Şimdi Ara

Skyrim:Lydia kayıp

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
35.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birçoğunuz artık Lydiayı bile hatırlamıyorsunuzdur ama bir sorayım.Lydia'yaya yollarımızı ayırmamızı söyledim yani part us waysli seçenek işte.Sonra dragonsreachde bulamadım bende breezehomeu satın aldım eve gelsin diye.Evdeki bir yatkta owned yazıyor ancak günler geçti lydia ortada yok 30 dkkda bir eve gelip yokluyorum gelmiş mi diye onu çok özledim lütfen yardım edin hemde Riftene evlenmek için Amulet of Mara almaya gittiğimde kayboldu tesadüfe bakın kaçmış olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: termit0

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bende bir bandit kulesine girerken burada bekle diye bıraktım sonrada onu unutup fast travel oldum birdaha bulamadım lydia yı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jon Snow

Bende bir bandit kulesine girerken burada bekle diye bıraktım sonrada onu unutup fast travel oldum birdaha bulamadım lydia yı

Alıntıları Göster
    Kader bize küsmüş

• quote:

Orijinalden alıntı: Jon Snow

Alıntıları Göster
    benim lydia ta oyunun başında öldü :) oyunda followerdan bol ne varki hiç takmadım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: faaty

benim lydia ta oyunun başında öldü :) oyunda followerdan bol ne varki hiç takmadım :)

Alıntıları Göster
    Ama ben Lydiayı sevmiştim ona gönül vermiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: faaty

Alıntıları Göster
    Dağdaydım fus ro dah yaptım düştü nerde bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickSniper06

Dağdaydım fus ro dah yaptım düştü nerde bilmiyorum

Alıntıları Göster
    Yaaa herkin Lydiası kaybolmuş anladım da bunu çözümü yok mu? ve %90 ihtimalle Lydia ölmedi çünkü sadece yolları ayıralım eve git dedim evde yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zindan ve Ejderhalar Kutu Oyunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yaaa herkin Lydiası kaybolmuş anladım da bunu çözümü yok mu? ve %90 ihtimalle Lydia ölmedi çünkü sadece yolları ayıralım eve git dedim evde yok

Whiteruna git dragonsreachtadır belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickSniper06

quote:

Whiteruna git dragonsreachtadır belki

Alıntıları Göster
    Ana konuda bana ilk gördüğün yere git demişlerdi şu irileth falan olduğu yer dragonreach tı galiba unuttum oraya bak

• Müge anlının programına katıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_xl

Müge anlının programına katıl
    Benim lydia ilk ejderhada ölmüştü itemlerini almıştım ve cesetini orda bırakıp gitmek zorunda kalmak beni üzmüştü. Save i geri almak hiç aklıma gelmemişti kendimi oyuna o kadar kaptırmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: William06

Benim lydia ilk ejderhada ölmüştü itemlerini almıştım ve cesetini orda bırakıp gitmek zorunda kalmak beni üzmüştü. Save i geri almak hiç aklıma gelmemişti kendimi oyuna o kadar kaptırmıştım

Alıntıları Göster
    Bazen sen farketmeden senin uzağında biryerde oluyor ancak oyundaki NPC sistemi herşeyi mahvediyor.
    Mesela sen git dediğinde belkide o oralarda biryerlerdeydi ancak başka bir yaratık NPC'si tarafından saldırıya uğrayıp öldürüldü. Sen uzakta olduğun için görmemiş olabilirsin ancak geri dönebileceği yerlerde etrafı ceset varmı acaba diye bi araştır

Bir kızı aynı bu şekilde kaybetmiştim. Benle gelecekti bi ara çok hızlı gitmiştim arkama baktım o yoktu sonra biraz geri döndüm birde ne göreyim. 2 ayı bozuntusu öldürmüş kızı

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Bazen sen farketmeden senin uzağında biryerde oluyor ancak oyundaki NPC sistemi herşeyi mahvediyor.
    Mesela sen git dediğinde belkide o oralarda biryerlerdeydi ancak başka bir yaratık NPC'si tarafından saldırıya uğrayıp öldürüldü. Sen uzakta olduğun için görmemiş olabilirsin ancak geri dönebileceği yerlerde etrafı ceset varmı acaba diye bi araştır

Bir kızı aynı bu şekilde kaybetmiştim. Benle gelecekti bi ara çok hızlı gitmiştim arkama baktım o yoktu sonra biraz geri döndüm birde ne göreyim. 2 ayı bozuntusu öldürmüş kızı

Alıntıları Göster
    bende dağdayken troll e fus ro dah yapcakken önüme geçti aşşa uçtu 5 saat aradım bulamadım Tabi daha eski saveye gitmeyi bilmiyordum

Bu karakterleri getirmek için harbiden kod falan yokmu ya :S ben lockpick alıyodum kodlarla...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaybettiren

bende dağdayken troll e fus ro dah yapcakken önüme geçti aşşa uçtu 5 saat aradım bulamadım Tabi daha eski saveye gitmeyi bilmiyordum

Bu karakterleri getirmek için harbiden kod falan yokmu ya :S ben lockpick alıyodum kodlarla...

Alıntıları Göster
    Komut satırından yazıp çağırabiliyorsunuz, ama o zaman klonlanıyor. 2. Lydia oluyor yani.

Bir de şu modu öneririm, fallower'leriniz ölmez böylece:http://skyrim.nexusmods.com/mods/1782/

• quote:

Orijinalden alıntı: CyBorgice

Buldum senin kızı neden önüne geçtiğine gelince kız tam bir troll severdi.Hatta bir kasabada troll fun tavern var oyunda oranın koyu üyesiydi sen tam trollü öldürünce dayanamadı önüne atladı sende ne biçin fus ro dah yapmışsan uçmuş kız bende onu buldum.

Skyrim:Lydia kayıp

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Dönülmez yola gidiyorum

quote:

Alıntıları Göster
    Birisi öldürmüş olamaz ki npcler lydiayı öldüremiyor.Hikayeyle ilgisi olan karakterler öldürülemiyor.Dinlenip geri kalkıyorlar (bu mantıkla benim hikayeyle alakam yok ama olsun )

• quote:

Birisi öldürmüş olamaz ki npcler lydiayı öldüremiyor.Hikayeyle ilgisi olan karakterler öldürülemiyor.Dinlenip geri kalkıyorlar (bu mantıkla benim hikayeyle alakam yok ama olsun )

Alıntıları Göster
    Tamam arkadaşlar lydiayı yanıma ışınladım konsoldan yanıma cesedi geldi diriltmenin yolu yok mu?

Kendimi ejderhanın bile önüne atıyodum o ölmesin diyeeeee

• quote:

Tamam arkadaşlar lydiayı yanıma ışınladım konsoldan yanıma cesedi geldi diriltmenin yolu yok mu?

• quote:

imam lazımsa yollarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda_xl -- 3 Temmuz 2012; 20:29:04 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.