Şimdi Ara

Skyrim:Lydia kayıp (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
35.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: termit0

Tamam arkadaşlar lydiayı yanıma ışınladım konsoldan yanıma cesedi geldi diriltmenin yolu yok mu?

Kendimi ejderhanın bile önüne atıyodum o ölmesin diyeeeee

Resurrect hilesini yapıcaksın başka çare yok.
  • Benimkini de banditler öldürdü. Skyrim topraklarında bandit bırakmamaya yemin ettim.

Bu arada cesedi hala yerinde duruyor mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyBorgice

bende dağdayken troll e fus ro dah yapcakken önüme geçti aşşa uçtu 5 saat aradım bulamadım Tabi daha eski saveye gitmeyi bilmiyordum

Bu karakterleri getirmek için harbiden kod falan yokmu ya :S ben lockpick alıyodum kodlarla...

Şansa bak aynısı bana da oldu :D
  • quote:

Tamam arkadaşlar lydiayı yanıma ışınladım konsoldan yanıma cesedi geldi diriltmenin yolu yok mu?

Kendimi ejderhanın bile önüne atıyodum o ölmesin diyeeeee

Nasıl ışınladın açıklarmısın benimki aylardır kayıp :en son ölmüştü sonra bende bıraktım gittim ama anladımki onsuz olmuyor :)
  • Skyrim'i oynarken tüm takipçilerimin üstüne titremiştim ben Takıntı oluyor bende ölmelerine izin vermedim, biriyle göreve gittiğimde diğeri napıyor diye gidip eve bakıyordum.
  • Ne kadar acıklı bir hikaye bu. Hileyle bile kavuşamadın sevdiğine
  • Lydia'yı gördüğüm ilk and dedim bunla evlenirim sonra baktım bunla evlenilmiyo dedim ya kara toprağın ya benimsin. Aldığım cevap "As you wish my thane." olunca Fus RO DAH çaktım high hrotgardan aşağıya. Hakkı rahmetine kavuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clint Sexwood

Lydia'yı gördüğüm ilk and dedim bunla evlenirim sonra baktım bunla evlenilmiyo dedim ya kara toprağın ya benimsin. Aldığım cevap "As you wish my thane." olunca Fus RO DAH çaktım high hrotgardan aşağıya. Hakkı rahmetine kavuştu.

Daha güzeli var, Dark Brotherhood questlerinden birini yapınca evlenebiliyorsun ama. Markarth'da alchemist dükkanında çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

quote:

Lydia'yı gördüğüm ilk and dedim bunla evlenirim sonra baktım bunla evlenilmiyo dedim ya kara toprağın ya benimsin. Aldığım cevap "As you wish my thane." olunca Fus RO DAH çaktım high hrotgardan aşağıya. Hakkı rahmetine kavuştu.

Daha güzeli var, Dark Brotherhood questlerinden birini yapınca evlenebiliyorsun ama. Markarth'da alchemist dükkanında çalışıyor

Hadi be boşunamı öldürdük Adana Limanı gibi karıyı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

quote:

Hadi be boşunamı öldürdük Adana Limanı gibi karıyı

Yok yok, onu öldürdüğün iyi olmuş onla evlenilmiyodu zaten. Oyundaki en güzel karı diyorum, Markarth'da

• quote:

Birisi öldürmüş olamaz ki npcler lydiayı öldüremiyor.Hikayeyle ilgisi olan karakterler öldürülemiyor.Dinlenip geri kalkıyorlar (bu mantıkla benim hikayeyle alakam yok ama olsun )

Ölüyorlar. Lydia hikaye karakteri değil. Tamam canı sıfırlanınca dinlenip kalkıyor ama yerdeyken damage alırsa hakkın rahmetine kavuşuyor. Lydia'yı lootladığım oldu

• bu karıdan ne cektim ben yaw
  • Evde hizmetçi olarak kullanıyorum.
  • zamanında bu forum bana cok yardımcı oldu bende üyelik alıp size yardımcı olayım dedim. öncelikle consol"é" tusuna basın "player.moveto 000a2c94"yazın lydia nın yanına ısınlanıcaktır. sonra lydia nın cesedine tıklayın Id si cıkıcak "resurrect 1" yazın canlanır. eyer hiç ölmesin gzlm hatun diosanız "setessential a2c8e 1" yazın bidaha hiç ölmesin ama bana sorarsanız ben herzaman soloyum suikast akar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killing09 -- 8 Ocak 2013; 13:30:19 >
  • Konuya aralıksız güldüm
  • lydia ile başladım lydia ile oyunun senaryoyu bitirdim. yan görevlerin çoğunu lydia ile bitirdim. ona o kadar çok alıştım ki onsuz bi yere gidemiyorum. tek başına sarmıyor. ben nereye o oraya geliyor. evde kös kös oturacağına benimle takılması daha iyi. ortam görüyor sonuçta. tabi zırhını silahını yenilemezseniz ölmesi kaçınılmaz olur. kendiniz bi üst zırhlara geçince bi önce giydiğinizi lydia yaya verin.
  • player.moveto 000A2C94
    Konsola bunu yazarsan seni Lydia'ya ışınlayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pronefroz

player.moveto 000A2C94
    Konsola bunu yazarsan seni Lydia'ya ışınlayacak.

eneem yazık, benimkini bi kafese kapatmışlar

kurtardım sevgilimi
  • Charlie Chaplin kullanıcısına yanıt
    Güzel hortlatmışın konuyu
  • İşte bu yüzden yalnız çalışıyorum.

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/53152/?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrioVentus -- 25 Nisan 2014; 19:33:05 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.