR KISNIN SEVIYESINE GORE PROGRAM DUZENLENECEK VE EN DUSUK SEVIYED OLAN BIR KISNIN DAHI 6 AY SONUN DA COK NET BIR INGILIZCE OGRENECEGINE SAHSIM GARANTI VERIYORUM(HER NE KADAR OGRENCININ CABALARI DA ONEMLIOLSADA)

ILK 3 DERS DEN SONRA MEMNUN KALMADIGINIZ TAKDIR DE UCRETINIZ IADE EDILECEK DIR KESINTISIZ.

I BELIEVE I SHOULD BE THE FIRST ONE CROSSING MINDS WHEN ENGLISH LANGUAGE MENTIONED IN TURKEY (TURKIYE DE INGILIZCE DENINCE AKILLARA BENIM GELMEM GEREKDIGINE INANIYORUM)

deepblue.kesk

ekleyin goruselim hedefinize ulasmaniza yardimci olayim

add me for more information let me help you to reach your goals in English

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo1974 -- 17 Aralık 2016; 15:5:37 >

• hafta ici olmak uzere yazacakdim turkce miz biraz karisti ozur,

hafta icleri butun gun
  • merhaba herkese
    adim halil keskin 42 yasindayim 25 yildir ingilizce yi her seviyede yasiyorum 20 yildir kuze amerika da yasiyorum ve ingilizcem ana dil seviyesindedir .12 yillik egitimimin butunu nu ingilizce almis bulunuyorum ve yaklasik 10 yilidr uluslar arasi ogrenciler agirlikli olmak uzere ogretiyorum.

istediginiz her seviyede ingilizce ogretebilirim

- Intensive conversational courses
    - Exam preparation: Special course for IELTS and TOEFL exams.
    - Business English courses from Elementary to Advanced level
    - Writing Skills
    - Accent reduction and pronunciation
    - Job interview preparations
    - English for professionals (Medical, Engineering, IT,...)
    - Comprehensive Beginner up to Advanced level General English courses.
    - English Literature
    - English for kids (6 to 12)

beni skype dan ekleyebilirsiniz (deepblue.kesk)
    turkiye de ingilizce denince akla ilk gelen ogretmenlerden biri oldugumu size israr la belirtebilirim

• https://youtu.be/0nh_iGZI2xE

İLK DERSTEN İTİBAREN KONUŞMAYA BAŞLIYORSUNUZ,
    SOHBET ORTAMINDA BİREBİR CANLI,YAZIŞARAK DEĞİL KONUŞARAK İŞLENİYOR DERSLER..
    ŞAŞIRMAYIN..DERS ÜCRETİ DE SADECE 10 LİRA..
    SKYPE VE WHATSAPP ÜZERİNDEN DE YAPILABİLİYOR
    AYRICA ÜCRETSİZ DENEME DERSİ DE ALABİLİYOSUNUZ
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.