Bildirim
skyrim altın silme kodu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Oyunda en kolay şey para kazanmak ve onun hilesini yaptın? Hll bhe(!) -
kod varmı bilmiyorum ama hileyi yapmadan önceki save 'inden tekrar başlayabilirsin. -
2 milyardan fazla altınım var bu gosteriliş biçimi eksi olarak gosteriyor, sadece eşya satın almada yeterli altın yok diyor diğerlerinde geçiyor altın olmadı duzeltemedim. -
100.000 civarlarinda kalacak sekilde bir sandiga falan koy
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ
onu nasıl yapıcaz altın konulmuyor sandıklara.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Loser.
kod varmı bilmiyorum ama hileyi yapmadan önceki save 'inden tekrar başlayabilirsin.
suanki save dosyam tum dlclerin questleri bitmiş halde ve full yetenek ve buyuler acık isteyene veririm ayrıca save dosyami... -
quote:
Orijinalden alıntı: sansarti
quote:
Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ
onu nasıl yapıcaz altın konulmuyor sandıklara..
Nasil konulmuyor?
Sandiga girip altini R ile birak diyeceksin, miktarini soracak sana ne kadar biracaksin diye.
Herhangi bir bug varsa Unofficial Patch leri kur
Hile kodunu hatırlamıyorum ama miktara - yazarsan o kadar para gider
Örn gold -100000
sonunda buldum altın eklemek için additem (bir boşluk) 00000f(eklenecek altın) silmek içinde eklenecek altına eksi - basıp silinecek altını yazıyoruz...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X