Şimdi Ara

Skype'ta ingilizce dil eğitimi için tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
5
Favori
21.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Skype'ta ingilizce dil eğitimi için gruplar ve kişiler olduğunu duymuştum. Arkadaşlar bu konuda bildiğiniz duyduğunuz herhangi bir bilgi var mıdır?

• +1
  • ben ilk defa duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUB1LAYHAN

Selamun Aleykum Arkadaşlar..

Skype'ta ingilizce dil eğitimi için gruplar ve kişiler olduğunu duymuştum. Arkadaşlar bu konuda bildiğiniz duyduğunuz herhangi bir bilgi var mıdır?

var ama paralı ingilizce öğretmenler ile konuşuyorsun karşındaki kişi türkçe bilmiyor sadece ingilizce konuşuyorsun vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soon -- 4 Nisan 2012; 15:11:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUB1LAYHAN

Selamun Aleykum Arkadaşlar..

Merhaba skype ile Amerikalı hocadan ingilizce dersleri veriliyor. Evinizin konforunda derslerin alınması aynı zamanda dersaneye giderken yola harcadığınız zamanı ders için kullanabilmeniz bu sistemin artılarından.
    iletişim için: richard.groban@yahoo.com
  • Şu linke bakmanızda fayda var. Özel dersin dili Türkçe ve ekranda ortak yazı tahtası özelliği kullanılmakta. Detaylar aşağıdaki linktedir
    http://www.ingilizcevideo.com/index.php/haber/2450-internetten-oezel-ders
  • Arkadaşlar skype'ın kendi forumunda ingilizce öğrenmek isteyenler için " Language learning " diye bir bölüm var. Dünyanın her yerinden arkaşlar edinip dilinizi geliştirebilirsiniz.. http://community.skype.com/t5/Language-learning/bd-p/Languages
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buraya da yazıyorum skout(andorid ya da ios) sohbet programını telefonunuza indirin kendinizi tanıtan resimli bir profil oluşturun dünyanın her yerinden ingilizce konuşan insanları arkadaş olarak bulabilirsiniz dahası skype line whatsapp ne ise isteyerek yazışır arama yapar havadan sudan sohbet ederek dilinizi geliştirirsiniz.

hem bedava hem de pratik
  • o zamnda bizde kendi aramızda skype den konuşalım
  • Konuşma dersleri için skypeileingilizce@blogspot.com adresinden iletişime geçiniz.
  • www.turkslearnenglish.com adresinde James hocadan epey ders aldım, çok da faydasını gördüm.

Ian Przybylinski diye birini araştırırken gördüm, çok iddialı mailler atıyor ancak fiyatı pahalı olabilir, detaylı bilgi alırsam burada paylaşırım. www.intellenglish.com

konusarak öğren var, fiyatlar pahalı bence, ama düzenli bir organizasyon diye duydum kullanan bir arkadaşımdan.

skype community'i denedim binlerce kişi beni ekleyin mesajı ile skype'sini yazıyor, biraz kuru kalabalık, pek çok kişiyi ekledim ve panolara mesaj bıraktım, geri dönüş oranı neredeyse sıfırdı.

Online derslerde ortalama fiyat 30usd / 70 TL gibi. Bence saat ücret için pahalı, max. 20usd/saat 'lik birebir online speaking agırlıklı yabancı hoca arıyorum ben de. Ders alanlar , bilenler varsa paylaşabilirlerse çoook sevinirim.

• http://www.verbalplanet.com/
    Bu siteyede göz gezdirilebilir. Skype alt yapısını kullanıyor ve hocaların saat ücretleri 15-40 dolar arası.
  • Vay arkadas hic bedava ogretmenle konusma ortami yok mu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu devirde bedava tuvalet bile yok. ingilizce dersi olurmu kardeş:)
  • www.englishmomentum.com

0543 257 0 257 den ulaşabilirsiniz.

eşimin web sitesi. kendisi skype üzerinden ingilizce dersi veriyor. kendisi İngilizdir. Türkçesi yok.
  • Ücretsiz deneme dersi verenhttp://www.skypeogretmenim.com sitesini deneyebilirsiniz.
  • aynı zamanda myenglishdom.com üzerinden skype aracılığı ile dersleri deniyebilirsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arzu4 -- 12 Mayıs 2015; 9:26:09 >
  • Olgi kullanıcısına yanıt
    çok güzel teşekkürler
  • Peki teamspeak uzerinden bu tur bir adres var mi?
  • Paltalk var ücretsiz konu anlatan alıştırmalar yaptıranlar var. express.paltalk.com ile kurulum yapmadan giriliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.