Bildirim
Skype windows 8.1 sorunu (Giriş Ekranı Gelmiyor)
Ingenuity Baby Base 2'si 1 Arada Booster Besleme ve Kendinden Saklama Tepsili Yer Oturağı, Kaşmir : Amazon.com.tr: Bebek
https://www.amazon.com.tr/Ingenuity-Booster-Feeding-Floor-Self-Storing/dp/B0CKNWFJQ7
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
çözdüm,tamamdır. -
quote:
Orijinalden alıntı: @BJK@
çözdüm,tamamdır.
dostum nasıl çözdün? %programdata% yaptım kısayol vs oluşturdum fakat bende olmadı
sende bu yolla mı çözdün? -
ilk önce yüklü skype yi denetim masasından sildim.C nin içinde program dosyaları (86x) içinde skype ile ilgili dosya vardı (boş) kaldırdım.sonra
C:/Program data/skype/ içinde iki tane dosya vardı {4E76FF7E-AEBA-4C87-B788-CD47} bu şekilde yeni olanı sildim,eski tarihli olanın içinde setup vardı tekrar yükledim.oldu bende.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 1 Nisan 2014; 21:33:09 > -
Aynı sorun arada bende de oluyor, tekrâr yükleyince düzeliyor. -
Arkadaslar benım bır sorunum var telefona skype kurdum fakat asırı derecede kasıyor ne yaparsam duzelır lutfen yardım edın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gm_dscvry
Arkadaslar benım bır sorunum var telefona skype kurdum fakat asırı derecede kasıyor ne yaparsam duzelır lutfen yardım edın
hocam onu hangi marka telefon kullanıyorsan oraya sorarsan daha çabuk yanıt alırsın.
burda biz masa üstü pc lerdeki sorun ile alakalı yazıyoruz. -
Tmm tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X