Şimdi Ara

Skype windows 8.1 sorunu (Giriş Ekranı Gelmiyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • windows 8.1 kullanıyorum,2 hafta önce kullanıyordum hiç sorun yoktu.şuanda resimde görüldüğü üzere mail adresimle giriş yapacağım ekran yok.
    skype kaldırdım tekrar kurdum,diğer konuda win7 ile ilgili denilenleri yaptım ama malesef işin içinden çıkamadım var mı bunun çözümü ?

Skype windows 8.1 sorunu (Giriş Ekranı Gelmiyor)

• çözdüm,tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

çözdüm,tamamdır.

dostum nasıl çözdün? %programdata% yaptım kısayol vs oluşturdum fakat bende olmadı
    sende bu yolla mı çözdün?
  • ilk önce yüklü skype yi denetim masasından sildim.C nin içinde program dosyaları (86x) içinde skype ile ilgili dosya vardı (boş) kaldırdım.sonra
    C:/Program data/skype/ içinde iki tane dosya vardı {4E76FF7E-AEBA-4C87-B788-CD47} bu şekilde yeni olanı sildim,eski tarihli olanın içinde setup vardı tekrar yükledim.oldu bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 1 Nisan 2014; 21:33:09 >
  • Aynı sorun arada bende de oluyor, tekrâr yükleyince düzeliyor.
  • Arkadaslar benım bır sorunum var telefona skype kurdum fakat asırı derecede kasıyor ne yaparsam duzelır lutfen yardım edın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gm_dscvry

Arkadaslar benım bır sorunum var telefona skype kurdum fakat asırı derecede kasıyor ne yaparsam duzelır lutfen yardım edın

hocam onu hangi marka telefon kullanıyorsan oraya sorarsan daha çabuk yanıt alırsın.
    burda biz masa üstü pc lerdeki sorun ile alakalı yazıyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 internet sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @BJK@ kullanıcısına yanıt
    Tmm tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.