Şimdi Ara

Skype'tayken Youtubeden Açılan Müziği Dinletme (5+1) (SS'Lİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam ben steroyu seçtiğimde mikrofon yerine bilgisayardaki sesi iletebiliyorum karşıya. Siz hem mikrofon kullanıp hem de bilgisayarın sesini mi iletmek istiyorsunuz?

Mikrofonum olmadığı için genelde steroyu seçerim. Teamspeak'te ve skype'ta rahatlıkla iletiliyor pc'nin sesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_K

Hocam ben steroyu seçtiğimde mikrofon yerine bilgisayardaki sesi iletebiliyorum karşıya. Siz hem mikrofon kullanıp hem de bilgisayarın sesini mi iletmek istiyorsunuz?

Mikrofonum olmadığı için genelde steroyu seçerim. Teamspeak'te ve skype'ta rahatlıkla iletiliyor pc'nin sesi.

Hocam ben: Skype'ta iken, arkadaşlarım ile mikrofon üzerinden konuşurken aynı zamanda youtubeden müzik açıp; mikrofonuda ses sistemine doğru tutup karşı tarafa mikrofon üzerinden youtubeden çalan sesi dinletmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirhan Terzi -- 22 Ekim 2016; 19:03:52 >
  • Hocam şimdi anladım kusura bakmayın. Peki dediğinizi yapmaya çalışırken nasıl sorunla karşılaşıyorsunuz? Sizin sesiniz gidiyor ama müzik duyulmuyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aynısını yaptım ama müzik gitmiyor boğuk bi ses gidiyor sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlkel bi kablo yap, iki ucu jacklı. Birini ses çıkışına, diğerini mikrofon girişine tak. Bence olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_K

Hocam şimdi anladım kusura bakmayın. Peki dediğinizi yapmaya çalışırken nasıl sorunla karşılaşıyorsunuz? Sizin sesiniz gidiyor ama müzik duyulmuyor mu?

Benim sesim gidiyor ama mikrofunu hoparlöre tutup youtubeden muzik actigimda muzik sesi gitmiyor. Bugun 2 saniyeligine muzigi duymus arkadasim sonra gene gitmis. Cok garip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emirhan Terzi kullanıcısına yanıt
    Hocam garipmiş gerçekten. Teknik yardıma da açın isterseniz konuyu.
  • Eski mesajlarımdan bir şeyi ararken bu konuyu gördüm tesadüfen. Geçen gün aynısı başıma gelince tam olarak anladım sorunu. 2 yıl önce ilginç bulmuşum.
    Kısaca anlatıyorum:
    Laptop'ın mikrofon kalitesini merak ettiğim için şarkı açıp kaydettim. Kaydı dinlediğimde ise şarkı sesi bir gelip bir gidiyordu ve boğuktu. Bugün konuyu gördüm, biraz uğraştıktan sonra çözdüm sorunu. Mikrofon ayarlarından bu işareti kaldırmak gerekiyormuş. Kesintisiz bir şekilde şarkıyı kaydettim şimdi. Belki hâlâ çözememişsinizdir diye buraya kadar gelmişken anlatmak istedim.

Mikrofona sağ tık, özellikler, yukarıdan Gelişmiş, "Ses geliştirmelerini etkinleştir" seçeneğinden tiki kaldırın.
     Skype'tayken Youtubeden Açılan Müziği Dinletme (5+1) (SS'Lİ)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.